Secondary Adv

Tenda Era

 

Përshkrimi

Tenda Era shpk vjen në tregun shqiptar me një eksperiencë 20 vjecare në fushën cadrave dhe tendave të diellit. Kompania ka si aktivitet kryesor prodhimin, shitjen me pakicë e shumicë si dhe montimin e cadrave dhe tendave.  Kompania me veprimtarinë  e saj është një investitor i rëndësishëm në industrinë e cadrave dhe tendave të diellit duke dhënë kontributin e saj në zhvillimin e ekonomisë së vendit. Dhe si e tillë kompania  ofron te klientët , korrektësi, garanci dhe seriozitet në punë. Kompania Tenda Era është e vecantë në llojin e vet sidomos në fushën e tendave të diellit duke operuar në tregun shqiptar me shërbim të kulturuar, cilësi të lartë të produkteve dhe garanci profesionale.

 

Qëllimi kryesor për Tenda Era është të kombinojë mbrojtjen dhe kënaqësinë duke krijuar efekt të përkryer hije dhe dizajn elegant. Kompania përdor materialet më cilësore në prodhimin e cadrave dhe tendave, të cilat  janë të manovrueshme, fleksible kur varen, rezistente ndaj palosjes dhe lahen shumë lehtësisht. Kolesioni i copave është pasur në ngjyra dhe dizajne që të mbulojë çdo nevojë në dekorim.

 

Prodhimi i cadrave dhe i tendave bëhet nga një staf i kualifikuar duke u bazuar tek kërkesat e klienteve Prodhimi  realizohet në modele bashkohore, me një cilësi të lartë  duke ju përgjigjur më se miri tregut. Tenda Era mbulon montimin e tendave në të gjithe territorin e Shqiperisë nga grupe pune të specializuar që bejnë të mundur këtë shërbim në kohë reale. Firma gjithashtu kryen dhe furnizimin me produktet të gatshme ose gjysëm të gatshme për disa firma bashkpunuese.

Çfarë ofron

Kompania Tenda Era ofron shitje me shumicë cadra dielli, copa tende, tenda dielli,sisteme per mbrojtjen nga dielli dhe te hijes, sisteme te hapjes dhe mbylljes se tendave, mekanike, elektrike dhe automatike, si dhe montimin e tyre:  Cadra, Tenda Kupole; Tenda kupole tip tunel; Tenda me kembe per likale dhe veranda; Mbyllje anesore me xhelatine; Tenda me krahe; Tenda kapotine; Tenda ballkoni me tuba alumini; Tende me kembe; Tende me krahe ; Cadra; Tenda Ballkoni;  Cadra lokalesh; Cadra per veranda; Perde per zyra; Grila veneciane; Grila Persiane; Grila Horizontale; Grila Vertikale Perde me xhufka akrilike; Cinilie;  Cadra te medha;  Grila te brendshme; Xhufra Akrilike; Kupole tip tunel, etj.

 

Tenda Era ofron copat më prestigjoze për tenda dielli nga firmat me të njohura ndërkombëtare, duke filluar nga copat  e gomuara nga firma gjermane calbari me një garanci 10 vjecare, copa nga kompania Italiane Corty me 5 vjet garanci si dhe copa plastike nga Mehler me 7 vjet garanci. Të gjitha produket e përmenduara mësipër janë vetëm eskluziviteti  i kompanisë Tenda Era. Nëse kërkoni cilësi, çmime konkurruese dhe një shërbim profesional, Tenda Era shpk është zgjedhja e duhur. Kompania mundohet që të ofrojë cilësi dhe produkte të certifikuara sipas të gjithave standarteve të BE-së në raport më cmimet më të mira në treg.

