Secondary Adv

Nazmiu Pllaka Trotuari

 

Përshkrimi

Nazmiu Pllaka trotuari operon në tregun shqiptar prej 20 vitesh. Kompania është e specializuar në prodhimin dhe tregtimit e pllakave të betonit për trotuare. Nazmiu Pllaka trotuari kujdeset që jo vetëm produktet të jenë cilësore, por realizon edhe punime në trotuare, në forma dhe modele nga më të ndryshmet. Fabrika që kompania disponon për prodhimin e pllakave të betonit është e teknologjisë më moderne dhe përmbush të gjitha standartet europiane në ndërtim.

 

Nazmiu Pllaka trotuari ka aftësi dhe kapacitet që ti kryej të gjitha punimet, që nga furnizimi me pllaka, shtrimi me pllaka, të gjitha në kohë rekord. Produktet prodhohen sipas standarteve europiane. Shoqëria ofron gjithnjë një cilësi të lartë të prodhimeve pa lënë pas dore çmimet konkuruese dhe të përshtatshme me tregun. Nazmiu Pllaka trotuari sot dallohet si një nga shoqëritë më të mira në sektorin e prodhimit të pllakave të trotuarit në nivel kombëtar.

Çfarë ofron

Kompania Nazmiu Pllaka trotuari prodhon dhe tregton pllaka trotuari të tilla si: Pllaka dekorative trotuari; Pllaka trotuari me tre cepa; Pllaka trotuari ne forme S, 6cm trashesi; Pllaka trotuari ne forme tulle 30x15, 6cm trashesi; Pllaka trotuari e presuar romb; Pllaka trotuari dopio T, 6 & 9cm trashesi; Pllaka betoni per parking; Pllaka bari per parking, 40x40; Puseta betoni; Lavamane dekorative betoni;

 

Cezma dekorative betoni; Kunete betoni e presuar 40x33, 10cm trashesi; Bordure betoni per trotuare; Bordure betoni dekorative; Bordura dekorative me hark; Bazament betoni per cadra; Traveta betoni per soleta; Vazo betoni; Vazo betoni dekorative, etj. Shtrim me pllaka trotuari me punëtorë me eksperiencë në këtë fushë dhe të specializuar në teknologjitë më moderne.

Shërbime

Stola Betoni
Stola Betoni
Vazo te medha 100x90cm
Vazo te medha 100x90cm
Bordura betoni per trotuare
Bordura betoni per trotuare
Pllaka bari
Pllaka bari
Bordura dekorative me shumice dhe pakice
Bordura dekorative me shumice dhe pakice
Cezma dekorative betoni
Cezma dekorative betoni
Lavamane dekorative betoni
Lavamane dekorative betoni
Pllaka betoni per parkingje
Pllaka betoni per parkingje
Pllaka dekorative trotuari
Pllaka dekorative trotuari
Pllaka per parkingje
Pllaka per parkingje
Pllaka trotuari
Pllaka trotuari
Puseta Betoni
Puseta Betoni
Traveta betoni per soleta
Traveta betoni per soleta
Vazo betoni dekorative
Vazo betoni dekorative
Vazo betoni
Vazo betoni
Pllaka dekorative betoni
Pllaka dekorative betoni
Pengesa betoni per rruge
Pengesa betoni per rruge
Vazo betoni per lule
Vazo betoni per lule
Vazo lulesh prej betoni
Vazo lulesh prej betoni
Bordura betoni per rruge
Bordura betoni per rruge

Historiku

Nazmiu Pllaka trotuari është themeluar në vitin 1994 me qendër në Tiranë. Fillimisht si një punishte e vogël për tu zgjeruar më tej në një fabrikë të prodhimit të pllakave të trotuarit sipas të gjithave standarteve Europiane. Kompania ka një staf të specializuar në punimin dhe prodhimin e pllakave, formave dhe modeleve nga më të ndryshmet. Që nga ky vit Nazmiu Pllaka trotuari punon pranë ndërtuesve për t'i furnizuar ato me produkte cilësore, me kushtet më të mira teknike dhe për t'ju garantuar atyre zgjedhjen ideale.

 

Fillimisht me punime të thjeshta e më pas me prodhimin e pllakave të trotuarit. Nazmiu Pllaka trotuari hyri ndjeshëm në treg dhe bëri të mundur përthithjen e klienteve në menyre të menjëhershme. Duke punuar me teknologji moderne dhe me një shërbim të shpejt dhe duke ofruar produkte cilësore me çmime konkuruese. Nazmiu Pllaka trotuari është rritur në vazhdimësi falë besimit të klienteve të saj, do jetë gjithnjë e drejtuar drejt së ardhmes së ndërtimit.

Punë të kryera

Oborre vilash ne gjrin e Lalzit
Oborre vilash ne gjrin e Lalzit
Qendra e Tiranes
Qendra e Tiranes
Shkolla Kamez
Shkolla Kamez
Trotuare Lagjesh
Trotuare Lagjesh
Trotuare ne bllok pallatesh, Astir
Trotuare ne bllok pallatesh, Astir
Trotuare ne Kamez
Trotuare ne Kamez