Secondary Adv

Geotrim

 

Përshkrimi

Geotrim sh.p.k është një biznes tërësisht i evoluar e i orientuar drejt zgjidhjeve, ofron shërbime, produkte moderne që plotësojnë nevojat e klientëve. Qëndron në tregun shqiptar si një partner serioz. Ka një staf të kualifikuar dhe e trajnon vazhdimisht për një shërbim sa më efikas. Operon në gjithë Shqiperinë me ekskluzivitetin e produkteve të gjigandit amerikan Trimble.

Qëllimi ynë është t'i shërbejmë tregut shqiptar me produktet e teknologjisë së lartë, të cilat ndihmojnë në zgjidhjen e problemeve në fushat e mëposhtme: Kadaster, Urbanistike, Matje gjeodezike, Monitorime, Konstruksion, Infrastrukturë.

Çfarë ofron

Kompania Geotrim shpk u jep zgjidhje nevojave tuaja, duke ju ofruar: Supervizime, Gjeo-Topografike, Imazhet gjeoreferenciale, Ndërtim Laboratoresh. Fushat ku aplikon: Miniera, Infrastrukturë, Energjitikë, Metrologji, Bujqësi, Administrimi i Tokës, Ushtri etj. Aparatura të teknologjisë më të fundit: GPS-GNSS, GIS, Lazer Skaner 3D, Stacione Totale, Skanera Fluturues, Fotometri, Nivela Digitale. Programe të avancuara në plotësimin e zgjidhjeve tuaja. Zgjidhje për Laboratoret shkencorë, Mikroskopë, Lazera Nivelimi dhe një gamë të gjërë aksesoresh. Jemi prezentë në gjithë Shqipërinë me ekskluzivitetin e produkteve Trimble, pajisjet më cilësore në tregun botëror.

Si distributor ekskluziv në territorin e Republikës së Shqipërisë për tregtimin e pajisjeve Trimble, Geotrim vjen më afer klientit shqiptar për t'i krijuar lehtësim, zgjidhje, demostrim dhe siguri. Kompania zotëron mbi 700 patenta, çka përbën bazën e larmisë mjaft të madhe të zgjidhjeve në industri.

 

Riparime të produkteve

Riparimi i produkteve behet shpejt dhe ne menyre cilesore. Periudha maksimale e cfaredo lloj riparimi eshte 1 muaj. Mjafton qe instrumentin tuaj ta sillni deri ne zyren tone. 

Shërbime topografike dhe gjeodezike

Geotrim kryen të gjithë shërbimet topografike dhe gjeodezike si:

- Rrjete topografike

- Rilevime në të gjitha shkallët.

- Matje të gjeodeformimeve etj.

- Shërbime të GIS-it dhe Hartografisë

- Ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve të GIS-it

- Lloje të ndryshme hartash , reproduktim të hartave të vjetra me anën e GIS-it etj.

- Projektime

- Ne ofrojmë projektime për objekte inxhinierie ( rrugë, kanale, ujësjelles, kanalizime etj. )

- Plane hapësinore (zhvillimore) dhe urban

 

Konsulencë

Ofrojmë konsulencë në të gjitha fushat që përmenden më sipër. 

Shërbime

Paisje per laboratore
Paisje per laboratore
Paisje Testimi
Paisje Testimi
Programe perpunimi te dhenash
Programe perpunimi te dhenash
Sisteme Virtuale Referimi (VRS)
Sisteme Virtuale Referimi (VRS)
Supervizime gjeotopografike
Supervizime gjeotopografike
Matje topografike
Matje topografike
Sherbime ne GIS
Sherbime ne GIS
Rrjete topografike
Rrjete topografike
Riparim pajisjesh matese, vezhguese
Riparim pajisjesh matese, vezhguese
Projektime per objekte inxhinierie
Projektime per objekte inxhinierie
Lazera skanimi 3D
Lazera skanimi 3D
Sisteme vezhgimi GNSS
Sisteme vezhgimi GNSS
Software dhe sisteme per zyra
Software dhe sisteme per zyra
Produkte topografike, survejimi
Produkte topografike, survejimi
Niveluesa dixhital
Niveluesa dixhital
GPS, GNSS Rover me qira ditore
GPS, GNSS Rover me qira ditore
GPS, GNSS Rover me qira mujore
GPS, GNSS Rover me qira mujore

Punë të kryera

Geotrim1599058228
Geotrim1599058283
Geotrim1599058325
Geotrim1599058376
Geotrim1599058427
Geotrim1599058469
Geotrim1599058505
Geotrim1599058543
Geotrim1599058581
Arena Center
Arena Center
Bypassi i Vlores
Bypassi i Vlores
Gjoka Construction
Gjoka Construction
Rilevim topografik ne objekt ndertimi
Rilevim topografik ne objekt ndertimi
Rilevime topografike per infrastrukture rrugore
Rilevime topografike per infrastrukture rrugore
Sherbime rilevime topografike
Sherbime rilevime topografike
Geomatic Studio
Geomatic Studio
Supervizime, matje topografike
Supervizime, matje topografike
Tirane, Geomatic Studio
Tirane, Geomatic Studio

Partnere

Geo fennelOhmexTrimbleeuromexelcometer-logospectra-logo

Video