Shërbime

Tend me tuba
Tend me tuba
Tenda me krahe dhe me tuba
Tenda me krahe dhe me tuba
Tenda lokalesh
Tenda lokalesh
Cader me aks qendror
Cader me aks qendror
Cadra kobra
Cadra kobra
Cadra per pishina
Cadra per pishina
Cadra me ngjyra te ndryshme
Cadra me ngjyra te ndryshme
Cadra dielli kobra
Cadra dielli kobra
Cadra kobra per bar kafe
Cadra kobra per bar kafe
Cadra katershe kobra
Cadra katershe kobra
Cadra dielli dyshe
Cadra dielli dyshe
Cadra dyshe kobra
Cadra dyshe kobra
Cadra dielli per lokale
Cadra dielli per lokale
Cadra dielli me emra te personalizuar
Cadra dielli me emra te personalizuar
Cadra dielli katrore me strukture alumini
Cadra dielli katrore me strukture alumini
Cadra me 4 hapje
Cadra me 4 hapje
Cadra me 2 hapje
Cadra me 2 hapje
Cadra kobra per lokale
Cadra kobra per lokale
Cadra te personalizuara
Cadra te personalizuara
Cadra per lokale plazhi
Cadra per lokale plazhi
Cadra verande
Cadra verande
Cadra dielli per pishina
Cadra dielli per pishina
Tenda dielli me porosi
Tenda dielli me porosi
Cadra per bare restorante
Cadra per bare restorante
Tenda dielli per shtepi
Tenda dielli per shtepi
Montime tendash
Montime tendash
Tenda dielli me krah
Tenda dielli me krah
Tenda dielli kupole
Tenda dielli kupole
Tenda per ballkon
Tenda per ballkon
Cope per tenda
Cope per tenda
Cadra per arredim te jashtem te hoteleve
Cadra per arredim te jashtem te hoteleve
Tenda kapotino dekorative per oborre dhe kopshe
Tenda kapotino dekorative per oborre dhe kopshe
Mushama rrethues per hapesira te jashtme te lokaleve
Mushama rrethues per hapesira te jashtme te lokaleve
Tenda me siperfaqe te medha per veranda
Tenda me siperfaqe te medha per veranda
Veshje dritaresh  me tenda per pallate
Veshje dritaresh me tenda per pallate

Katalogu

Katalog Tenda Era

Historiku

Tenda Era është themeluar që në vitin 1994. Aktiviteti i saj është i përqëndruar në prodhim, montim cadrash dhe tendash, tregtim aksesorësh dhe copash në të gjithë Shqipërinë.  Kompania Tenda Era ka filluar aktivitetin në bashkëpunim me kompaninë më të njohura ndërkombëtare si Calabri, Seven sun, Mehler, etj. Si përfaqesuese ekskluzive e këtyre kompanive, Tenda Era ka sjellë në Shqipëri eksperiencën e firmave te tyre. Gjatë këtyre viteve aktivitet, Tenda Era ka rritur gjithmonë e më shumë tregun e vet, duke u realizuar dukshem si lider në tregun e tendave te diellit. 

Kjo arritje ka ardhur në saj të një stafi të kualifikuar, shërbimi  të shpejtë, të garantuar, me objektivin kryesor, kënaqjen e konsumatorit dhe cilësinë më të mirë të produktit. Vitet e fundit kompania ka hapur dhe një linjë tjeter prodhimi, te cadrave te medha per lokale,restorante,veranda dhe stampimin e logove ne cadra.

