Secondary Adv

ART 2F Vore Shpk

 

Përshkrimi

Arti i lashtë i hekurit të rrahur merr jetë në krijimet e cmuara dhe të rafinuara që punohen me mjeshtri nga artizanët shqiptarë. Zjarri dhe duart e mjeshtërve krijojnë forma dhe emocione duke bërë të lindin kështu produkte unike, kuruar në cdo detaj për ti dhënë jetë një vepre te madhe arti.

E gjithë puna udhëhiqet nga një staf inxhiniero-teknik i kualifikuar e i pajisur me eksperiencë të gjatë pune, gjithashtu bashkëpunojme me studio te ndryshme projektimi dhe dizajni në Tiranë e në rrethe. Art 2F Vore Shpk punon hekurin, por për produkte specifike kombinon dhe përpunon edhe materiale te tjera si drurin, xhamin, mermerin dhe materiale të tjera të nevojshme.

Çfarë ofron

ART 2F Vore Shpk konkretizon dëshirat e klientëve të saj duke realizuar krijime që interpretojnë dhe i japin vlerë ambjenteve të ndryshme, duke risjellë një atmosferë antike por moderne dhe funksionale në të njëtën kohë. Art 2F Shpk është krijuar ne 2005 ne Shqiperi nga Fredi Muca (Administrator) dhe i ati i tij Faik Muca. ART 2F operon në tregun e Shqiperisë dhe atë europian, me të gjitha produktet e linjës “Ferro Battuto”.

Shërbime

Kangjella hekuri me kovac
Kangjella hekuri me kovac
Tenda te jashtme hekuri
Tenda te jashtme hekuri
Tenda hekuri gazebo per vila dhe lokale
Tenda hekuri gazebo per vila dhe lokale
Tavolina dhe karrige, hekur i rrahur
Tavolina dhe karrige, hekur i rrahur
Tavolina hekuri me porosi
Tavolina hekuri me porosi
Punime artizanale hekuri
Punime artizanale hekuri
Porte hekuri rezidenciale
Porte hekuri rezidenciale
Porta te jashtme hekuri
Porta te jashtme hekuri
Krevate hekuri me porosi, sipas deshires
Krevate hekuri me porosi, sipas deshires
Kangjella hekuri me porosi
Kangjella hekuri me porosi
Ndricuesa te jashtem hekuri me porosi
Ndricuesa te jashtem hekuri me porosi
Shtylla ndricimi hekuri per rruge
Shtylla ndricimi hekuri per rruge
Llampadare hekuri me porosi
Llampadare hekuri me porosi
Shandan hekuri dekorativ
Shandan hekuri dekorativ
Tavolina me konstrukt hekuri
Tavolina me konstrukt hekuri
Porta kryesore hekuri dekorative
Porta kryesore hekuri dekorative
 Puse uji dekorativ
Puse uji dekorativ
Tenda hekuri per hyrje
Tenda hekuri per hyrje
Ura me strukture hekuri dekorative
Ura me strukture hekuri dekorative
Hekur i rrahur, punime hekuri artistike
Hekur i rrahur, punime hekuri artistike

