Secondary Adv

Master Shef

 

Përshkrimi

Master Shef sh.p.k është një kompani private e specializuar në projektimin, prodhimin, furnizimin e struktura metalike inox për industrinë HORECA, kimike dhe mjekësore. Gjithashtu Master Shef zë një vend të rëndësishëm në tregun shqiptar në furnizimin me pajisje industriale në fushën e hotelierisë si restorante, bare, hotele, laboratorë prodhimi për pastiçeri, furrë buke, sallam dhe enë kuzhine e bar. Vitet e fundit aktiviteti i kompanisë është zgjeruar edhe në vendet fqinje si p.sh Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia. 

 

Kompania është themeluar në vitin 2011. Që atëherë ajo është zhvilluar gjithnjë e më shumë nga puna e palodhur me cilësi, profesionalizëm dhe korrektësi.  Sot kompania ka një sipërfaqe toke prej rreth 4000 m2 si dhe kapacitete me zyra dhe impiante pune te ndryshme, me siperfaqe rreth 2000 m2 e pajisur me showroom, studio projektimi, fabrika etj. 

 

Ne kemi infrastrukture dhe disponojme pajisje ne lloje të specializuara të makinerive CNC për prodhuesit e çelikut inox si: Makina prerëse me lazer, makina prerëse plazma (modeli HD), Tranxhe Prerese, Piegatrice,  CNC, Aparatet CNC Prese Brake, Torno, Freze etj.

Kompania perbeht nga nje staf i kualifikuar me mbi 15 punonjës si Arkitekte,  inxhinierë, teknikë që mbulojnë fushën elektrike, mekanik dhe hidraulike.

 

Vitet e fundit, kompania jonë ka aplikuar vazhdimisht për t'u pajisur me certifikata ISO dhe RINA, me synimin për të filluar marrjen e certifikatës CE për disa prej produkteve të kompanisë sonë. Ne jemi anëtarë të Master Chef International Software i cili është lider në dizajnin, 3D projektim dhe animacion. Aktualisht, ne bashkëpunojmë me disa nga kompanitë lider evropiane dhe jemi përfaqësues ekskluziv të tyre në tregun shqiptar.

Çfarë ofron

Master Shef ofron për ju, bizneset dhe projektet tuaja arredime totale për bare dhe restorante me pajisjet më të nevojshmë profesionale, të cilat do të përmbushin kërkesat tuaja dhe do t`ju shërbejnë duke ju lënë të kënaqur.

 

Master Shef ofron:

- Asistencë, riparime, garanci, projektime totale për restorante, pasticeri, lokale, fast food, furra buke, dyqane mishi, bylmeti etj;

- Banake bari;

- Dhoma frigoriferike;

- Pajisje për furra buke, pasticeri dhe pizerie;

- Lavanteri dhe lavastovilje; 

- Artikuj të imët (pjata, lugë, pirunj, thika, tigane, lopata pice )

- Rafte me veshje druri dhe cdo gjë tjetër si friforiferë, mbajtëse vere, banakë etj .

Shërbime

Aksesore ndihmes per piceri
Aksesore ndihmes per piceri
Arredim total me pajisje per bare dhe restorante
Arredim total me pajisje per bare dhe restorante
Arredime me rafte, frigorifere, banak
Arredime me rafte, frigorifere, banak
Asistence per arredime profesionale
Asistence per arredime profesionale
Banake lokali sipas porosise
Banake lokali sipas porosise
Dhoma frigoriferike per restorante lokale
Dhoma frigoriferike per restorante lokale
Dhoma magazinimi frigoriferike per peshk dhe mish
Dhoma magazinimi frigoriferike per peshk dhe mish
Artikuj te imet per bare dhe restorante
Artikuj te imet per bare dhe restorante
Ene porcelani per kuzhina profesionale
Ene porcelani per kuzhina profesionale
Furnizime me ene profesionale kuzhine
Furnizime me ene profesionale kuzhine
Furra italiane per piceri dhe fast food
Furra italiane per piceri dhe fast food
Komplete servise per piceri, bare, restorante
Komplete servise per piceri, bare, restorante
Kuzhina profesionale per restorante
Kuzhina profesionale per restorante
Pajisje per kreperi
Pajisje per kreperi
Brumatrice dhe Mixera Pasticerie
Brumatrice dhe Mixera Pasticerie
Prodhim vitrinash pasticerie
Prodhim vitrinash pasticerie
Projektim arredim per furra buke
Projektim arredim per furra buke
Projektim dhomash magazinimi frigoriferike
Projektim dhomash magazinimi frigoriferike
Punime te Ndryshme INOX Bare dhe Restorante
Punime te Ndryshme INOX Bare dhe Restorante
Projektim, realizim per furra buke, pasticeri etj
Projektim, realizim per furra buke, pasticeri etj
Punime druri per mobilje lokalesh
Punime druri per mobilje lokalesh
Realizim banaku self service
Realizim banaku self service
Realizim projektesh per lokale
Realizim projektesh per lokale
Riparim paisjesh profesionale per bare restorante
Riparim paisjesh profesionale per bare restorante
Tavolina karrige druri per lokale me porosi
Tavolina karrige druri per lokale me porosi
Tenxhere, tigane dhe tava
Tenxhere, tigane dhe tava
Veshje banaku me dru per bare, restorante furra buke,
Veshje banaku me dru per bare, restorante furra buke,
Vitrina ftohese me ndricim
Vitrina ftohese me ndricim
Zgara, furra, grila profesionale
Zgara, furra, grila profesionale
Veshje druri per bare kuzhinash restorantesh dhe pajisje profesionale
Veshje druri per bare kuzhinash restorantesh dhe pajisje profesionale