Punë të kryera

Cadra tip Kobra, Xibraku Center Tirane
Cadra tip Kobra, Xibraku Center Tirane
Tenda dielli me krahe, Flower Hotel Kavaje
Tenda dielli me krahe, Flower Hotel Kavaje
Cadra dielli 3m x 3m, Bar-Kafe Europa
Cadra dielli 3m x 3m, Bar-Kafe Europa
Cadra tip Kobra, Durres
Cadra tip Kobra, Durres
Cadra tip Kobra, Bar Restorant Vila Palma
Cadra tip Kobra, Bar Restorant Vila Palma
Cadra Kobra Duplex, Bar-kafe Dada
Cadra Kobra Duplex, Bar-kafe Dada
Cadra me logo te personalizuara, Hotel Palace
Cadra me logo te personalizuara, Hotel Palace
Cadra Kobra, qendra RING
Cadra Kobra, qendra RING
Cadra tip Kobra Duplex me logo te personalizuar, Bar Bonjour
Cadra tip Kobra Duplex me logo te personalizuar, Bar Bonjour
Cadra dielli, Hotel Palace Durres
Cadra dielli, Hotel Palace Durres
Cadra dielli tip Kobra, Oda Bar
Cadra dielli tip Kobra, Oda Bar
Cadra dielli me logo te personalizuar, Bar- Kafe Bosfor
Cadra dielli me logo te personalizuar, Bar- Kafe Bosfor
Tenda me krah
Tenda me krah
Cadra per bare
Cadra per bare
Cadra, Pazari i Ri
Cadra, Pazari i Ri
Aquapark Al
Aquapark Al
Durres
Durres
Hotel Adriatik Durres
Hotel Adriatik Durres
Tenda Era1530709562
Tenda Era1530709573
Tenda Era1530709614
Tenda Era1552383390
Tenda Era1552383411
Tenda Era1552383461
Tenda Era1552383480
Tenda Era1552383494
Tenda Era1552383519
Tenda Era1552383551
Cader Cobra dyshe 400x400
Cader Cobra dyshe 400x400
Cader Cobra teke
Cader Cobra teke
Cader cobra treshe
Cader cobra treshe
Cader e madhe per lokal
Cader e madhe per lokal
Cadra cobra dyshe per ambiente bari
Cadra cobra dyshe per ambiente bari
Cadra Cobra Mon cheri
Cadra Cobra Mon cheri
Cadra Cobra, Kompleksi Asllan Lala
Cadra Cobra, Kompleksi Asllan Lala
Cadra me ngjyre per lokale
Cadra me ngjyre per lokale
Cadra me strukture metalike
Cadra me strukture metalike
Cadra per ambjente bari
Cadra per ambjente bari
Cadra te bardha rezistente
Cadra te bardha rezistente
Cadra te zeza per dyqane
Cadra te zeza per dyqane
Kalaja Durres, Cobra dyshe
Kalaja Durres, Cobra dyshe
Punime Durres
Punime Durres
Stehe per lokale
Stehe per lokale
Art Gallery lounge cadra 700x700
Art Gallery lounge cadra 700x700
Tende per lokal
Tende per lokal
Cadra kobra per pishine
Cadra kobra per pishine
Cadra Restorant Tradita
Cadra Restorant Tradita
Cadra te thjeshta te personalizuara
Cadra te thjeshta te personalizuara
Cobra Kalaja e Tiranes
Cobra Kalaja e Tiranes
Kapotina Yellow Mood
Kapotina Yellow Mood
Cadra cobra 800x800, Stadiumi Air Albania
Cadra cobra 800x800, Stadiumi Air Albania
Cadra dyshe per ambient te jashtem hoteli
Cadra dyshe per ambient te jashtem hoteli
Cadra kobra, Hotel Kodra
Cadra kobra, Hotel Kodra
Punime ne Air Albania
Punime ne Air Albania
Cader per lokale
Cader per lokale
Cadra dielli per oborr
Cadra dielli per oborr
Cadra per beach bar
Cadra per beach bar
Elbasan, Albania
Elbasan, Albania
Lebazal, Tirane
Lebazal, Tirane
Plazhi Marinero
Plazhi Marinero
Plazza Hotel, Ulcinj
Plazza Hotel, Ulcinj
Royal G Hotel
Royal G Hotel
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Tenda ballkoni
Tenda ballkoni
Tende parkingu
Tende parkingu
Tende per kafene , Elbasan
Tende per kafene , Elbasan
Tenda Era1655797412
Tenda Era1655797423
Tenda Era1655797434
Tenda Era1655797447
Tenda Era1655797459
Tenda Era1655797473
Tenda Era1655797483
Tenda Era1655797504
Tenda Era1655797513
Tenda Era1655797521
Tenda Era1655797531
Tenda Era1655797539
Tenda Era1655797548
Tenda Era1655797556
Tenda Era1655797564
Hotel Veliera
Hotel Veliera
Lavazza
Lavazza
Trodo Caffe
Trodo Caffe

Certifikime

Tenda Era Certifikime (2)Tenda Era Certifikime Protect 80Tenda Era Certifikime SanetizedTenda Era Certifikime TecnoTenda Era CertifikimeTenda Era Certifikime Confidence in textileTenda Era Certifikime ISO 9001; 2008

Partnere

CalbariCortiMehlerSevensun

Video