Secondary Adv

Janko Tirana

 

Përshkrimi

Shoqeria Janko Tirana shpk ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 1993. Fillimisht aktiviteti i saj ishte prodhimi i pllakave te granilit me nje linje te trasheguar para viteve ’90. Duke studiuar gjendjen dhe kerkesat e tregut me mundesite e krijuara u investua ne blerjen e linjave per nje shumellojshmeri artikujsh betoni per fushen e infrastruktures dhe ndertimit.

 

Gjate viteve 2008-2010 u krye rikonstruksioni i plote i fabrikes me siperfaqe te mbuluar 2500 m2 dhe shesh depozitimi 2800 m2. Paralelisht me te, per tju pergjigjur kerkesave ne rritje te tregut, ne llojshmeri, sasi e cilesi, u blene dhe u vune ne shfrytezim disa linja e pajisje ne fushen e prodhimit te lendes se pare, pllakave te betonit me dimensione, trashesi dhe struktura te ndryshme, ne fushen e pajisjeve per rritjen e standarteve, cilesise dhe rendimentit, duke synuar eleminimin maksimal te proceseve te pamekanizuara.

Çfarë ofron

1. Pllaka trotuari

-Pllaka trotuari 6 cm (gri dhe me ngjyra)

-Pllaka trotuari 8 cm, 4 cm, 6 cm e luciduar

-Pllaka trotuari 40x40x3.5 (gri, ngjyre, boçardim, boçardim me ngjyrë, me çimento te bardhe

 

2. Pllaka trotuari me rërë kuarci

 

3. Kapak parapeti

-Kapak parapeti gri h=15 cm, 24 cm, 30 cm

 

4. Basamak shkalle

-Bazamak shkalle gri, me cimento të bardhë ose me ngjyrë

 

5. Bordura betoni

-Bordura betoni 100x30x20; 100x25x15; 100x20x10

-Bordura betoni për pemë

 

6. Veshje dekorative betoni

 

7. Tavolina, Stola dhe Vazo Betoni

Shërbime

Pllaka per plazh, te verberit etj.
Pllaka per plazh, te verberit etj.
Pllaka betoni motiv parketi
Pllaka betoni motiv parketi
Pllaka betoni e presuar motiv guri
Pllaka betoni e presuar motiv guri
Pllaka per plazh ose oborre
Pllaka per plazh ose oborre
Pllaka trotuari per rampa per karroca
Pllaka trotuari per rampa per karroca
Pllaka trotuari Motiv pusete
Pllaka trotuari Motiv pusete
Pllaka trotuari Motiv merimange
Pllaka trotuari Motiv merimange
Pllaka te rrashinuara me gure diamanti
Pllaka te rrashinuara me gure diamanti
Pllaka shtrimi per veranda, shesh pushime, tarraca
Pllaka shtrimi per veranda, shesh pushime, tarraca
Pllaka trotuari per te verberit
Pllaka trotuari per te verberit
Pllaka per parking
Pllaka per parking
Pllaka trotuari me ndarje ne mes
Pllaka trotuari me ndarje ne mes
Pllaka trotuari me ngjyra
Pllaka trotuari me ngjyra
Pllaka betoni Ti
Pllaka betoni Ti
Pllaka trotuari dopjo T
Pllaka trotuari dopjo T
Parapete betoni per dritare
Parapete betoni per dritare
Parapete betoni per ballkone
Parapete betoni per ballkone
Bordura trotuari
Bordura trotuari
Bordura te harkuara
Bordura te harkuara
Bordura betoni per peme
Bordura betoni per peme
Stola Betoni
Stola Betoni
Bazamak Shkallesh
Bazamak Shkallesh
Elemente rrethimi
Elemente rrethimi
Veshje Muri Betoni
Veshje Muri Betoni
Vazo betoni
Vazo betoni

