Secondary Adv

Daniel Construction

 

Përshkrimi

Shoqëria “Daniel Construction” është një shoqëri e krijuar që prej vitit 1994 dhe operon ne sektorin e konstruksioneve metalike , fasadave strukturale dhe gjysëm strukturale, kapanone industriale dhe shumë prodhime të tjera industriale. Me një eksperiencë dhe me një klientelë mjaft të gjerë në të gjithë Shqipërinë, shoqëria jonë vazhdon historitë e suksesit duke ofruar shërbimet dhe produktet, më profesionale, funksionale dhe të sigurta. 

Emri ynë është garancia jonë kundrejt cdo klient duke siguruar cilësinë e shërbimit tonë si një nga shtyllat kryesore të operimit tonë. Njihemi kudo në vend , atje ku kërkohet devotshmëri ,  korrektësi dhe efektivitet. “Daniel Construction” operon me përgjegjësi të madhe ndaj cdo klienti dhe cdo partneri. Bashkëpunimi me kompani të mirenjohura të huaja dhe shqiptare si ; Alb-Star, Bankers Petroleum, Bolv-oil, Cobial, ManeTCI, Gener 2, Green Coast, Petromanas kanë garantuar një shtrirje akoma më të gjerë. Shoqëria jonë është afër cdo individi, biznesi të vogël, biznesi të mesëm afër cdo korporate dhe institucioni shtetëror i cili kërkon shërbimet dhe produktet tona.

 

Çfarë ofron

Një kompani vlerësohet gjithmonë nga shërbimet dhe produktet që ofron.”Daniel construction” ka arritur që nëpërmjet sherbimeve dhe prodhimeve që janë porositur nga individë dhe biznese nga cdo vend i Shqipërise e më gjerë, të ndërtoj një emër me peshë në sektorin e konstruksioneve metalike, fasadave strukturale dhe shumë prodhime të tjera. Logoja e “Daniel construction’’ është e mirënjohur kudo ku kërkohen prodhimet cilësore, garancia dhe jetëgjatesia e produktit. Shoqëria jonë zotëron stafin më të kualifikuar dhe pajisjet më moderne për të realizuar kërkesat e cdo klienti. Filozofia jonë e punës konsiston në lidhjen e marrëdhënieve të partneritetit me cdo klient dukë krijuar një rrjet të mirëorganizuar të operimit.

Disa nga prodhimet dhe shërbimet tona janë:

•    Zyra portative

•    Kioska, Vendqëndrimi për roje

•    Tualetete portative

•    Dhoma frigoferike

•    Konstruksione të ndryshme metalike

•    Fasada strukturale dhe gjysëm strukturale

•    Kapanone industrial

•    Porta industriale  (me Kanata të rrëshkitëshme dhe me palosje)

•    Punime të ndryshme duralumini

•    Shtylla ndricimi për rruge dhe ambjente te ndryshme

•    Struktura inoksi për banko kuzhina, tavolina frigoriferike për banak,  mbajtëse tavash për restorante, lavaman inoksi, dollap inoksi për kuzhina, tavolina inoksi për bare, për restorante, kapa inoksi për restorante, tuba aspirimi inoksi, tavolina inoksi shërbimi.

•    Depozita te rrumbullakëta inoksi, depozita katrore, depozita për qumesht, vaj, cisterna inoksi.

•    Prodhime industriale inoksi për fabrika ushqimore, syrtare inoksi për klinika dentare, për infermieri, tavolina inoksi për veterinari, rafte inoksi, shtylla inoksi per ndricim, shtylla për flamuj.

•    Punime llamarine 1mm, 2mm, 3mm ( 1,5-3 mm)

•    Përpunim llamarine me piegatrice, ulluqe për kapanone, për shtepi, për vila, për hotele, restorante.

•    Përpunime dhe kthime llamarine deri në 10 mm spesor, arkarexha për strukturat e kapanoneve, arkarexha metalike me material zinkato.

•    Përpunim kthim llamarine te zinkuar ose inoksi, bakri, previnciale (e zinkuar dhe e lyer).

•    Porta hekuri me motorr automatik, qepena, porta industriale.

 

 Sigurojmë cilësi, korrektësi dhe garanci për produktet. Bashkëpunojmë me firma prestigjoze, vendase dhe të huaja si Alb-Star, Bolv-oil, Cobial, Bankers-Petroleum, Petromanas. Cdo shërbim shoqërohet dhe me garancitë e një kompanie e cila ka që prej viti 1994 që operon në tregun shqiptar dhe njihet kudo në territorin shqiptar e më gjerë. “Daniel Construction’’ e bazon shërbimin tek korrektësia duke ju përmbajtur gjithmonë vizionit të cdo klienti.

