Secondary Adv

Aperto

 

Përshkrimi

Aperto sh.p.k (VALSIR ALBANIA) u krijua në maj të vitit 1996. Kompania e nisi aktivitetin fillimisht në qytetin e Lacit. Në vitin 2002 kompania u spostua me qender në qytetin e Lezhës, kështu ajo filloi të operonte në gjithë veriun e Shqipërisë. Më pas në vitin 2016 u hap një filial i rëndësishëm në Tiranë, duke e zgjeruar më tej aktivitetin e kompanisë. 

Sot, Aperto sh.p.k ofron një gamë të gjerë produktesh për hidrosanitare, sistem ngrohje-ftohje, panele solare etj. Duke respektuar shijet e klientëve Aperto sh.p.k siguron për ju përvec cilësisë së produktit, gjithashtu sjell edhe stilet më bashkëkohore për t`iu përshtatur kërkesave dhe porosive tuaja.  Me Aperto do të keni garancinë që kërkoni dhe përkushtimin tonë për të dhënë më të mirën për ju.

Çfarë ofron

Aperto sh.p.k (VALSIR ALBANIA) me përvojë disa vjecare në treg ofron për ju zgjidhje nga një gamë e gjerë pajisjesh hidrosanitare, pllaka, lavamanë, materiale hidraulike, sisteme të ngrohjes dhe ftohjes. Gjithashtu disponojmë tuba, rekorderi, panele solare dhe sisteme ngrohje-ftohje në dysheme. 

Tek ne do të gjeni aksesorë të ndryshëm për tualete, të cilat do t`ju ndihmojnë t`i jepni zgjidhje problemve tuaja. Duke bashkëpunuar me ne, ju sigurojmë se do të mbeteni të kënaqur duke ju ofruar shërbim cilësor për cdo kërkesë tuajën. Tek Aperto shpk do te gjeni markat e mirenjohura si: Valsir, Valtemo, Fondital, Fornara etj.

Shërbime

Aksesore banjo
Aksesore banjo
Kaldaja me gaz
Kaldaja me gaz
Kaseta inkaso Valsir
Kaseta inkaso Valsir
Lavaman porcelani
Lavaman porcelani
Paisje hidrosanitare
Paisje hidrosanitare
Pileta dushi
Pileta dushi
Pileta shkarkimi per tualet
Pileta shkarkimi per tualet
Rakorderi presimi per tuba 16-90
Rakorderi presimi per tuba 16-90
Rakorderi presimi per tuba multistral
Rakorderi presimi per tuba multistral
Rubineta dhe Mishelatore
Rubineta dhe Mishelatore
Saracineska elektromekanike
Saracineska elektromekanike
Sifona per lavaman, bide
Sifona per lavaman, bide
Pajisje me bolitor kaldaje per sisteme ngrohje & sanitare
Pajisje me bolitor kaldaje per sisteme ngrohje & sanitare
Sisteme kanalizimesh
Sisteme kanalizimesh
Sisteme kullimi
Sisteme kullimi
Sisteme shkarkimi
Sisteme shkarkimi
Trajtim uji
Trajtim uji
Tuba furnizimi me multistrade
Tuba furnizimi me multistrade
Tuba per paisje gazi
Tuba per paisje gazi
Tuba shkarkimi kundrra zjarrit
Tuba shkarkimi kundrra zjarrit
Tuba shkarkimi
Tuba shkarkimi
Vaska porcelani
Vaska porcelani
Butona dhe pllaka per kaseta shkarkimi
Butona dhe pllaka per kaseta shkarkimi
Mobilje per tualete
Mobilje per tualete
Pllaka hidrosanitare
Pllaka hidrosanitare
Pllaka porcelani per dysheme
Pllaka porcelani per dysheme
Radiator alumini per shtepi
Radiator alumini per shtepi
Radiator alumini tualeti
Radiator alumini tualeti
Sistem per ngrohje ftohje ne dysheme
Sistem per ngrohje ftohje ne dysheme
Sisteme furnizimi me uje
Sisteme furnizimi me uje
Sisteme hidraulike per banjo
Sisteme hidraulike per banjo
Sisteme-vmc
Sisteme-vmc
Tuba gazi
Tuba gazi
Vazo nenpresioni
Vazo nenpresioni
Kaseta metalike per sisteme ngrohjeje ne dysheme
Kaseta metalike per sisteme ngrohjeje ne dysheme
Rakorderi bakri bronxi inix dhe xingato
Rakorderi bakri bronxi inix dhe xingato
Soba me dru me sistem ngrohje me kit dhe pa kit
Soba me dru me sistem ngrohje me kit dhe pa kit
Oxhaqe me dru me kit dhe pa kit
Oxhaqe me dru me kit dhe pa kit
Kaldaja me dru
Kaldaja me dru
Kondicionere murale Haier
Kondicionere murale Haier

Katalogu

Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto
Katalog Aperto

Partnere

Valsirideal_standartFonditalfrabofivfornaravaltemoenerkosaquasystemapertoAperto-HansgroheAperto-Roca

Video