Secondary Adv

Skela Syla

 

Përshkrimi

Skela Syla e ka pikënisjen që nga viti 2002. Korrektësia, profesionalizmi, mënyra e organizimit të punës sipas kërkesës të klientit dhe shpejtësia në punë e kanë bërë lider në tregun Shqiptar. Prej shumë vitesh kompania Skela Syla operon me shërbime skelerie, prodhim, qera dhe montim të skelave. Skela Syla ka një kapacitet prej më shumë se 130000 m2 fasade skelash, që e bejnë një ndër kompanitë më dominuese. Ka marrë pjesë në evenimente të rëndësishme si Big Brother, 100 Milion, Kënga Magjike etj.

Eksperienca

Ne kemi një vizion për veten dhe fushën në të cilën operojmë dhe një set vlerash të cilat na udhëheqin në veprimet tona. Ne jemi të suksesshëm në treg së bashku me klientet tanë. Qëllimi ynë për të ardhmen?  Performancë dhe shërbim maksimal për konsumatorët tanë. Njohurite e Skela Syla të zhvilluara gjatë viteve e bejnë atë të jetë kompani lider falë experiencës, gamës së produkteve të ofruara dhe nivelit të sigurisë. Ne jemi pranë klientëve me sisteme të sigurta skelerie dhe karpenterie, duke pasur zgjidhjen e duhur dhe mbështetjen e plotë përpara, gjatë dhe pas çdo projekti. 

Siguria

Siguria e para! Siguria është prioriteti ynë kryesor. Për ne nuk është vetëm një slogan, por është mënyra se si ne punojmë. Punëtorët tanë instruktohen periodikisht. Skuadrat tona janë të kualifikuara për të punuar në të gjitha rethanat që nga hapësirat e kufizuara deri te projektet e niveleve të mëdha. Ne pregatisim ambient pune të sigurt për punonjësit tanë bazuar në: punën në grup, bashkëpunimin, dinjitetin, integritetin dhe më e rëndësishmja profesionalizmi. 

 

Cilësia

Skela Syla disponon UNI EN ISO 9001, Çertifikaten për Sistemin e Menaxhimit të Cilesisë. Misioni ynë është të jemi më të kërkuarit në montimin e skelerisë në të gjithë teritorin e Shqiperisë dhe në të gjithë rajonin. Ne në menyrë të vazhdueshme ofrojmë dhe mbajmë paisje dhe sisteme të sigurta punë për punonjësit tanë. Me më shumë se trembëdhjetë vjet eksperience në punimet e skelerisë, ne mund t’ju ofrojmë klienteve tanë shërbim dinamik.

Çfarë ofron

Kompania Skela Syla ofron një gamë të gjërë shërbimesh në fushën e skelerive. Ofron skeleri fasadë, skeleri armature, skena, podiume, pasarela, muraturë, suvatime, qeradhenie, lyerje, prodhim, transport inertesh. Bashkëpunimi me kompani prestigjoze ka bërë që shërbimet dhe produktet që ofron Skela Syla të kenë garanci të lartë. Korrektesa dhe shpejtësia në realizimin e e punimeve në bazë të kërkesave janë prioritetet e kompanisë në shërbimin ndaj klientit, për të cilët ofrojmë:

- Skeleri Fasade

- Skeleri Armaturë

- Podiume dhe Amfiteatër

- Panele Armature

- Punime hekuri per betonë

- Paisje Ngritëse

- Murature dhe Suvatime

- Shtrim Pllaka dhe Mermeri

- Lyerje

- Shtresa Niveluese

- Sisteme Termoizolim

- Hidroizolime

Misioni ynë është të jemi më të kërkuarit në montimin e skelerisë, çmontimin dhe modifikimin në të gjithë teritorin e Shqiperisë dhe në të gjithë rajonin. Ne në mënyrë të vazhdueshme ofrojme dhe mbajmë paisje dhe sisteme të sigurta pune për punonjësit tanë. Me më shumë se trembëdhjetë vjet eksperience në punimet e skelerisë, ne mund t’ju ofrojmë klienteve tanë shërbim dinamik.

 

Vizatimet mund të duken më fantastike në letër, por në i bëjmë të tilla në realitet. Në ditët e sotme, muratura i është nënshtruar kërkesës në rritje të nevojave teknologjike. Skuadrat tona të muratoreve kanë ekspericë, e cila u është transmetura në vite nga parardhësit. Ne e konsiderojmë suvatimin një art. Në shërbimet tona në ofrojmë suvatimin tradicional dhe atë modern. Ne kujdesemi në çdo hap në mënyrë që produkti final të jetë perfekt. Materialet dhe tenkika e përdorur kanë karakteristika të tilla të cilat mundësojnë që produkti final të plotësojë kërkesat e Euronormave dhe/ose të standarteve Shqiptare.

