Secondary Adv

A&A Security Survey

 

Përshkrimi

A & A Security Survey ushtron aktivitetin e saj në tregun shqiptar prej më shumë se 18 vjetësh. Produktet e ofruara për klientët janë të garantuara me certifikata të cilësisë së lartë, duke vënë në dispozicion të blerësve kualitet, cilësi absolute, services, help desk etj. Kompania ka krijuar një strukturë të aftë, për t`ju shërbyer në mënyrë të përshtatshme klientëve të saj. Në cdo kohë në showroom-in tonë është në dispozicionin tuaj personeli ynë, ku mund të merrni cdo informacion të nevojshëm mbi produktet tona, karakteristikat si dhe sigurisht cmimet e tyre. Jemi të gatshëm sa herë që të jetë e nevojshme, t'ju sigurojmë transportin, si dhe ndihmë në manualet e përdorimit të produkteve.

A&A Security Survey bashkëpunon me një numër të madh partneresh, duke garantuar për klientet e saj pajisje sigurie të një cilësie shumë të lartë: Diplomat Safe, Nival Hellas, Garmin, Plus, Astrophysics, Kedacom, Gurkan, Technomax Srl.

 

 

Ne ju prezantojmë dhe klientët tanë që besuan te shërbimi dhe produktet tona dhe tashmë janë pjesë e A & A Security Survey: Banka e Shqipërisë, Raiffaisen Bank, Alpha Bank, Tirana Bank, Procredit Bank, Fibank, National Bank, Posta Shqiptare, Western Union, Anta, Ministria  Rendit.

Çfarë ofron

A & A Security Survey është një kompani shqiptare e cila operon në tregun e pajisjeve të sigurisë së lartë, ku përfshihen kasaforta, detektorë dhe numërues kartmonedhash, tabelat e këmbimit valuator, sisteme sigurie, shreders dhe mobilje metalike. Ne ju prezantojmë gamën tonë të produkteve si:

 

Kasaforta

- Kundra zjarrit

- Të sigurisë së lartë

- Kasaforta murale

- Kasaforta për hotele, banka, biznese, posta etj.

Kasafortat italiane të serisë Technofire të cilat fillojnë nga përmasat më të vogla e deri tek seritë e mëdhaja të certifikuara kundra zjarrit, agjentëve atmosferikë dhe ujit. Kodi elektronik I kasafortës është I certifikuar nga EN 1300. Dyert dhe trupi I kasafortës përbëhen nga një konglomerat si dhe material celiku I kategorisë DIN 17.100, RTC. 37-2 të cilat kanë një mbushje EMACO seria S66. Ky është një material solid I strukturës monolite e cila është kundra shpimeve me trapan ose gur fresibël. Kasafortat janë të pajisura me brava sigurie VDS-KL2 dhe 16 shula cilindrik përgjatë gjithë perimetrit të derës.

 

Dollapë metalikë

- Dollapë skorevol dhe flamur

- Kabinet për mbajtje dosjesh

- Garderobë për punonjës civil

- Tavolina për shkolla

- Dollapë të blinduar kundra zjarrit

 

Kode sigurie dhe kycje automatike

- Hapje dyersh me prekje

- Kode të sigurta kycje

- GPS dore dhe Auto Navigation

 

Produkte për arka

- Makina numërimi në Leke, Euro, Dollarë

- Detektues kartmonedhash

- Tabela exchange valute

- Numërues monedhash

 

Pajisje kontrolli në institucione të rëndësisë së vecantë

- Skaner me rreze X-RAY

- Shërbim truproje fizike & Detektor alarmi

- Sisteme Flet Managment

 

Ne ju ofrojmë shërbimin e servisit dhe të riparimit të kasafortave dhe bravave.

Shërbime

Detektore per hyrje
Detektore per hyrje
Detektues parash
Detektues parash
Grirese letrash, CD, Karta Crediti dhe ID etj
Grirese letrash, CD, Karta Crediti dhe ID etj
Kasaforta hotelerie
Kasaforta hotelerie
Kasaforta Inkaso dhe Luksoze
Kasaforta Inkaso dhe Luksoze
Kasaforta kunder zjarrit, murale
Kasaforta kunder zjarrit, murale
Kasaforta mekanike ose me kod per shtepi
Kasaforta mekanike ose me kod per shtepi
Kasaforta te sigurise se larte
Kasaforta te sigurise se larte
Kasaforta zyre
Kasaforta zyre
Makina numrimi me leke, euro, dollare
Makina numrimi me leke, euro, dollare
Mobilje metalike per zyra
Mobilje metalike per zyra
Numerues lekesh per banka
Numerues lekesh per banka
Sisteme akses kontrolli Biometrike, Elektronike, Mekanike
Sisteme akses kontrolli Biometrike, Elektronike, Mekanike
Sisteme GPS dore dhe per makina
Sisteme GPS dore dhe per makina
Skanera me rreze X
Skanera me rreze X

Partnere

astrophysicsdiplomat safegarmingurkankedacomplustechnomaxnivalprimatruptelasargent-greenleafsecuplusstacketrimble-logovoti-detection

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A&A Security (@aasecuritysurvey) on