Secondary Adv

Vata Metal Konstruksion

 

Përshkrimi

Vata Metal Konstruksion vepron ekskluzivisht në sektorin e prodhimit të profileve me fletë metalike, për veshjeven e ndërtesave industriale dhe civile. Kompania është  themeluar në  vitin 2005 me emrin Metal Konstruksion Vata, me seli ne Gorre, F-Kuqe, Kurbin dhe disa pika te tjera ku tregtohen prodhime te gatshme dhe porositen prodhime me forma të ndryshme si në Lezhë, Shkodër, Koplik.

Është në kërkim të vazhdueshëm për zgjidhje të reja, për të vendosur veten në vënd të parë në prodhimin e paneleve të parafabrikuara, të madhësive dhe lloje të ndryshme, synon të bëhet lider i kësaj fushë në tregun Shqipëtar.

Çfarë ofron

Vata Metal Konstruksion realizon profile me fletë metalike me materiale si Bakri, Alumini, Llamarinë  me bojë me pjekie, llamarine të  zinkuar si dhe novacionin e teknologjisë së zinkimit, llamarinë  zinkotitan; Ulluqe; Tuba aksesore të  ndryshëm; Kontruksione kapanonesh; Konstruksion kioskash me porosi; Tavane dhe tenda karburantesh; Llamarinë  për panele (sanduiç) etj. Produktet tona bëhen sipas standartit ISO 9001.

Shërbime

Konstruksion kioskash, zyrash, shtepi banimi
Konstruksion kioskash, zyrash, shtepi banimi
Kontruksione metalik per Kapanone
Kontruksione metalik per Kapanone
Llamarina per cati
Llamarina per cati
Llamarina te zinkuara
Llamarina te zinkuara
Panele Sanduic
Panele Sanduic
Prodhim ndertim kantieri
Prodhim ndertim kantieri
Tavane metalike
Tavane metalike
Tenda karburantesh
Tenda karburantesh
Ulluqe per shtepi
Ulluqe per shtepi
Ura metalike kembesoresh
Ura metalike kembesoresh
Tregtime profilesh metalike
Tregtime profilesh metalike
Tregtim profile llamarine
Tregtim profile llamarine
Ndertim kapanonesh, magazina, servise
Ndertim kapanonesh, magazina, servise
Struktura metalike per magazine
Struktura metalike per magazine
Ndertim urash metalike
Ndertim urash metalike
Punime llamarine bakri
Punime llamarine bakri
Punime konstruksionesh metalike
Punime konstruksionesh metalike
Projektime dhe zbatime konstruksionesh metalike
Projektime dhe zbatime konstruksionesh metalike
Perpunime llamarine
Perpunime llamarine
Skylight me konstruksione metalik
Skylight me konstruksione metalik
Llamarina betoni
Llamarina betoni
Mbulim dhe veshje me llamarina
Mbulim dhe veshje me llamarina
Prodhim panele te parafabrikuara
Prodhim panele te parafabrikuara
Prodhim tubash metalik
Prodhim tubash metalik
Realizim kapanone industriale
Realizim kapanone industriale
Konstruksion kioskash me porosi
Konstruksion kioskash me porosi
Konteniere sherbimi
Konteniere sherbimi
Llamarina per panele sanduic
Llamarina per panele sanduic
Prodhim konstruksione metalike sipas projektit
Prodhim konstruksione metalike sipas projektit
Projektim zbatim kapanonesh me konstruksion metalik
Projektim zbatim kapanonesh me konstruksion metalik

Punë të kryera

Vata Metal Konstruksion1464003019
Vata Metal Konstruksion1464003038
Vata Metal Konstruksion1533039538
Hotel ne Shkoder
Hotel ne Shkoder
Infood Albania, Vau Dejes
Infood Albania, Vau Dejes
Kapanon frigoriferik, Durres
Kapanon frigoriferik, Durres
Konstruksione metalike per mbikalim ne Rrogozhine
Konstruksione metalike per mbikalim ne Rrogozhine
Qender Logjistike Albchrome, Bulqize
Qender Logjistike Albchrome, Bulqize
Strukture industriale, Mal i zi
Strukture industriale, Mal i zi
Studio televizive Top Channel
Studio televizive Top Channel
Veshje fasade metalike
Veshje fasade metalike
Kapanon industrial me fasade xhami
Kapanon industrial me fasade xhami
Magazine me panele sanduic
Magazine me panele sanduic
Ndertese industriale me panel sanduich
Ndertese industriale me panel sanduich
Ndertese industriale prodhimi dhe sherbimesh
Ndertese industriale prodhimi dhe sherbimesh
Ndertim kapanoni prodhuese
Ndertim kapanoni prodhuese
Ndertim magazine
Ndertim magazine
Ndertim servisi me konstruksione metalike
Ndertim servisi me konstruksione metalike
Njesi tregtare industriale
Njesi tregtare industriale
Punime Ure kembesoresh Unaza madhe
Punime Ure kembesoresh Unaza madhe
Ure metalike per lidhjen e dy ndertesave industriale
Ure metalike per lidhjen e dy ndertesave industriale
vatapunime- (1)
vatapunime- (1)
vatapunime- (2)
vatapunime- (2)
vatapunime- (3)
vatapunime- (3)
vatapunime- (4)
vatapunime- (4)
vatapunime- (5)
vatapunime- (5)
vatapunime- (6)
vatapunime- (6)
vatapunime- (7)
vatapunime- (7)
vatapunime- (8)
vatapunime- (8)
vatapunime- (9)
vatapunime- (9)
Ambiente Banimi
Ambiente Banimi
Kapanon dy katesh ne Shkoder
Kapanon dy katesh ne Shkoder
Kapanon industrial, Mal i Zi
Kapanon industrial, Mal i Zi
Kioske per njesi sherbimi
Kioske per njesi sherbimi
Konteniere tregetimi, Shkoder
Konteniere tregetimi, Shkoder
Zbatim projekti kapanoni per veprimtari prodhimi
Zbatim projekti kapanoni per veprimtari prodhimi
Instalacion ne Napoli
Instalacion ne Napoli
Key of Today, Napoli
Key of Today, Napoli
Kapanon me konstruksion metalik, Funksion industrial
Kapanon me konstruksion metalik, Funksion industrial
Kioske sherbimi me porosi
Kioske sherbimi me porosi
Konstruksion per tende karburanti
Konstruksion per tende karburanti
Kontenier sherbimi, Punim me porosi
Kontenier sherbimi, Punim me porosi
Ndertim kapanoni industrial
Ndertim kapanoni industrial
Ndertim kapanoni me funksion prodhimi, Konstruksion metalik
Ndertim kapanoni me funksion prodhimi, Konstruksion metalik
Ndertim me celesa ne dore, Kapanon industrial
Ndertim me celesa ne dore, Kapanon industrial
Ndertim strukture sherbimi dhe tende karburanti me konstruksion metalik
Ndertim strukture sherbimi dhe tende karburanti me konstruksion metalik
Ndertim total me konstruksion metalik, Kapanon
Ndertim total me konstruksion metalik, Kapanon
Punim me porosi, Kioske sherbimi
Punim me porosi, Kioske sherbimi
Punim ne vile private, Ulluqe
Punim ne vile private, Ulluqe
Shkalle emergjence metalike
Shkalle emergjence metalike
Shkalle te jashtme emergjence, Hotel
Shkalle te jashtme emergjence, Hotel

Partnere

AlbstarManetciBechtel CorporationporrTirana Business

Teknologjia

Filiale

Certifikime