Punë të kryera

ART 2F Vore Shpk1475656927
ART 2F Vore Shpk1475656936
ART 2F Vore Shpk1475656984
ART 2F Vore Shpk1477644784
ART 2F Vore Shpk1477644917
ART 2F Vore Shpk1477644938
ART 2F Vore Shpk1477644959
ART 2F Vore Shpk1477644970
ART 2F Vore Shpk1522741584
ART 2F Vore Shpk1522741681
ART 2F Vore Shpk1522741708
ART 2F Vore Shpk1522741774
Mbajtese dekorative per shishe alkooli ne lokale
Mbajtese dekorative per shishe alkooli ne lokale
Prodhim shtyllash ndricimi dekorative
Prodhim shtyllash ndricimi dekorative
Punime kangjellash hekuri per dritare
Punime kangjellash hekuri per dritare
Tende hekuri per hyrje
Tende hekuri per hyrje
Tavoline dhe karrige hekuri
Tavoline dhe karrige hekuri
Parmak hekuri per shkalle te brendshme
Parmak hekuri per shkalle te brendshme
Llambadare hekuri me porosi
Llambadare hekuri me porosi
Kangjella hekuri me porosi
Kangjella hekuri me porosi
Kangjella per  restorant
Kangjella per restorant
Kangjella per ambiente hoteli
Kangjella per ambiente hoteli
Kangjella per resorte
Kangjella per resorte
Kangjella te bardha per ballkon
Kangjella te bardha per ballkon
Kangjella te brendshme per lokal dasmash
Kangjella te brendshme per lokal dasmash
Ndricues hoteli
Ndricues hoteli
Ndricues per ambiente te jashteme
Ndricues per ambiente te jashteme
Dyer te jashtme hekuri me punim artizanal hekuri
Dyer te jashtme hekuri me punim artizanal hekuri
Kangjella hekuri me motive per shkalle te jashtme
Kangjella hekuri me motive per shkalle te jashtme
Porte hekuri ne oborr vile
Porte hekuri ne oborr vile
Punim artizanal hekuri per kangjella
Punim artizanal hekuri per kangjella
Punim hekur i rrahur sipas porosise
Punim hekur i rrahur sipas porosise
Punim hekuri dekorativ me kovac
Punim hekuri dekorativ me kovac
Strukture hekuri per krevat ne dhome gjumi
Strukture hekuri per krevat ne dhome gjumi
Strukture hekuri per porte rreshqitese ne shtepi private
Strukture hekuri per porte rreshqitese ne shtepi private
Shqiponje dy krenare punuar ne hekur
Shqiponje dy krenare punuar ne hekur
Dekor me kangjella ne restorant
Dekor me kangjella ne restorant
Dekor prej hekuri ne kantine vere
Dekor prej hekuri ne kantine vere
Kangjella dekoruese per shtepi private
Kangjella dekoruese per shtepi private
Kangjella hekuri ne vile private
Kangjella hekuri ne vile private
Kangjella rrethuese dekoruese ne ambient eventesh
Kangjella rrethuese dekoruese ne ambient eventesh
Mbajtese gotash ne banak lokali
Mbajtese gotash ne banak lokali
Porte e bardhe prej hekuri
Porte e bardhe prej hekuri
Porte hekuri me porosi
Porte hekuri me porosi
Rrethim me kangjella dekoruese
Rrethim me kangjella dekoruese
Kangjella dekorative te jashtme
Kangjella dekorative te jashtme
Punim artizanal, kangjella
Punim artizanal, kangjella
Punim kangjellash ne menyre artizanale, detaje gold
Punim kangjellash ne menyre artizanale, detaje gold
Kangjella dekorative, rrethim ambienti
Kangjella dekorative, rrethim ambienti
Punim artizanal kangjella hekuri
Punim artizanal kangjella hekuri
Rrethim shkallesh me kangjella hekuri
Rrethim shkallesh me kangjella hekuri
Ambient biznesi, Punim kangjella me porosi
Ambient biznesi, Punim kangjella me porosi
Gazebo hekuri, punim me porosi
Gazebo hekuri, punim me porosi
Punim dekorativ me hekur, Mbajtese per cadra
Punim dekorativ me hekur, Mbajtese per cadra
Punim hekuri, Mbajtese rrobash prift
Punim hekuri, Mbajtese rrobash prift
Ajman Park
Ajman Park
Kangjalla ne shkalle te jashtme restoranti
Kangjalla ne shkalle te jashtme restoranti
Kangjella ne vile private, dekor artizanal
Kangjella ne vile private, dekor artizanal
Mbajtese metalike vere, Restorant
Mbajtese metalike vere, Restorant
Punim me porosi vazo lulesh prej hekuri me dekor
Punim me porosi vazo lulesh prej hekuri me dekor
Punim kangjellash hekuri te brendshme me kovac
Punim kangjellash hekuri te brendshme me kovac
Porte e jashtme hekuri per biznes
Porte e jashtme hekuri per biznes
Porte e jashtme hekuri me punim artizanal per biznes
Porte e jashtme hekuri me punim artizanal per biznes
Ndricues dekorativ me strukture hekuri, restorant ne durres
Ndricues dekorativ me strukture hekuri, restorant ne durres
Kangjella dekorative per shkalle te brendshme
Kangjella dekorative per shkalle te brendshme
Ndricues dekorativ metalik artizanal
Ndricues dekorativ metalik artizanal
Ndricues i varur metalik per restorant
Ndricues i varur metalik per restorant

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Art2fVore (@art2fvore)