Secondary Adv

ZEUS-AL

 

Përshkrimi

ZEUS - AL operon në tregun shqiptar në fushën e bojrave, prej 10 vitesh duke ofruar bojra të të gjitha llojeve si: Bojra muri, bojra druri, bojra hekuri, pigmente, okside hekuri, membranë për izolim catie, etj. Zeus AL shpk prodhon ngjyra me cilësi të lartë dhe veshje dekorative për sektorin e ndërtimit, finiturës dhe industrisë. Përgjatë viteve, Zeus - AL ka përsosur produktet e saj me anë të adaptimit të teknologjive më të reja në prodhim, duke e vënë theksin tek përmisimi dhe mbrojtja e mjedisit nëpërmjet risive. Për të ofruar vazhdimisht zgjidhje efikase për bojra që jo vetëm ju shërbejnë nevojave tuaja, por edhe mbrojnë ambjentin në të cilin jetoni.

 

Zeus - AL ju ofron eskluzivitetin e pigmenteve inorganike me okside hekuri nga kompania Gjermane LANXESS, lider në botë për prodhimin e pigmenteve inorganike. Ofron të gjitha llojet e bojrave me cilësi maksimale. Produkte të garantuara sipas të gjitha standarteve të Komunitetit Europian.

Çfarë ofron

Kompania Zeus-AL ju ofron një gamë të gjërë bojërash për mbrojtjen dhe dekorimin e cdo lloj sipërfaqeje të jashtme apo të brendshme. Kompania ka eskluzivitetin e pigmenteve inorganike (iron oxide) okside hekuri nga kompania Gjermane LANXESS. Produktet të cilat Zeus - AL ofron janë:

- Hidromate
- Bojra kunder ndotjes
- Trajtues per siperfaqen
- Sisteme te mbrojtjes osmo
- Bojra hekuri
- Bojra per anije
- Bojra dekorative
- Bojra per mbrojtjen e drurit
- Bojra plastike per lyerje te ambjenteve te brendshme
- Bojra akrelike per lyerje te fasadave
- Bojra anti korrezive
- Antiruxho (anticorrosive)
- Zmalto
- Bojra cimentato
- Membrane per izolime te cative me tjegulla
- Pigmente , etj.

Të gjitha produktet përmbajnë vulën e cilësisë sipas standarteve të Komunitetit Europian.

Shërbime

Astar akrilik per perdorim te brendshem dhe te jashtem
Astar akrilik per perdorim te brendshem dhe te jashtem
Boje akrilike per perdorim te brendshem dhe te jashtem
Boje akrilike per perdorim te brendshem dhe te jashtem
Boje akrilike per perdorim te jashtem & brendshem, SUPERLUX
Boje akrilike per perdorim te jashtem & brendshem, SUPERLUX
Boje akrilike per perdorim te jashtem 100 perqind, ZEUSCRYL
Boje akrilike per perdorim te jashtem 100 perqind, ZEUSCRYL
Boje akrilike per perdorim te jashtem, NEOCRYL
Boje akrilike per perdorim te jashtem, NEOCRYL
Boje palstike per perdorim te brendshem, NEOPLAST
Boje palstike per perdorim te brendshem, NEOPLAST
Boje plastike anti myk e cilesise superiore
Boje plastike anti myk e cilesise superiore
Boje plastike per perdorim te brendshem, VITAPLAST
Boje plastike per perdorim te brendshem, VITAPLAST
Hidromat per perdorim te brendshem, SPRING
Hidromat per perdorim te brendshem, SPRING
Mbrojtes druri me baze uji
Mbrojtes druri me baze uji
Veshje akrilike
Veshje akrilike
Astar anti korroziv per siperfaqe metalike
Astar anti korroziv per siperfaqe metalike
Astar anti korroziv
Astar anti korroziv
Astar per siperfaqe druri, VELATURA
Astar per siperfaqe druri, VELATURA
Boje alumini per aplikime ne temperatura te larta, SILVER
Boje alumini per aplikime ne temperatura te larta, SILVER
Boje anti korrozive 3 ne 1
Boje anti korrozive 3 ne 1
Boje per vijezim rrugesh, asfalti
Boje per vijezim rrugesh, asfalti
Boje zmalto dekorative, per mbrojtje te larte per metal & dru, METAL SILICONE ENAMEL
Boje zmalto dekorative, per mbrojtje te larte per metal & dru, METAL SILICONE ENAMEL
Boje zmalto per dru & metal, Smaltolac
Boje zmalto per dru & metal, Smaltolac
Boje zmalto per metale e cilesise se larte, ZEUS METAL
Boje zmalto per metale e cilesise se larte, ZEUS METAL
Llak i cilesise se larte per aplikime detare, MARINE ENAMEL 2
Llak i cilesise se larte per aplikime detare, MARINE ENAMEL 2
Llak per mbrojtje dhe dekorime guri
Llak per mbrojtje dhe dekorime guri
Mbrojtes druri me baze solventi
Mbrojtes druri me baze solventi
Astar akrilik me baze solventi
Astar akrilik me baze solventi

Certifikime

zeus-certifikime-1zeus-certifikime-2zeus-certifikime-3

Partnere

Lanxess

Video

Filiali

Adresa: Lagjia nr.14,  Rruga Asti Gogoli, ish NPA, Durrës, Albania