Secondary Adv

Alca

 

Përshkrimi

ALCA shpk operon në tregun Shqipëtar tashmë prej më shumë se 14 vitesh në tregtimin dhe përpunim e materialeve prej duralumini. Kompania ofron projektimin, prodhimin dhe montimin e fasadave, dyer, dritare, grila persiane, parmake, frangisole, etj. Firma ALCA shpk bazohet në një staf të përgatitur e të specializuar në Itali si inxhinierë, ekonomistë, menaxherë e punëtore të kualifikuar në këtë profil. Furnitor i vetëm i profileve të aluminit, aksesoreve, guarnicioneve, drurit është firma Italiane METRA spa, lider jo vetëm në Itali por edhe në botë në industrinë e aluminit për qëllime ndërtimi objektesh, industri makinash, konservime ushqimesh, etj.

 

ALCA  shpk duke patur ekskluzivitetin për materialet Metra në Shqipëri si rrjedhoje ka edhe suport profesional e teknik të firmës gjigande Italiane. Gjithashtu kompania jone bashkëpunon me studio të njohura Italiane në fushën e projektimit, të veshjeve me alumin si Zambonini spa dhe Alumeccanica. Bashkëpunimi zgjerohet edhe më tej me furnitoret e saj të xhamave “Zadra-Saint Gobain” dhe “Isoterglass-Glaverbel” Itali si dhe me furnitorin e portave me fotoelement “Geze” në Gjermani.

Çfarë ofron

Kompania ALCA shpk është një firmë që prodhon dhe monton sisteme alumini si:
•    Fasada me xham te tipeve te ndryshme
•    Porta
•    Dritare
•    Grila persiane
•    Fasada te ventiluara
•    Sistem fasade
•    Sistem batente
•    Sistem scorrevole
•    Sistem dru-alumin


Alumini i përdorur nga ALCA shpk i prodhuar nga METRA spa ka këto përparesi:
•    Ka peshë specifike të vogël, që do të thotë pesha e tij vetiake është e papërfillshme.
•    Ka rezistencë të lartë duke qënë i kombinuar me materiale si Cu, Si, Zn, Mg, Mn.
•    Është material i punueshem.
•    Ka veti të larta termo-akustike.
•    Është material higjenik.
•    Është material dekorativ (ka dizajn të përshtatshën).
•    Ndikohet pak nga agjentet atmosferikë për shkak të një shtrese oksidi në sipërfaqen e tij që quhet anodizim.
ALCA shpk garanton punime me cilësi të lartë, korrektesë si dhe profesionalizëm të
lartë në cdo punim të kontraktuar prej saj.

Shërbime

Punime fasadash gjysem strukturale
Punime fasadash gjysem strukturale
Fasda strukturale me hark
Fasda strukturale me hark
Fasada per qendra biznesi
Fasada per qendra biznesi
Fasada gjysem strukturale
Fasada gjysem strukturale
Dyer dritare per hotele
Dyer dritare per hotele
Sisteme fasadash per cati
Sisteme fasadash per cati
Punime fasadash strukturale
Punime fasadash strukturale
Dyer dritare per vila
Dyer dritare per vila
Ndarje ambjentesh te brendshme
Ndarje ambjentesh te brendshme
Profile termike alumini
Profile termike alumini
Profile dru alumin
Profile dru alumin
Fasada gjysem strukturale
Fasada gjysem strukturale
Profile per fasada te ventiluara
Profile per fasada te ventiluara
Fasada Spider
Fasada Spider
Dyer dhe Dritare Alumini
Dyer dhe Dritare Alumini
Dyer Dritare Dru Alumin
Dyer Dritare Dru Alumin
Fasada te Ventiluara me Alukobond
Fasada te Ventiluara me Alukobond
Fasada te Ventiluara me Pllaka
Fasada te Ventiluara me Pllaka
Fasada Xhami Horizontale Komplekse
Fasada Xhami Horizontale Komplekse
Fasada Xhami Horizontale
Fasada Xhami Horizontale
Fasada Xhami Strukturale
Fasada Xhami Strukturale
Fasada Xhami Tradicionale
Fasada Xhami Tradicionale
Vetrata Dyer Dritare Dru Alumin
Vetrata Dyer Dritare Dru Alumin
Vetrata Dyer-Dritare Alumini
Vetrata Dyer-Dritare Alumini
Vetrata Sistem scorrevole
Vetrata Sistem scorrevole

Historiku

ALCA shpk është krijuar në 2001 e licensuar në tregtimin dhe përpunimin e materialeve duru-alumini. Në objektivat e saj ajo ka tentuar dhe realizuar në vite rritjen e cilësisë së prodhimeve, realizuar nga përdorimi i një linje moderne makinerish në ambjentet e saj si dhe nëpërmjet një stafi inxhiniero-teknik të specializuar në Itali dhe vend. Një fakt shumë i rëndësishëm është ruajtja me fanatizëm i një cilësie shumë të lartë të lendës së parë të përdorur dhe kjo e realizuar nga eskluziviteti për Shqipërinë i siguruar nga METRA spa, Itali për materialin METRA. Gjatë viteve kompania ka realizuar që në fazën e projektimit, prodhimit si dhe montimit të fasadave, dyer, dritareve dhe punime të tjera alumini. 

Duhet theksuar që ALCA shpk në bashkëpunim me “Zambonini” spa kanë krijuar një kompani me qender në Shqipëri Zambonini International shpk. Qëllimi i kësaj kompanie është i njëjtë me qëllimin e kompanive “meme” dhe synon të cojë më tej standartet e krijuara prej tyre. Kjo kompani përvec materialeve ‘Metra’ mund të përdorë ‘Schucco’ ose cdo material tjeter të cerfikuar nga normat Italiane dhe ato Europiane. Zambonini International shpk ka fituar të drejtën e projektmit, prodhimit dhe montimit të komplet fasadës dhe gjithcka të lidhur me të.

fasada xhami, fasada xhami gjysem strukturale, fasada te ventiluara ne Tirane,Fasada te Ventiluara ne Shqiperi, Fasada Gjysem Strukturale Tirane,

Punë të kryera

ALCA Shpk - 2005
ALCA Shpk - 2005
Wonder - 2006
Wonder - 2006
Hekla Center - 2007
Hekla Center - 2007
Vila Antonella - 2008
Vila Antonella - 2008
ABA Business Center - 2008
ABA Business Center - 2008
Pergola - 2008
Pergola - 2008
Kompleksi Halili - 2008
Kompleksi Halili - 2008
Albcontrol Rinas - 2011
Albcontrol Rinas - 2011
Millenium Building - 2012
Millenium Building - 2012
Tirana Ring Center - 2014
Tirana Ring Center - 2014
Infosoft - ALGrafika - 2017
Infosoft - ALGrafika - 2017
Toptani Center - 2017
Toptani Center - 2017

Partnere

GezeMetrafratelli zucchiniunion glassazaalcaisoterglassalca