Secondary Adv

Venkonair

 

Përshkrimi

Kompania Venkonair, e themeluar ne vitin 2011, operon në fushën e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit duke përmbushur nevojat e tregut vendas dhe më gjërë.

Me një eksperiencë prej 12 vitesh në industrinë e saj, falë një strukture të mirëorganizuar me një staf të kualifikuar, me një teknologji të avancuar dhe me një sasi inventari gjithmonë gjendje e magazinuar në një hapësirë prej 2500 m², ka arritur të përmbushë të gjitha nevojat e klientëve nëpërmjet cilësisë së produktit dhe shërbimit të ofruar.

 

Venkonair sjell në treg ekskluzivitetin e markave ndërkombëtare më të njohura në fushën e ventilimit dhe aspirimit, duke rritur kështu standardet e konkurrueshmërisë në cilësinë e produktit dhe mbulimit me garanci, asistencën teknike dhe suportin pas shitjes.

Gjatë gjithë këtyre viteve të operimit në treg, Venkonair është përzgjedhur në proceset tenderuese të shumë projekteve me vlerë të konsiderueshme investimi si: Lake View, Toptani Shopping Center, Downtown One, Vertical Forest etj. 

 

E çertifikuar gjithashtu, për cilësinë e produktit dhe shërbimit nga disa ente dhe institucione të rëndësishme vendase dhe ndërkombëtare, ku ndër të tjera përmendim:

-Çertifikata e Konformitetit të Prodhimit të Produkteve sipas Bashkimit Europian CE

-Çertifikimet e Sistemit të Menaxhimti të Cilësisë ISO 9001 

-Çertifikimet e Sistemit të Menaxhimti të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë ISO 45001

-Çertifikimet e HSE për ‘’Formimin dhe Trajnimin e Punonjësve mbi Shëndetin dhe Sigurinë   në Punë’’, 

-Çertifikimet e SOLVENT RATING për ‘’Përsosmërinë në Biznes’’

 

Çfarë ofron

Gama e Produkteve

Kompania jonë disponon një gamë të gjerë produktesh aspirimi, kondicionimi dhe aksesorësh me cilësi të lartë në sektorin industrial dhe rezidencial. Ne përmbushim të gjitha kërkesat e legjislacionit dhe udhëzimeve aktuale për ruajtjen dhe mbrojtjen e shendetit, sigurisë dhe mjedisit.

 

Gama jonë e produkteve përfshin mbi 4000 artikuj, duke plotësuar kështu më së miri çdo kërkesë specifike të klientit.

 

Produktet tona janë të dizenjuara konform standarteve dhe specifikimeve teknike të  , duke dominuar në treg me shumëllojshmëri produktesh, dizenjo të përkryer, përformancë të lartë në parametrat teknik, nivel zhurme të ulët, konsum energjie të reduktuar, garanci dhe jetëgjatësi produkti.

 

Ne udhëheqim tregun me risi dhe inovacion në ndryshimet teknologjike të vazhdueshme që pëson tregu dhe produktet.

 

Filiale Tiranë

1- Adresa: Kryqëzimi i 21 Dhjetorit, Rruga "Muhamet Gjollesha",
P.40, Sh.3, K.1, Ap.17, Tiranë, Albania

 

2- Adresa: Autostrada Tiranë–Durrës, Përballë City Park,Rruga Industriale, Berxulle, Albania

Cel: +355 69 70 70 036

Tel: +355 48 32 63 06

Shërbime

Aspiratore per kuzhina profesionale
Aspiratore per kuzhina profesionale
Aspiratore kermill per kuzhina profesionale
Aspiratore kermill per kuzhina profesionale
Aspiratore centrifugale
Aspiratore centrifugale
Aspiratore linje cilindrik
Aspiratore linje cilindrik
Aspiratore me izolim akustik
Aspiratore me izolim akustik
Delageshtues ajri
Delageshtues ajri
Grila kondicionimi
Grila kondicionimi
Lageshtues me avull
Lageshtues me avull
Lageshtues
Lageshtues
Materiale izolimi termik & akustik
Materiale izolimi termik & akustik
Njesi trajtimi ajri
Njesi trajtimi ajri
Perde ajri
Perde ajri
Rekuperatore ajri
Rekuperatore ajri
Tuba dhe kanale llamarine te galvanizuar
Tuba dhe kanale llamarine te galvanizuar
Tuba llamarine me viaska (Spiroidal)
Tuba llamarine me viaska (Spiroidal)
Tuba fleksibel alumini me veshje PVC
Tuba fleksibel alumini me veshje PVC
Brryla llamarine per aspirim
Brryla llamarine per aspirim
Aspiratore Silencioz per banjo
Aspiratore Silencioz per banjo
Aspiratore Modern per banjo
Aspiratore Modern per banjo
Grila ajrimi per aspirim
Grila ajrimi per aspirim
Sisteme asprimi per fabrika
Sisteme asprimi per fabrika
Sisteme aspirimi industriale
Sisteme aspirimi industriale

