Secondary Adv

Art Metal

 

Përshkrimi

ART METAL shpk operon në tregun shqiptar me një eksperiencë shumëvjecare në fushën e prodhimeve metalike. Veprimtaria kryesore e kompanisë janë punimet prej hekuri si konstruksionet metalike, kangjella, porta hekuri, shkallë hekuri, prodhim dyer dritare duralumini, punime me gips, etj. ART METAL shpk investon në plotësimin e kërkesave të klientit dhe qëllimi i saj është realizimi i çdo projekti që i caktohet. Me përvojën e saj shumëvjeçare dhe trajnimin e vazhdueshëm të stafit është në gjëndje ti ofroj klientit zgjidhjen e duhur.

Kompania Art Metal garanton montim cilësor, me bazë gjithmonë kërkesat dhe synimet e klientit. Gjithashtu, punon duke i dhënë rëndësi detajeve ndërtuese, kualitetit të lartë si dhe afatit te caktuar të çdo pune që kryen. Art Metal gjithashtu ka investuar në teknologjitë bashkëkohore me të gjitha makineritë e nevojshme si për presimin, përpunimin dhe prodhim të të gjitha llojeve të konstruksioneve, etj. Korrektësia dhe eksperienca prej shumë vitesh e kompanisë Art Metal në këtë sektor ka sjellë besim dhe respekt te klientët. Kompania është në gjëndje t’ju ofrojë klientëve të saj të gjitha garancitë e një strukture të besueshme të organizuar dhe menaxhuar sipas normativave ndërkombëtare.

Çfarë ofron

Kompania ART METAL shpk ofron një sërë shërbimesh për klientët si:

-Projekton dhe realizon konstruksione metalike të kompletuara; Profile normale; Profile të hapura dhe këndorë; Trare te salduar me impiante automatike; Tuba strukturale ne te ngrohte dhe ne te ftohte, katrorë dhë këndorë-të parapunuar, etj.

-Punime hekuri si: Kangjella: kangjella per shkalle: kangjella per ballkone; kangjella per ambiente te jashtme; porta hekuri; porta te jashtme me hekur; porta per oborre; rrethime me kangjella; shkalle hekuri; shkalle rrethore me hekur; objekte dekorative hekuri, etj.

-Prodhon dyer dritare Duralumin; Dyer të jashtme Duralumin; dyer te brendshme Duralumin; dyer Duralumin; dritare; profile , etj.

-Punime me gips: Kompania Art Metal realizon të gjitha punimet dekorative me gips; punime gipsi; punime dekorative me gips; tavane te varura; mure ndarese me gips; Mure gipsi me pllaka normale, kundër lagështirës, kundër zjarrit; Tavane gipsi të thjeshta dhe dekorative.

- Një shërbim i ofruar në favor të klientelës është edhe llogaritja paraprake e peshës dhe kostos që do të ketë punimet, në mënyrë që klienti të vlerësojë paraprakisht koston e tij.

Shërbime

Porta metalike moderne
Porta metalike moderne
Kangjella metalike per ballkone
Kangjella metalike per ballkone
Kangjella metalike me dekor
Kangjella metalike me dekor
Kangjella me hekur dekorativ
Kangjella me hekur dekorativ
Porta metalike per oborre
Porta metalike per oborre
Konstruksione metalike per dysheme
Konstruksione metalike per dysheme
Konstruksione metalike me porosi
Konstruksione metalike me porosi
Porta metalike dekorative
Porta metalike dekorative
Porta te jashtme hekuri
Porta te jashtme hekuri
Porta metalike te jashtme
Porta metalike te jashtme
Porta hekuri me elemente dekorative
Porta hekuri me elemente dekorative
Porta hekuri me xham pasqyre
Porta hekuri me xham pasqyre
Kangjella per lokale
Kangjella per lokale
Shkalle spirale per shtepi
Shkalle spirale per shtepi
Stola metalik me dru
Stola metalik me dru
Mbajtese metalike per vazo lulesh
Mbajtese metalike per vazo lulesh
Kangjella dekorative shkallesh
Kangjella dekorative shkallesh
Porta hekuri kryesore
Porta hekuri kryesore
Shkalle druri dhe hekuri te brendshme
Shkalle druri dhe hekuri te brendshme
Shkalle te brendshme me porosi
Shkalle te brendshme me porosi
Shkalle hekuri me porosi
Shkalle hekuri me porosi
Konstruksione hekuri per lokale
Konstruksione hekuri per lokale
Konstruksion hekuri per tende
Konstruksion hekuri per tende
Konstruksion catie
Konstruksion catie
Mbulim tarrace me konstruksion
Mbulim tarrace me konstruksion
Ndarese metalike per zyra
Ndarese metalike per zyra
Dekore per porta
Dekore per porta
Hekur dekorativ
Hekur dekorativ
Punime hekuri per kende lojrash
Punime hekuri per kende lojrash
Punime me hekur per lojra femijesh
Punime me hekur per lojra femijesh