Shërbime

Kapanone industriale
Kapanone industriale
Kioska me porosi
Kioska me porosi
Kioska tregtare me porosi, mbulim panel sanduic ose panel kompozit dhe alumin
Kioska tregtare me porosi, mbulim panel sanduic ose panel kompozit dhe alumin
Kioska me panel kompozit
Kioska me panel kompozit
Konstruksione metalike per ndertesa te levizshme
Konstruksione metalike per ndertesa te levizshme
Ndertim kapanoni provizor
Ndertim kapanoni provizor
Panele sanduic per veshjen e fasades se kapanonit
Panele sanduic per veshjen e fasades se kapanonit
Prodhim kontenieresh te kompletuar
Prodhim kontenieresh te kompletuar
Prodhim tualete portative per kantier
Prodhim tualete portative per kantier
Prodhim zyra portative per vendroje
Prodhim zyra portative per vendroje
Rafte dhe dollape metalike me porosi
Rafte dhe dollape metalike me porosi
Veshje kapanoni me panel kompozit, sandwich, etalbond
Veshje kapanoni me panel kompozit, sandwich, etalbond
Veshje kapanoni me panel kompozit
Veshje kapanoni me panel kompozit
Kioska te levizshme per artikuj te imet
Kioska te levizshme per artikuj te imet
Zyre portative me panel sanduich
Zyre portative me panel sanduich
Perpunim kthim llamarine te zinkuar, inoksi, bakri, previnciale
Perpunim kthim llamarine te zinkuar, inoksi, bakri, previnciale
Perpunim llamarine me piegatrice, Ulluqe
Perpunim llamarine me piegatrice, Ulluqe
Prodhime inoksi per qendra spitalore, klinika, veterinari, infermieri
Prodhime inoksi per qendra spitalore, klinika, veterinari, infermieri
Punime llamarine 1mm, 2mm, 3mm
Punime llamarine 1mm, 2mm, 3mm
Arkarexha per strukturat e kapanoneve
Arkarexha per strukturat e kapanoneve
Cisterna inoksi dhe te zinkuara (katrore dhe rrethore)
Cisterna inoksi dhe te zinkuara (katrore dhe rrethore)
Depozita me porosi, Ushqimore dhe Industriale
Depozita me porosi, Ushqimore dhe Industriale
Porta hekuri te automatizuara, qepena, porta garazhi
Porta hekuri te automatizuara, qepena, porta garazhi
Prodhime industriale inoksi
Prodhime industriale inoksi
Prodhime inoksi per bare restorante
Prodhime inoksi per bare restorante
Kapanone sipas porosise
Kapanone sipas porosise
Porta automatike per komplekse banimi
Porta automatike per komplekse banimi
Struktura metalike pushimi per rezidenca
Struktura metalike pushimi per rezidenca
Tavane dekorative me baze metali per ambiente te jashtme
Tavane dekorative me baze metali per ambiente te jashtme
Kangjella metalike
Kangjella metalike

Historiku

Që prej vitit 1994 “Daniel Construction” është prezente në Shqipëri për të sjellë filozofinë e punës të një dimension europian. Jemi një kompani e cila, bazohet kryesisht tek plotësimi i cdo vizioni të cdo klient që  kërkon shërbimet tona. Të njohur shumë gjerë, atje ku cilësia dhe korrektësia është kryefjalë , shoqëria jonë ofron cdo shërbim me përgjegjësinë më të madhe ndaj cdo klienti që kërkon një ndërhyrje profesionale në aktivitetin e tij.


E orientuar drejt sigurisë ndaj cdo punimi që ofrojmë kemi ndertuar një rrjet klientele dhe partnerësh shumë të gjerë në Shqipëri dhe jashtë kufive të territorit shqiptar. Të gjitha këto elemente kanë qënë faktori kryesor i suksesit të aktivitetit tonë ndër vite duke realizuar shumë histori suksesi që kanë zgjeruar më tej kredibilitetin tonë. “Daniel Construction” e themeluar në prill të vitit 1994 falë një bashkëpunimi Italo-Shqiptarë, është e specializuar në punimet me hekur , alumin, sandwich, kompozite etj. Të gjitha materialet janë nga më cilësoret dhe strukturat që realizohen kanë garancinë e shoqërisë tonë për sigurinë , jetëgjatësinë dhe funksionalitetin e tyre. Shumëllojshmëria e punimeve na bën një shoqëri e cila , është gjithmonë afër kujtdo që kërkon konstruksione të ndryshme aluminimi , kapanone , porta industriale, kioska e shumë shërbime të tjera.

Punë të kryera

Kapanone me konstruksion dhe panele sanduic
Kapanone me konstruksion dhe panele sanduic
Kioska te levizshme me panele sanduic
Kioska te levizshme me panele sanduic
Kontenier te levizshem te pajisura me te gjithe elementet
Kontenier te levizshem te pajisura me te gjithe elementet
Ndertesa te perkohshme me panel sanduic
Ndertesa te perkohshme me panel sanduic
Ndertim kapanoni me konstruksion metalik dhe panale sanduic
Ndertim kapanoni me konstruksion metalik dhe panale sanduic
Ndertim kioska portative
Ndertim kioska portative
Prodhim zyra te levizshme te perfunduara
Prodhim zyra te levizshme te perfunduara
Veshje kapanoni me panel kompozit
Veshje kapanoni me panel kompozit
Zyra portative per kantiere
Zyra portative per kantiere
Zyra te levizshme me rrota
Zyra te levizshme me rrota
Prodhim kioske me panel kompozit dhe alumin
Prodhim kioske me panel kompozit dhe alumin
Prodhim kontenieri tualet per kantiere
Prodhim kontenieri tualet per kantiere
Green Coast Resort
Green Coast Resort

Partnere

Gener 2Manetcigreen-coastalbstarbankersbolv oilPetromanassimmons-edecovib-tis