Secondary Adv

Fral 2000

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

FRAL 2000 eshte Kompani lider ne tregun Shqiptar qe nga viti 2000 ne fushen e arredimit me rafte te magazinave dyqaneve dhe Qendrave Tregetare.

FRAL 2000 projekton dhe realizon te gjitha tipet e arredimit sipas kerkesave specifike te klienteve duke kombinuar me se miri cmimin me cilesine superiore te produkteve tona.

E bazuar ne eksperiencen e gjate ne fushe dhe ne nje staff te perkushtuar dhe profesional ne arritjen dhe zbatimin ne kohe rekord te te gjitha projekteve duke qene gjith kohen ne kontakt me zhvillimet me te reja te teknologjise.

FRAL 2000 realizon projektin, transportin dhe montimin e pajisjeve me profesionalizem.

FRAL 2000 ju siguron cilesine me te larte dhe koston minimale.

Raftet qe ofrojme jane te realizuara me celik special S400 te zinkuar me procesin ZENDZIMIR qe garanton aftesi mbajtese maksimale dhe jetegjatesi te pakufizuar. Raftet jane te te gjitha permasave, jane relativisht te lehta, shume estetike, te manovrueshme, te regjistrueshme e te cmontueshme (ne rastet kur duhet te zhvendoset ambienti-aktiviteti).

Te gjitha produktet tona jane te certifukuara me standartet UNI EN ISO 9001:2000 duke plotesuar te gjitha Standartet e Komunitetit Europian.

FRAL 2000 e ka konsoliduar pozicionin elitar ne treg fal studimit te koncepteve me te reja arreduese duke i kombinuar me se miri me kerkesat e klientit me produktet cilesore qe disponojme duke realizuar projektim (2D dhe 3D) me cilesor te mundeshem per te shfrytezuar ne maksimum dhe me eficence hapsiren e disponueshme.

Çfarë ofron

Si objekt kryesor e FRAL 2000 ka parashtrimin para klientit te nje game zgjidhjesh ne kuader te funksionalitetit dhe eficences qe kerkohet per cdo ambjent

 

Ne funksion te sa thame me lart, FRAL 2000 disponon nje shumllojshmeri artikujsh per te plotesuar cdo kerkese te klientit.

 

Produktet tona perfshijne te gjithe gamen per shfrytezimin e hapsirave ne maksimum si Impiante me 2 ose me shume kate, Rafte Superbuild (per peshmbajtje nga 2.5 Ton deri ne3.5 Ton per kat), Rafte Unirack, Rafte te lehta (per peshmbajtje nga 130 kg deri 400 kgper kat), Rafte per markete, Rafte per butike dhe arredim te ndryshem.

Raftet e lehta montohen me sistem gançimi (pa vida) duke siguruar nje inkastrim perfekt te komponenteve midis tyre, gje qe realizohet ne nje kohe relativisht te shkurter.

 

Persa i perket rafteve industriale (per paleta) ato perbehen nga kolona vertikale te cilat nuk kane asnje çarje ne gjithe gjatesine e tyre, si dhe nga traversat horizontale te cilat inkastrohen me lehtesi dhe ne menyre perfekte ne dy faqe njekohesisht te kolones vertikale.

 

Per cdo element disponojme spesore te ndryshem ne vartesi te destinacionit.

 

Lartesia e kateve si dhe montimi dhe demontimi i rafteve mund te kryhet me lehtesi dhe ne nje kohe te shkurter.

Cilesia e certifikuar, kerkimi inovativ i te rejave teknologjike, kontrolli periodik i projektit dhe i zbatimit te tij ne terren si dhe instalimi dhe koladudimi final i produktit tone ben qe FRAL 2000 te jete Kompania me e suksesshme ne treg.

 

FRAL 2000 e ndiek me rigorozitet te gjithe procesin nga kontakti i Klientit ne terren dhe matja e ambjentit, projektimi i detajuar, transporti, montimi dhe kolaudimi si edhe dhenien e garancise maksimale per te gjitha produktet e saj.

Shërbime

Rafte  per aksesore
Rafte per aksesore
Rafte metalike cantilever
Rafte metalike cantilever
Rafte metalike me kate
Rafte metalike me kate
Rafte metalike per magazina
Rafte metalike per magazina
Rafte per bojera
Rafte per bojera
Rafte per Depo Farmaceutike
Rafte per Depo Farmaceutike
Rafte per butiqe
Rafte per butiqe
Rafte per magazine
Rafte per magazine
Rafte per Markete
Rafte per Markete
Rafte per pesha te lehta
Rafte per pesha te lehta
Rafte metalike me sistem me kate
Rafte metalike me sistem me kate
Rafte metalike, sisteme me kate
Rafte metalike, sisteme me kate
Sisteme Drive IN
Sisteme Drive IN
Sisteme me kate
Sisteme me kate
Rafte industrial
Rafte industrial
Ndertim sera bujqesore
Ndertim sera bujqesore
Rafte per arkiva
Rafte per arkiva
Rafte per elektroshtepiake
Rafte per elektroshtepiake
Rafte per pjese kembimi
Rafte per pjese kembimi
Rafte per veshje konfeksione
Rafte per veshje konfeksione

