Secondary Adv

Saldi Electric

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Saldi Electric është një kompani prestigjoze ne Shqiperi. Kompania operon prej 20 vitesh në tregun Shqiptar me sukses në furnizimin me një gamë të gjerë të materialeve industriale dhe elektrike për shtëpi. Saldi Electric siguron cilësi të lartë, produkte të besueshme për të kënaqur nevojat e të gjithë konsumatorëve në tregun e pajisjeve elektrike në të gjithë Shqipërinë.

Duke sjelle produkte elektrike si celesa elektrike per parkete, elektromotore me reduktore, filtra ajri, instrumente elektrike, invertera frekuence, matesa te energjise elektrike e shume produkte te tjera. Gjithe gama e produkteve te Saldi Elektric vjen si linje e kompanive me elitare boterore ne prodhimin e produkteve elektrike dhe industriale ku mund te permendim Emas, Kripal, Yuanky e shume firma te tjera te njohura boterore Saldi Electric shpreson që ju do të gjeni atë që kërkoni për materiale elektrike me cilësi, garanci, si e dhe një partner të besueshëm për tregun shqiptar. Gjithashtu ne synojme qe te krijojme nje standart te vecante ne tregun shqiptar per tregetimin e materialeve elektrike dhe industriale per te krijuar nje linje unike ne tregun shqiptar.

Çfarë ofron

Saldi Electric ofron një gamë të gjërë me materiale elektrike dhe industriale si:

• Elektrovalvula

• Elektromotorre me reduktor

• Filtra ajeri

• Kontaktore leshues

• Pistona ajeri

• Rekorde pneumatike, valvula uji me dy porta, etj.

• Rele elektrike, rele faze, rele termike,etj.

• Salvamotorre

• Sensore metalike per ashensore

• Vegla pune per elektriciste

• Qarqe braker

• Siguresa elektrike, siguresa elektrike industriale, sigurese mbrojtese kater polare, etj.

• Automate njefazore

• Butona shtypes me valva mekanike

• Celesa parket

• Instrumenta elektrike

• Inverter frekuence

• Kontaktore elektrike

• Kuti elektrike

• Matesa energjie elektrike

Të gjitha produktet që Saldi Electric ofron janë të një cilësie më standartë europiane, të eksportuara nga kompanitë më prestigjoze të njohura botërisht. Kompania Saldi Electric kujdeset që materialet të jenë të certifikuara dhe më vulen e cilësisë.

 

 

Partnere

   

Shërbime

Celesa elektrike parket
Celesa elektrike parket
Elektromotorre me reduktor
Elektromotorre me reduktor
Filtra ajri
Filtra ajri
Instrumente elektrike
Instrumente elektrike
Invertera frekuence
Invertera frekuence
Kabina elektrike te madhe
Kabina elektrike te madhe
Matesa energjie elektrike
Matesa energjie elektrike
Qarqe braker
Qarqe braker
Rekorde pneumatike
Rekorde pneumatike
Rele elektrike
Rele elektrike
Rele ndermjetese
Rele ndermjetese
Rele termike
Rele termike
Sensore metalik per ashensore
Sensore metalik per ashensore
Siguresa mbrojtese kater polare
Siguresa mbrojtese kater polare
Vegla pune per elektriciste
Vegla pune per elektriciste
Butona emergjence
Butona emergjence
Celesa fundor
Celesa fundor
Pjese ashensori
Pjese ashensori
Rele te te gjitha llojeve
Rele te te gjitha llojeve
Sensore elektrik
Sensore elektrik

Katalogu

Katalog Saldi Electric
Katalog Saldi Electric
Katalog Saldi Electric

Partnere

AK-SAYFederal Electric CorpTenseWeilleral-baasiaonemasjelpckripalyanky