Historiku

Kompania "VENKONAIR shpk" eshte themeluar ne vitin 2011.Aktiviteti i saj kryesor eshte Prodhim, Import-Eksport, Tregtim i sistemeve te aspirimit, kondicionimit dhe ngrohjes. Kompania Venkonair shpk ka arritur brenda 6 viteve ne saje te nje pune intensive te renditet si nje nder kompanite lider ne kete sektor. Kjo fale nje sere faktoresh sic jane: gama e gjere e produkteve qe i ofron klientit nje pakete totale aspirimi duke i kursyer kohe dhe vleremonetare, cilesia e produktit, korrektesia qe e karakterizon si kompani, aftesite profesionale te stafit, fleksibiliteti ne sherbim ne varesi te nevojave te klientit.

 

E gjithe kjo arritje i dedikohet edhe ekskluziviteteve qe kompania ka mbyllur pergjate kesaj kohe me kompanite me prestigjoze te kesaj fushe. Pa lene menjane ketu fushatat promocionale qe ka ndermarre kompania duke permendur si me te suksesshem pjesmarrjen ne panairin "NDERTIME 2014".Objektivi i kompanise eshte zgjerimi i vazhdueshem i aktivitetit te saj duke ruajtur gjithmone standartet e cilesise se produkteve dhe duke permiresuar sherbimin ndaj klientit. Tashme Venkonair vjen me nje filial te ri ne Autostraden Tiranë–Durrës, Përballë City Park.

Punë të kryera

Lake View Residences
Lake View Residences
Downtown One Tirana
Downtown One Tirana
Vertical Forest
Vertical Forest

Partnere

aerogrammi a.ediamantis groupkaffe a.eSole & Paau

Projekte te realizuara me produktet tona

Nr Projekti Produktet qe kemi ofruar
Qendra Tregtare "TOPTANI" Furnizim Komplet I Sistemit te Aspirimit
Qendra Tregtare Univers "QTU" Furnizim me Aspiratore
3 Business Center "Pajtoni" Furnizim me Aspiratore
4 Qendra Tregtare "TEG" Furnizim Perde ajri + sisteme aspirimi te dyqaneve
5 Qendra Tregtare "RING" Furnizim Komplet I Sistemit te Aspirimi 
6 Stadiumi SHKODER Furnizim Komplet I Sistemit te Aspirimit
7 Ambasador 3 Furnizim I Sistemit te Aspirimi te Parkimit
8 Tirana Business Park Furnizim Komplet Sistemi I Aspirimit te Parkimit, Sistemi I zjarrit
9 Porsche Albania Furnizim me Sisteme Aspirimi
10 Spitali Amerikan Furnizim periodik me Filtra ajri
11 Spitali Hygea Furnizim periodik me Filtra ajri
12 Posta Shqiptare Furnizim Komplet I Sistemit te Aspirimit
13 Prokuroria Elbasan Furnizim Komplet I sistemit te Aspirimit
14 Hidrocentrali I Devollit Furnizim me Aspiratore
15 Procredit Bank Furnizim me Sistem Delageshtimi te Arkivit
16 AKU Fier, Vlore, Gjirokaster Furnizim Njesi trajtimi ajri, kanale aspirimi
17 ILIRIA PALACE Furnizim me Perde Ajri
18 Fototeka "MARUBI" Furnizim me Sistem Aspirimi
19 Kompleksi "LUANI2 " Furnizim me Sistem Aspirimi
20 PSZ ALBANIA GMBH SHPK Furnizim me Sistem Aspirimi
21 Parkim nentokesore Bulevardi "ZOGU I PARE" Furnizim me Aspiratore
22 Lake View Furnizim me Aspiratore
23 Vertical Forest Furnizim me Aspiratore
24 MK Hotel Furnizim me Aspiratore
25 Alban Tower Furnizim me Aspiratore
26 KFC (RINAS, ISH BLLOKU, TEG, DURRES) Furnizim me Aspiratore
27 Qendra Tregtare ’Prishtina Mall Center’ Furnizim me Aspiratore
28 LC WAIKIKI Furnizim me Aspiratore
29 Pajtoni Business Center Furnizim me Aspiratore
30 Stadiumi Loro Borici Furnizim me Aspiratore

Video