Punë të kryera

Konstruksion Magazinash
Konstruksion Magazinash
Rafte elektroshtepiake Globe
Rafte elektroshtepiake Globe
 Rafte Industriale
Rafte Industriale
Fral 20001434454144
Fral 20001434454152
Fral 20001434454161
Fral 20001434454179
Fral 20001434454188
Fral 20001434454195
Fral 20001458640171
Fral 20001458640188
Fral 20001458640207
Fral 20001458640231
Fral 20001458640260
Fral 20001458640282
Fral 20001458640302
Fral 20001458640318
Fral 20001458640337
Fral 20001458640352
Fral 20001458640370
Fral 20001458640389
Impiant i rafteve ne depo farmaceutike
Impiant i rafteve ne depo farmaceutike
Impiant raftesh industriale per kompanine turke
Impiant raftesh industriale per kompanine turke
Impiant raftesh industriale
Impiant raftesh industriale
Konstruksione magazinash
Konstruksione magazinash
Ndarje e hapesires ne dy pjese
Ndarje e hapesires ne dy pjese
Projektim zbatim rafte per magazina
Projektim zbatim rafte per magazina
Rafte industriale
Rafte industriale
Rafte qendrore me distance 900mm nga njerit tjetri
Rafte qendrore me distance 900mm nga njerit tjetri
Rafte te zinkuara me shkalle
Rafte te zinkuara me shkalle
Shesh me llamarine betoni dhe derrase
Shesh me llamarine betoni dhe derrase

Certifikime

Fral 2000 Certifikime ISO 9001-2008Fral 2000 Certifikime TUV iso 14001

Klientet

Filiale

KOSOVE - Prishtine:  +37745203547
MAQEDONI - Tetove:     +38978294720

Kliente

Rafte elektroshtepiake: TRONY, EURONICS, GLOBE

Rafte industriale: EURONUOVO, ZICO SH.A, BUSHI MERCEDES, AMC, DAY LUX, HELLAS CONSTRUCTION, AUTO SHALA, REISI FARMA, FREDI GJENERATORE, FREDI ASHENSOR, AMADEUS GROUP, AL-TEK, DAST, AQUARIO, ENERGIA B, SICPA, SEIMFLER, ALMECCO, GORENJE, BETA MOBILERI, A.D.M.E, MARKETING & DISTRIBUTION, GULIT SH.A, PARADISO, 5A, EURODRURI, EUROCLIMA, DAULLJA SHPK, MEDICAMENTA, FARMA ONE, NUKA, SALILLARI, EHV, KMY, GLOBE HOME EXPERT, PHARMA NEXT, LIRIMED, DEVOLLI, CADI, M & D

Rafte me kate: CITROEN AUTO, BUSHI MERCEDES, FIORE RICAMBI, SCANIA, UNIVERSITETI POLIS, PEUGEOT, VELLEZERIT PICARI, DELTA ELECTRIK, EUROCLIMA, SPANOS, SALILLARI,MARKETING & DISTRIBUTION

Rafte per arkiva: PRESIDENCA, AMC MOBILE, EAGLE MOBILE, PLUS COMUNICATION, BANKA E SHQIPERISE, RAIFFEISEN BANK, PRO CREDIT BANK, UNION BANK, KESH, POSTA SHQIPETARE, PRIMO COMUNICATION, TOP-CHANNEL, EHW, KMY, UNIVERSITETI POLIS, UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANES, UNIVERSITETI I TIRANES, INSTITUTI I GJEOSHKENCES, GJYKATA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE, SPITALI USHTARAK, SPITALI EUROPIAN, SPITALI AMERIKAN 1 TIRANE, SPITALI AMERIKAN 2 TIRANE, SPITALI AMERIKAN DURRES, ALBTELECOM, SPITALI KOÇO GLOZHENI, AVOKATURA E SHTETIT, GLOBE HOME EXPERT

Rafte per butike: MY BODY SHOP, SPORT, SUPER SCARPE, OVIESSE, MY BODY SHOP

Rafte per Pjese Kembimi: MERCEDES BUSHI, AUTO SALATI, KUSHINETA TASE, AUTO CITROEN, AUTO KLARA, AUTO MANOKU, PEUGEOT, PORSCHE ALBANIA, KASTRIOTI MOTORS, AUTO GUBERA, FORE RICAMBI, PAJTIM DUKATI, SHALA, LIRED, CASTROL ALBANIA, VOLKSWAGEN ALBANIA