Shërbime

Ashensore Skelerie Maber
Ashensore Skelerie Maber
Ashensore te jashtem
Ashensore te jashtem
Skela me qera
Skela me qera
Prodhim Skelash
Prodhim Skelash
Skela me qera
Skela me qera
Skela per Veshje te Jashtme
Skela per Veshje te Jashtme
Montim skelash me qera
Montim skelash me qera
Platforma Skelerie
Platforma Skelerie
Sisteme skelerie per soleta
Sisteme skelerie per soleta
Sherbime skelerie
Sherbime skelerie
Suvatime muresh
Suvatime muresh
Skela per podiume
Skela per podiume
Fabrike prodhimi per skela
Fabrike prodhimi per skela
Bllokues rrugesh
Bllokues rrugesh
Punime mermeri
Punime mermeri
Punime gipsi
Punime gipsi
Patinime dhe lyerje fasade
Patinime dhe lyerje fasade
Punime rifiniture
Punime rifiniture
Skeleri fasade per objekte te larta , per ndertesa shumekateshe
Skeleri fasade per objekte te larta , per ndertesa shumekateshe
Skela me rrjete mbrojtese
Skela me rrjete mbrojtese
Skeleri e varur, konsula, skeleri ne ajer
Skeleri e varur, konsula, skeleri ne ajer
Skeleri fasade per konvikte
Skeleri fasade per konvikte
Puntela per armature me qera
Puntela per armature me qera

Punë të kryera

Kisha Ortodokse Tirane
Kisha Ortodokse Tirane
ABA Center
ABA Center
City Park
City Park
Muzeu i Tirane
Muzeu i Tirane
QTU
QTU
TEG
TEG
Stadiumi Shkoder
Stadiumi Shkoder
Rikonstruksion Hotel Rogner
Rikonstruksion Hotel Rogner
Mbikalim ne Autostrade
Mbikalim ne Autostrade
Xhamia Lezhe
Xhamia Lezhe
Green Tower, perballe Katedrales
Green Tower, perballe Katedrales
Mbrapa, Casa Italia, Tirane
Mbrapa, Casa Italia, Tirane
Laprake, Perballe ProCredit bank
Laprake, Perballe ProCredit bank
Godine banimi dhe sherbimesh, Rruga Dibres
Godine banimi dhe sherbimesh, Rruga Dibres
Godine komerciale
Godine komerciale
Hotel ne Tropoje
Hotel ne Tropoje
Kompleks banimi, Tirane
Kompleks banimi, Tirane
Medreseja e Tiranes
Medreseja e Tiranes
Objekt banimi dhe sherbimesh, Tirane
Objekt banimi dhe sherbimesh, Tirane
Objekt ne ish- Blloke
Objekt ne ish- Blloke
Park Life
Park Life
Rruga Vaso Pasha Skela SYLA
Rruga Vaso Pasha Skela SYLA
Skela per ure kalimtaresh
Skela per ure kalimtaresh
Xhamia Et'hem Bej
Xhamia Et'hem Bej
Green Tower Tirana
Green Tower Tirana
Muzeu i Tiranes
Muzeu i Tiranes
Autostrada Tirane Elbasan
Autostrada Tirane Elbasan
Kongresi i Lushnjes 21 Dhjetori
Kongresi i Lushnjes 21 Dhjetori
Rr. 29 Nentori, afer Casa Italia
Rr. 29 Nentori, afer Casa Italia
Rruga 28 Nentori, Tirane
Rruga 28 Nentori, Tirane
Rruga Dibres, Tirane
Rruga Dibres, Tirane
Rruga Pjeter Bogdani, Tirane
Rruga Pjeter Bogdani, Tirane
Ish Sheshi Shqiponja
Ish Sheshi Shqiponja
Liqeni i Thate
Liqeni i Thate
Ndertese, Rruga Bashkim Shkurti
Ndertese, Rruga Bashkim Shkurti
Njesia Bashkiake nr.6, Kombinat
Njesia Bashkiake nr.6, Kombinat
Rruga Mine Peza
Rruga Mine Peza
Rruga Ibrahim Rugova, Bllok, Tirane
Rruga Ibrahim Rugova, Bllok, Tirane
Akses Tirana
Akses Tirana

Partnere

Bojra NeonDeltaGener 2Pap Metalpespa aluminShpresa GroupUslugarivierasyla-novaconstructionsyla-agikonssyla-albaconstructionsyla-albbuildingsyla-constechsyla-e88syla-erjorishpksyla-ferrobetonsyla-inertisyla-kastratisyla-matrixsyla-pajtonisyla-pepagroup.syla-tdtpartners

Kliente

Rinia 04, Rafaelo 2000, Gjikuria, Al Asphalt, Konstruksion 93

Video