Punë të kryera

Arredim total ne Stadiumin Loro Borici
Arredim total ne Stadiumin Loro Borici
Arredim total per lokal
Arredim total per lokal
Arredimi i piceri restorant Kledi 3
Arredimi i piceri restorant Kledi 3
Avea Bar Restaurant
Avea Bar Restaurant
Banak self service tek ETC
Banak self service tek ETC
Bar restorant Murrizi Kavaje
Bar restorant Murrizi Kavaje
Fast food i perfunduar ne Shkoder
Fast food i perfunduar ne Shkoder
Frigorifera vere, Casa Mia
Frigorifera vere, Casa Mia
Furre buke dhe pasticeri
Furre buke dhe pasticeri
Hotel Bonita
Hotel Bonita
Hotel Dyrrah
Hotel Dyrrah
Jogurteri, Ring Center
Jogurteri, Ring Center
Lord Baron Tepelene
Lord Baron Tepelene
Pazari Ri
Pazari Ri
Season Tirana
Season Tirana
Segafredo
Segafredo
Self servis tek Ring center
Self servis tek Ring center
Shijak
Shijak
Tapas Bar
Tapas Bar
Tirana Ring Center
Tirana Ring Center
Vila Juli, Golem
Vila Juli, Golem
Arena, bakery
Arena, bakery
Banak bari tek Fresku Tirane
Banak bari tek Fresku Tirane
Banak inox indrustrial dhe veshje banaku
Banak inox indrustrial dhe veshje banaku
Durazzo Bar, Arredim total
Durazzo Bar, Arredim total
Kuzhina self-service realizuar ne Tirane
Kuzhina self-service realizuar ne Tirane
Vitrina pasticerie dhe vitrina akulloresh
Vitrina pasticerie dhe vitrina akulloresh
Arredim industrial per pasticeri, Pelikani
Arredim industrial per pasticeri, Pelikani
Arredim Industrial per restorant
Arredim Industrial per restorant
Arredim me paisje industriale per Hotel Nimfa
Arredim me paisje industriale per Hotel Nimfa
Banak Freskues + Arredim
Banak Freskues + Arredim
Furnizim me pajisje per Furra Buke
Furnizim me pajisje per Furra Buke
Hotel Ferrara Durres
Hotel Ferrara Durres
Projekt Pune nga Master Shef
Projekt Pune nga Master Shef
Furre Buke, zbatim projekti
Furre Buke, zbatim projekti
Furre Buke, Pasticeri Asia
Furre Buke, Pasticeri Asia
Pasticeri Ishulli Durres
Pasticeri Ishulli Durres
Bujtina Gle Alb ne Dukaj, Tepelene
Bujtina Gle Alb ne Dukaj, Tepelene
Healthy Gaya Tirane
Healthy Gaya Tirane
Laborator-Dyqan mishi Dos Toros Fier
Laborator-Dyqan mishi Dos Toros Fier
LAmuse Durres
LAmuse Durres
Paninoteke Prishtine
Paninoteke Prishtine
Pascucci Station Durres
Pascucci Station Durres
Agroturizem Ndryshe
Agroturizem Ndryshe
Bar Univers, Shkozet
Bar Univers, Shkozet
Diamma Resort, Golem
Diamma Resort, Golem
Emerald Center, Tirane
Emerald Center, Tirane
Fish Shop Golem
Fish Shop Golem
Furre Buke Thaci, Tirane
Furre Buke Thaci, Tirane
La Coco Pastry
La Coco Pastry
Maja Restaurant, Linze
Maja Restaurant, Linze
Paisje profesionale kuzhine, kompletim restoranti
Paisje profesionale kuzhine, kompletim restoranti
Restorant i ri ne Astir, Tirane
Restorant i ri ne Astir, Tirane
Kompletim furre buke, Bakery House
Kompletim furre buke, Bakery House

Partnere

elframofasaforcarhamilton beachinoxtrendkastel icekutaya seramikolisoztipironpizzagroupportashelfsalvinellitecnodomtecnoinoxtognana