Katalogu

Katalog Art Metal

Punë të kryera

Kangjella te jashtme me dekor
Kangjella te jashtme me dekor
Dekore metalike
Dekore metalike
Tavolina metalike me xham
Tavolina metalike me xham
Shkalle metalike te brendshme
Shkalle metalike te brendshme
Stola per lulishte
Stola per lulishte
Mbajtese metalike per bicikleta
Mbajtese metalike per bicikleta
Gaxebo metalike
Gaxebo metalike
Porta dekorative te jashtme
Porta dekorative te jashtme
Kangjella per lokale
Kangjella per lokale
Porta industriale metalike
Porta industriale metalike
Dyer te jashtme hekuri
Dyer te jashtme hekuri
Rrethime hekuri
Rrethime hekuri
Kangjella ballkoni
Kangjella ballkoni
Kangjella dekorative per mure rrethues
Kangjella dekorative per mure rrethues
Kangjella per rezidence
Kangjella per rezidence
Kangjella per shkalle
Kangjella per shkalle
Kangjella te brendshme per shtepi private
Kangjella te brendshme per shtepi private
Mobilje per zyre me strukture hekuri
Mobilje per zyre me strukture hekuri
Porte hekuri me rreshqitje
Porte hekuri me rreshqitje
Porte hekuri per shtepi banimi
Porte hekuri per shtepi banimi
Punim dekorativ hekuri
Punim dekorativ hekuri
Shkalle metalike  me kangjella
Shkalle metalike me kangjella
Shkalle te bardha metalike
Shkalle te bardha metalike
Kafaze ashensori i jashtem
Kafaze ashensori i jashtem
Kangjella ballkoni per vile banimi
Kangjella ballkoni per vile banimi
Kangjella hekuri per restorant
Kangjella hekuri per restorant
Kangjella hekuri per tarrace
Kangjella hekuri per tarrace
Kangjella hekuri sipas kerkeses
Kangjella hekuri sipas kerkeses
Rrethim oborri me kangjella
Rrethim oborri me kangjella
Kangjella shkallesh te jashtme
Kangjella shkallesh te jashtme
Porte hekuri e jashtme ne oborr vile
Porte hekuri e jashtme ne oborr vile
Porte punim hekuri sipas porosise
Porte punim hekuri sipas porosise
Punim kangjellash hekuri per shkalle oborri
Punim kangjellash hekuri per shkalle oborri
Rrethim oborri ne shtepi private
Rrethim oborri ne shtepi private
Shkalle e jashtme hekuri per vile 2 kateshe
Shkalle e jashtme hekuri per vile 2 kateshe
Dekorim me elemente hekuri ne vile private
Dekorim me elemente hekuri ne vile private
Dere e jashtme hekuri, Peshkopi
Dere e jashtme hekuri, Peshkopi
Dere hekuri e madhe me rreshqitje
Dere hekuri e madhe me rreshqitje
Dere hekuri me rreshqitje, sipas kerkeses se klientit
Dere hekuri me rreshqitje, sipas kerkeses se klientit
Dyer hekuri per oborr me elemente dekorative
Dyer hekuri per oborr me elemente dekorative
Kangjella ne shkalle te brendshme vile
Kangjella ne shkalle te brendshme vile
Kangjella ne vile private
Kangjella ne vile private
Kangjella per ballkon vile
Kangjella per ballkon vile
Kangjella shkallesh, apartament
Kangjella shkallesh, apartament
Rrethim me kangjella dekoruese ne vile
Rrethim me kangjella dekoruese ne vile
Rrethim oborri me kangjella dhe shkalle hekuri
Rrethim oborri me kangjella dhe shkalle hekuri
Stola hekuri me porosi
Stola hekuri me porosi
Shkalle hekuri te jashtme
Shkalle hekuri te jashtme
Dere hekuri me dekore, hyrje kryesore vile
Dere hekuri me dekore, hyrje kryesore vile
Kangjella hekuri, vendosje ne dritare
Kangjella hekuri, vendosje ne dritare
Porte hekuri me dekoracione, Vile
Porte hekuri me dekoracione, Vile
Porte hekuri, projekti sipas kerkeses se klientit
Porte hekuri, projekti sipas kerkeses se klientit
Punim konstruksion metalik
Punim konstruksion metalik
Tavoline dhe stola hekuri per veranda
Tavoline dhe stola hekuri per veranda
Arena Karting Albania
Arena Karting Albania
Dere hekuri kryesore, Dekore artizanale
Dere hekuri kryesore, Dekore artizanale
Dere hekuri ne vile private, Me shine dhe Hapje normale
Dere hekuri ne vile private, Me shine dhe Hapje normale
Dere ne hyrje pallati, Porosi klienti
Dere ne hyrje pallati, Porosi klienti
Kangjella inoks ne ballkone vile
Kangjella inoks ne ballkone vile
Kangjella me dekor per rrethim vile
Kangjella me dekor per rrethim vile
Raft ekspozitor metalik, Butik
Raft ekspozitor metalik, Butik
Raft metalik, Punim me porosi
Raft metalik, Punim me porosi
Rrethim oborr vile me kangjella
Rrethim oborr vile me kangjella

Partnere

alumil

Video