Secondary Adv

Koncept Mobilje

 

Përshkrimi

Koncept Mobilje me në eksperiencë 13 vjecare në fushën e mobilimit ju ofron zgjidhje për mobilimin e banesave, ambjenteve të punës (zyra), lokaleve si dhe institucioneve të ndryshme. Përvoja shumëvjecare ju garanton cilësi të lartë prodhimi dhe shërbimi. Koncept Mobilje është gjithmonë shumë kërkues ndaj cilësisë që ju ofron dhe korrekt me afatet e realizimit të porosive. Stafi i kompanisë është gjithmonë i gatshëm t’ju ndihmojë dhe t’ju japë ide dhe zgjidhje të përshtatura në ambjentet tuaja me anë të paraqitjeve 3D.

Koncept Mobilje ju ofron studimin dhe përpunimin e ambjentit tuaj në mënyrë që të keni shtëpine tuaj sikurse e keni ëndërruar. Kjo realizohet në banesa të reja por dhe në banesa që rikonstruktohen dhe brenda një periudhe 30 ditore Koncept Mobilje është e aftë të shndërrojë banesen tuaj duke marrë përsipër të gjitha llojet e punimeve dhe mobilimin e saj. Per ju që pëlqeni të përkryerën dhe kërkoni dicka unike, Koncept Mobilje ka gjithmonë zgjidhjet e duhura për ambjentet tuaja!

Çfarë ofron

Koncept Mobilje ofron një një gamë të gjërë produktesh importi por dhe prodhime të dizenjuara nga vetë kompania.  Tek Koncept Mobilje do të gjeni: Biblioteka dhe rafte, tavolina në larmi modelesh, ngjyrash, kombinimesh me karrike të ndryshme. Përdorimi i aksesorëve të hapjes i ben të përshtatshme për hapësira. Kuzhina moderne - prioritet tek kuzhinat ka studimi dhe dhënia e zgjidhjeve sa më praktike që të jenë komode dhe lehtësisht të shrytëzueshme nga amvisat. Ofrohen materiale dhe ngjyra të ndryshme si dhe përdorimi i aksesorëve cilësore që lejojnë shfrytëzimin sa më mirë të saj.

Kolltuqe- Fabrikat nga të cilat importohen, garantojnë për cilësi të lartë të produktit dhe garanci 15 vjecare. Kjo garanci vjen për arsye të bazës materiale shumë cilësore që përdoret si skelete druri, mbushje latex qe ofron komoditet  qe ofron komoditet si dhe veshje me copat magical, standarti më i lartë i copave në tregun e mobiljeve. Dhome gjumi për fëmije- Koncept Mobilje ju ofron cilësi të lartë të produkteve, standart bashkëkohor, dhe vlera estetike. Përkushtimi dhe kujdesi ndaj klientit e shtyn kompaninë drejt kërkimit të vazhdueshëm të materialeve të reja dhe përsosjen e teknologjisë së prodhimit për realizimin e modeleve sa më bashkëkohore të përshtatura në ambjente të ndryshme.

Shërbime

Mobilim kuzhine moderne
Mobilim kuzhine moderne
Kuzhine me xham
Kuzhine me xham
Kuzhina moderne me porosi
Kuzhina moderne me porosi
Kende moderne
Kende moderne
Arredim dhoma hoteli
Arredim dhoma hoteli
Soxhorno neoklasike
Soxhorno neoklasike
Dhoma gjumi matrimoniale
Dhoma gjumi matrimoniale
Arredim per hotele, vila, rezidenca
Arredim per hotele, vila, rezidenca
Dhoma gjumi per femije
Dhoma gjumi per femije
Arredim shtepie me porosi
Arredim shtepie me porosi
Projektim, zbatim dhe mobilim apartamentesh
Projektim, zbatim dhe mobilim apartamentesh
Mobilje moderne me porosi
Mobilje moderne me porosi
Projektim dhe mobilim interiori
Projektim dhe mobilim interiori
Dollap neoklasik
Dollap neoklasik
Mobilje per zyra
Mobilje per zyra
Arredim vilash, apartamentesh
Arredim vilash, apartamentesh
Mobilim shtepie plazhi
Mobilim shtepie plazhi
Krevate marinari per femije
Krevate marinari per femije
Mobilim neoklasik
Mobilim neoklasik
Arredim total per shtepia
Arredim total per shtepia
Kolltuk tek + pupe
Kolltuk tek + pupe
Konsol korridori neoklasike
Konsol korridori neoklasike
Mobilje biblioteke neoklasike
Mobilje biblioteke neoklasike
Mobilje korridori neoklasike
Mobilje korridori neoklasike
Mobilje korridori moderne
Mobilje korridori moderne
Arredime per sallone estetike dhe spa
Arredime per sallone estetike dhe spa
Mobilime te tualeteve
Mobilime te tualeteve
Separe per ndarje ambjenti
Separe per ndarje ambjenti
Sete tavolinash me karrige
Sete tavolinash me karrige
Tavolina te ndryshme per sallone
Tavolina te ndryshme per sallone

Punë të kryera

Koncept Mobilje1509966433
Koncept Mobilje1509966442
Koncept Mobilje1509966452
Koncept Mobilje1509966469
Koncept Mobilje1509966488
Koncept Mobilje1509966502
Koncept Mobilje1509966518
Koncept Mobilje1509966529
Koncept Mobilje1509966539
Koncept Mobilje1509966551
Koncept Mobilje1509966566
Koncept Mobilje1509966585
Koncept Mobilje1509970772
Koncept Mobilje1509970782
Koncept Mobilje1509970792
Koncept Mobilje1509970809
Koncept Mobilje1509970818
Koncept Mobilje1509970839
Koncept Mobilje1509970851
Koncept Mobilje1509970864
Koncept Mobilje1509970886
Koncept Mobilje1509970897
Koncept Mobilje1509970921
Biblioteke per dhome femijesh
Biblioteke per dhome femijesh
Dhome gjumi moderne
Dhome gjumi moderne
Kende me veshje cilesore
Kende me veshje cilesore
Krevat me koke me tapiceri
Krevat me koke me tapiceri
Kuzhine me ishull
Kuzhine me ishull
Soxhorno per apartamente
Soxhorno per apartamente
Tavoline ngrenieje per 6 persona
Tavoline ngrenieje per 6 persona
Dhome apartamenti ne Tirane
Dhome apartamenti ne Tirane
Mobilim Apartamenti,Tirane
Mobilim Apartamenti,Tirane
Mobilim apartamenti ne Tirane
Mobilim apartamenti ne Tirane
Projektim, zbatim dhe mobilim apartamenti ne Tirane
Projektim, zbatim dhe mobilim apartamenti ne Tirane
Mobilim Kuzhine, Tirane
Mobilim Kuzhine, Tirane
Koncept Mobilje1620395345
Koncept Mobilje1620395388
Koncept Mobilje1620395415
Koncept Mobilje1620395436
Koncept Mobilje1620395450
Koncept Mobilje1620395603
Lufthansa Industry Solutions ne Tirane
Lufthansa Industry Solutions ne Tirane
Mobilim spa, MK Hotel Tirana
Mobilim spa, MK Hotel Tirana
Mobilim total apartamenti ne Tirane
Mobilim total apartamenti ne Tirane
Zyrat e Lufthansa Industry Solutions ne Tirane
Zyrat e Lufthansa Industry Solutions ne Tirane

Video