Secondary Adv

Angjo Decor

 

Përshkrimi

Pasioni për artin, krenaria për të ruajtur traditën, kreativiteti për të krijuar risitë moderne na frymëzuan që në vitin 1998 të themelonim kompaninë Angjo Decor ShPK, e ndërtuar për të  krijuar artin e vërtetë në përpunimin e hekurit.

 

Stafi i specializuar me inxhierë me një përvojë  të gjatë në këtë fushë, bashkëpunimi i frutshëm me specialistët e huaj, investimet në teknologjinë më moderne të perpunimit të hekurit, bëjnë të mundur që Angjo Decor të ofrojë një shumllojshmëri produktesh e shërbimesh duke qenë kompania më inovative në rajon në këtë stil të veçantë prodhimi.

Çfarë ofron

Produktet që Angjo Decor ShPK ofron janë të pafundme duke filluar nga dekorime aksesorësh të ndryshëm deri tek konstruksionet e mëdha metalike. Kryesisht shquhemi për prodhimin e produkteve për ambiente të jashtme dhe të brendshme si: porta, kangjella, shkallë, ballkone, rrethim, karrige, tavolina, pasqyra, llambadar, varëse rrobash, mbajtëse lulesh, shandanë qirinjsh, aksesorë të ndryshëm.

Ofrojmë modele antike, klasike, moderne dhe luksoze për një arredim perfekt të shtëpisë suaj. Ajo që na dallon nga të tjerët është pikërisht korrektësia në kualitet dhe në kohë.  Ju mirëpresim me kënaqësi në ambientet tona për t’ju shërbyer e për t’ju ndihmuar në arredimin e shtëpisë suaj të ëndrrave.

 

Shërbime

Ballkon me kangjella hekuri
Ballkon me kangjella hekuri
Ballkone dekorative hekuri per vila
Ballkone dekorative hekuri per vila
Tavolina dhe Karrige hekuri per bare
Tavolina dhe Karrige hekuri per bare
Ballkone dekorative te jashtme hekuri
Ballkone dekorative te jashtme hekuri
Ballkone hekuri
Ballkone hekuri
Dopioporta
Dopioporta
Porta dekorative hekuri me lule
Porta dekorative hekuri me lule
Porta hekuri te thjeshta
Porta hekuri te thjeshta
kangjella hekuri te brendshme
kangjella hekuri te brendshme
Kangjella rrethuese me hekur te holle
Kangjella rrethuese me hekur te holle
Kangjella shkallesh te punuara me dekor
Kangjella shkallesh te punuara me dekor
Karrige dhe tavolina hekuri per ambjente te jashtme
Karrige dhe tavolina hekuri per ambjente te jashtme
Llambadare hekuri per restorante
Llambadare hekuri per restorante
Ndricues dekorativ prej hekuri per shetitore
Ndricues dekorativ prej hekuri per shetitore
Parmake hekuri per ballkon
Parmake hekuri per ballkon
Porta dekorative hekuri
Porta dekorative hekuri
Kangjella dritaresh
Kangjella dritaresh
Porta te jashtme me element dekorativ
Porta te jashtme me element dekorativ
Porta te jashtme te medha
Porta te jashtme te medha
Punim skulpturash hekuri
Punim skulpturash hekuri
Punime artistike me hekur
Punime artistike me hekur
Punime artizanale
Punime artizanale
Punime dekorative hekuri
Punime dekorative hekuri
Punime dekorative kangjellash per shtepi private
Punime dekorative kangjellash per shtepi private
Punime hekuri prerje, waterjet, punime plazma
Punime hekuri prerje, waterjet, punime plazma
Punime kovacane
Punime kovacane
Punime luksoze hekuri
Punime luksoze hekuri
Rrethime dekorative me hekur te trashe
Rrethime dekorative me hekur te trashe
Shkalle punim artizanal
Shkalle punim artizanal
Tavolina te rrumbullakta hekuri per restorante
Tavolina te rrumbullakta hekuri per restorante

Punë të kryera

Angjo Decor1582014248
Angjo Decor1582014259
Angjo Decor1582014268
Angjo Decor1582014289
Angjo Decor1582014314
Angjo Decor1582014326
Angjo Decor1582014347
Angjo Decor1582014379
Angjo Decor1582014403
Angjo Decor1582014415
Angjo Decor1582014438
Angjo Decor1582014448
Angjo Decor1582014460
Angjo Decor1582014568
Angjo Decor1582014589
Angjo Decor1582014598
Angjo Decor1582014609
Angjo Decor1582014620
Angjo Decor1582014631
Angjo Decor1582014718
Angjo Decor1582014742
Angjo Decor1582014760
Angjo Decor1582014785
Angjo Decor1582014803
Angjo Decor1582014814
Angjo Decor1582014824
Angjo Decor1582014846
Angjo Decor1582014877
Ballkone dekorative hekuri, Roskovec Albania
Ballkone dekorative hekuri, Roskovec Albania
Berat, Albania
Berat, Albania
Iron Gazebo, Dobrac,Shkoder, Albania
Iron Gazebo, Dobrac,Shkoder, Albania
Kangjella hekuri, Dhermi, Albania
Kangjella hekuri, Dhermi, Albania
Kangjella rrethimi,Malesi e madhe
Kangjella rrethimi,Malesi e madhe
Karrige hekuri, Tirane Albania
Karrige hekuri, Tirane Albania
Old Town Dhermi
Old Town Dhermi
Porte dekorative hekuri, Tirane
Porte dekorative hekuri, Tirane
Porte hekuri me xham, Tirane Albania
Porte hekuri me xham, Tirane Albania
Porte hekuri per vila, Gjiri i Lalezit
Porte hekuri per vila, Gjiri i Lalezit
Porte hekuri, Koplik,Albania
Porte hekuri, Koplik,Albania
Porte ne Bardhaj, Shkoder, Albania
Porte ne Bardhaj, Shkoder, Albania
Porte Royal, Gruemire
Porte Royal, Gruemire
Ballkone hekuri per vila, Dajc Shkoder
Ballkone hekuri per vila, Dajc Shkoder
Ballkone hekuri per vila, Dajc Shkoder
Ballkone hekuri per vila, Dajc Shkoder
Kangjella dekorative per vila
Kangjella dekorative per vila
Kangjella Dekorative, Shkoder Albania
Kangjella Dekorative, Shkoder Albania
Kangjella hekuri Lac
Kangjella hekuri Lac
Pellumbas, Tirane, Albania
Pellumbas, Tirane, Albania
Porte dekorative per shtepi private
Porte dekorative per shtepi private
Porte Hekuri, Kavaje
Porte Hekuri, Kavaje
Porte Hekuri, Prizren Kosove
Porte Hekuri, Prizren Kosove
Porte Versace Mes, Shkoder, Albania
Porte Versace Mes, Shkoder, Albania
Punime dekorative hekuri, Bajze Shkoder
Punime dekorative hekuri, Bajze Shkoder
Punime dekorative hekuri, Rreshen
Punime dekorative hekuri, Rreshen
Rolling Hills Residences, Tirana
Rolling Hills Residences, Tirana
Ballkon hekuri me porosi
Ballkon hekuri me porosi
Kangjell hekuri per ballkon
Kangjell hekuri per ballkon
Porte hekuri me rreshkitje per vile, shtepi private.jpg
Porte hekuri me rreshkitje per vile, shtepi private.jpg
Porte hekuri per oborre sipas porosise
Porte hekuri per oborre sipas porosise
Punim hekuri per shkalle te brendshme
Punim hekuri per shkalle te brendshme
Shkalle hekuri me porosi
Shkalle hekuri me porosi

Video