Punë të kryera

Hotel Adriatik
Hotel Adriatik
BMW
BMW
Aeroporti Nene Tereza
Aeroporti Nene Tereza
Zogu i Zi
Zogu i Zi
Dajt
Dajt
Viroi, Gjirokaster
Viroi, Gjirokaster
Divjake
Divjake
Rruga Don Bosko
Rruga Don Bosko
Rruga e Dibres
Rruga e Dibres
Dajti Tower
Dajti Tower
Spitali Onkologjik
Spitali Onkologjik
Sheshi i Gramshit
Sheshi i Gramshit
Trotuar ne Divjake
Trotuar ne Divjake
Shtepia e Pionerit
Shtepia e Pionerit
Janko Tirana1514377663
Janko Tirana1532700466
Janko Tirana1558698021
Janko Tirana1562842603
Fizika berthamore, Fresku
Fizika berthamore, Fresku
Shtepite parafabrikat per termetin te vendosura per ekspozite ne Fondacioni Fundjave Ndryshe
Shtepite parafabrikat per termetin te vendosura per ekspozite ne Fondacioni Fundjave Ndryshe
Pllake betoni per tarrace pallati
Pllake betoni per tarrace pallati
Parapet granili - pishina tek Muzeu Kombetar
Parapet granili - pishina tek Muzeu Kombetar
Sheshi i Universitetit Turgut Ozal Tirane
Sheshi i Universitetit Turgut Ozal Tirane
Kompleks Vila ne Vlore - Ballkone dhe Veranda me kapak parapeti granili
Kompleks Vila ne Vlore - Ballkone dhe Veranda me kapak parapeti granili
Kapak parapeti ne lulishten perballe Bankes Shtetit
Kapak parapeti ne lulishten perballe Bankes Shtetit
Pedonalja Gjirokaster - Virua
Pedonalja Gjirokaster - Virua
Turdiu Residence, Ndertues AK
Turdiu Residence, Ndertues AK
Hotel Olimpik Gjirokaster
Hotel Olimpik Gjirokaster
Lokal Tirane
Lokal Tirane
Kompleks pallate rruga 5 Maj
Kompleks pallate rruga 5 Maj
Kantina veres Arberi, Rreshen
Kantina veres Arberi, Rreshen
Vile banimi ne TEG
Vile banimi ne TEG
Kapak parapeti me mure rrethuese
Kapak parapeti me mure rrethuese
Kapak parapeti, Hoteleri Turizem
Kapak parapeti, Hoteleri Turizem
Trotuare ish Tregu elektrik Tirane
Trotuare ish Tregu elektrik Tirane
Punime trotuari
Punime trotuari
Rruga Besim Alla- Kombinat
Rruga Besim Alla- Kombinat
Shtrim me pllaka trortuari per karburant
Shtrim me pllaka trortuari per karburant
Shkolla Derven - Alb-Bulding
Shkolla Derven - Alb-Bulding
Janko Tirana1619176463
Janko Tirana1619176474
Janko Tirana1619176494
Janko Tirana1619176506
Janko Tirana1619176523
Janko Tirana1619176543
Janko Tirana1619176557
Janko Tirana1619176574
Janko Tirana1619176594
Janko Tirana1619176603
Janko Tirana1619176615
Janko Tirana1619176628
Janko Tirana1619176654
Janko Tirana1619176671
Janko Tirana1619176689
Janko Tirana1619176707
Janko Tirana1619176721
Janko Tirana1619176734
Janko Tirana1619176763
Janko Tirana1619176781
Janko Tirana1619176792
Kompleks Hoteli Peshkoi
Kompleks Hoteli Peshkoi
Vile ne Has
Vile ne Has
Lavamane granili
Lavamane granili
Bazamak shkalle granile
Bazamak shkalle granile
Pllaka 40 40 cm, lokal plazhi ne Vlore
Pllaka 40 40 cm, lokal plazhi ne Vlore
Pllaka betoni 6 cm, shtepi banimi ne Kukes
Pllaka betoni 6 cm, shtepi banimi ne Kukes
Shtrim tarace me tapa
Shtrim tarace me tapa
Shtrim trotuari
Shtrim trotuari
Sheshe ne Valbone
Sheshe ne Valbone
Shtrim me pllaka betoni, Valbone
Shtrim me pllaka betoni, Valbone
Valbone, Stola dhe vater zjarri
Valbone, Stola dhe vater zjarri
Stola betoni tek QSUT.
Stola betoni tek QSUT.

Na gjeni edhe ne MEGATEK