Secondary Adv

Zdrava

 

Përshkrimi

Zdrava shpk është themeluar në vitin 1998 dhe operon në tregun shqiptar & ndërkombetar me tre aktivitete kryesore:

1) Rafte
2) Pllaka trotuari
3) Perpunimi i fruta-perimeve


Me filiale kryesore në Tiranë e Lushnje aktiviteti i saj shtrihet në të gjithë territorin e Shqipërisë e jashtë saj. Prej vitit 2005 kompania fillon të operoje në arredimin e supermarketeve, magazinave dhe butikeve. Sot ajo është kompani lider në Shqipëri, Kosovë Maqedoni me një gamë të gjërë produktesh në arredimin e supermarketeve magazinave dhe butikeve, e cila ofron asistencë të plotë me projeke arkitekturore nga inxhinierë shqiptarë e të huaj duke ofruar zgjidhje të shpejta dhe ekonomike për cdo lloj ambjenti. Kompania gjithashtu ofron suport të vazhdueshem me programet kompjuterike me te mira. Zdrava shpk është shpërndarës ekskluziv i produkteve të kompanise FrigoTeknika për Shqiperinë.

Çfarë ofron

Kompani Zdrava është lider në Shqiperi,Kosovë e Maqedoni me një gamë të gjërë produktesh në arredimin e supermaketeve, kapanoneve dhe butikeve. Kompania ofron rafte per supermarkete me permasa te ndryshme, rafte per kapanone per cdo aktivitet me kapacitet mbajtes nga 150-3500 kg, rafte dhe  aksesore inoksi per butike. Zdrava shpk kujdeset që raftet të jenë cilësore dhe për të gjitha linjat: Supermarketeve; Frigoriferave; Kapanoneve; Butikeve; Sisteme Kamera; Paisje Elektronike; Programe Supermarketi, etj.

Kompania ofron:

1) Konsultim
2) Projektim me projekte 3 dimensionale
3) Montim
4) Transport

Zdrava  shpk ofron edhe asistencë të plotë me projekte arkitekturore nga inxhinierë shqipëtarë e të huaj duke dhënë zgjidhje estetike të shpejtë dhe ekonomike për cdo lloj ambjenti. Suport i vazhdueshem me programet komjuterike më të mira për menaxhimin e aktivitetit tuaj.

Shërbime

Frigorifere ngrires kollone
Frigorifere ngrires kollone
Frigorifere freskues
Frigorifere freskues
Frigorifere banak per supermarkete
Frigorifere banak per supermarkete
Linja frigoriferike
Linja frigoriferike
Frigorifere vitrine per markete
Frigorifere vitrine per markete
Frigorifere per bulmete
Frigorifere per bulmete
Frigorifere per pasticeri
Frigorifere per pasticeri
Rafte magazinash per pesha te renda
Rafte magazinash per pesha te renda
Rafte magazinash per pesha te lehta
Rafte magazinash per pesha te lehta
Stenda rrobesh per butik
Stenda rrobesh per butik
Rafte metalike dhe arredim supermarketesh
Rafte metalike dhe arredim supermarketesh
Rafte metalike me shumice dhe pakice
Rafte metalike me shumice dhe pakice
Rafte murale metalike per dyqane
Rafte murale metalike per dyqane
Rafte per fruta perime per dyqane
Rafte per fruta perime per dyqane
Aksesore per rafte metalike
Aksesore per rafte metalike
Tavolina pune supermarketi
Tavolina pune supermarketi
Karroca plastike per supermarket
Karroca plastike per supermarket
Kosha per markete, supermarkete
Kosha per markete, supermarkete
Peshore me barkod per dyqane dhe markete
Peshore me barkod per dyqane dhe markete
Barskanera dore
Barskanera dore
Kasa lekesh
Kasa lekesh
Manekina per dyqane rrobash
Manekina per dyqane rrobash
Karrige per zyra
Karrige per zyra
Sistem kamerash per survejim dyqani
Sistem kamerash per survejim dyqani
Sisteme alarmi butiku
Sisteme alarmi butiku
Transpalete
Transpalete
Vip-block
Vip-block
Frigorifere per akullore
Frigorifere per akullore
Projektime te ambienteve
Projektime te ambienteve
Rafte metalike me shumice per magazina
Rafte metalike me shumice per magazina

Punë të kryera

Zdrava1498560097
Zdrava1498560146
Zdrava1498560593
Zdrava1498560604
Zdrava1498560615
Zdrava1498560674
Zdrava1498560694
Zdrava1498560790
Zdrava1498560814
Zdrava1498560840
Zdrava1498560854
Zdrava1498560893
Zdrava1498560915
Zdrava1498560936
Deltagroup
Deltagroup
Gold Center Fier
Gold Center Fier
Market_Marini Durres
Market_Marini Durres
Rafte butiku
Rafte butiku
Rami Market Shkoder
Rami Market Shkoder
Shans Market
Shans Market
Shijak
Shijak
Supermarket Xhangolli
Supermarket Xhangolli
Tirana, Albania
Tirana, Albania
AZA Electronics, Tirana
AZA Electronics, Tirana
Big Market, Kucove
Big Market, Kucove
Bulmetore Stela, Tirana
Bulmetore Stela, Tirana
Market Linea Durres County
Market Linea Durres County
Market Prifti, Himare
Market Prifti, Himare
Rafte Metalsistem per Aksesore Vlore
Rafte Metalsistem per Aksesore Vlore
Shkoder County
Shkoder County
SPAR Shkodra
SPAR Shkodra
Xhe-Dis 3 Supermarket, Shkoder
Xhe-Dis 3 Supermarket, Shkoder
Eco Market Shkoder
Eco Market Shkoder
Kancelari Infinity Lushnje
Kancelari Infinity Lushnje
Sprint Market
Sprint Market
Supermarket ne Kamez
Supermarket ne Kamez
UniCoop Tirane
UniCoop Tirane
Vitapur
Vitapur
Arredim Jumbo Shkoder
Arredim Jumbo Shkoder
Cohls shop ne Durres
Cohls shop ne Durres
Diambe Market
Diambe Market
Hipermarket Xhangolli
Hipermarket Xhangolli
Spar ne Pogradec
Spar ne Pogradec
Supermarket Qarri
Supermarket Qarri
Frigorifer produktesh, Tirane
Frigorifer produktesh, Tirane
Market i ri, Manez
Market i ri, Manez
Rrjeti i marketeve SPAR
Rrjeti i marketeve SPAR
Arredim total marketi me rafte, Manez
Arredim total marketi me rafte, Manez

Filiali Lushnje-Fier, KM 4

Video