Secondary Adv

Kles

 

Përshkrimi

Kles shpk operon në tregun vendas prej më shumë se 21 vitesh në fushën e import-eksportit, prodhimit të qepenave, tendave të diellit dhe elementëve të zinguar për tavane të varuara. Kompania ka ekzluzivitetin e vidave të gipsit, si distributori më i madh i kompanisë Akifix. Kles shpk tregton vida të madhësive 2.5 dhe 3.5 TN. Kompania Akifix është furnitori më i madh për kompanitë e gipsit në shqipëri si Aurora, Enternal, etj.

Kles prodhon profile gipsi metalike të të gjitha llojeve dhe përmasave, prodhon dhe monton, qepena metalike, porta automatike për dyqane dhe objekte të ndryshme. Prej kohësh kompania bashkëpunon më kompanitë më të mira ndërkombëtare në fushën e aksesorëve të gipsit si Akifix, Fassa Bortolo, Metaxa, Sommer, Metalscreen, ACM, etj. Qëllimi për Kles shpk është që gjithmonë të mbetet një partner i besueshëm në treg, duke ofruar produkte cilësore, shërbim korrekt me klientët dhe bashkëpuntorët.

Çfarë ofron

Kompania Kles shpk ofron një gamë të gjërë produktesh në fushën e portave levizese metalike civile, industriale ose ndryshe qepenave dhe kartongipsit. Aktualisht Kles operon në tre aktivitete kryesore si:

- Import, Eksport të vidave Akifix, 2.5 dhe 3.5 TN për profile te ndryshme gipsi.

- Prodhim te profileve te gipsit si: Profile alumini rrethore; profile alumini; profile gipsi etj.

- Prodhim, montim qepenash, porta automatike; porta metalike; porta te jashtme automatike; porta industriale; porta automatike per magazina; qepena per dyqane, etj. 

 

Kompania Kles ofron edhe disa lloje aksesoresh për montimin e tavaneve të varur dhe mureve ndarese. Kompania është një industri në prodhimin e qepenave, elementëve të gipsit dhe akesoreve.

Sot Kles shpk është një firmë që ecën me hapin e kohës në sektorin e portave civile, industriale si dhe në atë të kartongipsit, fale kjo dhe certificates UNI EN ISO 9001 që përfaqeson nivelin më të larteë të certifikimit në nivel ndërkombëtarë. KLES shpk ecen me objektivin për të qënë partner i besueshem i klientit dhe me qëllim për të kërkuar gjithmonë zgjidhje moderne dhe të garantuara, vazhdon të jetë në proces investimi dhe zhvillimi.

Shërbime

Porta garazhi
Porta garazhi
Prodhim portash automatike
Prodhim portash automatike
Qepena per garazhe
Qepena per garazhe
Montim portash industriale
Montim portash industriale
Qepena automatike
Qepena automatike
Porta hekuri me rreshqitje
Porta hekuri me rreshqitje
Motorre per porta industriale
Motorre per porta industriale
Motorre per porta me rreshqitje
Motorre per porta me rreshqitje
Krahe per porta automatike
Krahe per porta automatike
Krahe automatike per porta hekuri
Krahe automatike per porta hekuri
Makineri per prodhim profilesh
Makineri per prodhim profilesh
Materiale per profile alumini
Materiale per profile alumini
Prodhim profile alumini gipsi
Prodhim profile alumini gipsi
Profile alumini per gips
Profile alumini per gips
Profil alumini per gips
Profil alumini per gips
Panele per tavane te varur
Panele per tavane te varur
Tavane te varura per zyra
Tavane te varura per zyra
Punime dekorative gipsi,tavan i varur
Punime dekorative gipsi,tavan i varur
Tavane te varura
Tavane te varura
Pllaka gipsi Fassa Bortolo
Pllaka gipsi Fassa Bortolo
Vida gipsi me shumice
Vida gipsi me shumice
Vida gipsi 2.5 TN
Vida gipsi 2.5 TN
Upa metalike gipsi
Upa metalike gipsi
Upa plastike me vide
Upa plastike me vide
Vida gipsi 3.5 Akifix.
Vida gipsi 3.5 Akifix.
Riparim dhe Mirembajtje e Portave Automatike
Riparim dhe Mirembajtje e Portave Automatike
Profile alumini per tavane te varura gipsi
Profile alumini per tavane te varura gipsi
Motorra dhe aksesore per qepena
Motorra dhe aksesore per qepena
Aksesore per tavane te varur
Aksesore per tavane te varur
Aksesore per porta automatike
Aksesore per porta automatike

Katalogu

Katalog Kles
Katalog Kles
Katalog Kles
Katalog Kles

Historiku

Shoqeria Kles shpk është themeluar në vitin 1993 nga Z.Agron Hajderi. Eshte fabrika e parë në Tiranë dhe Shqipëri për prodhimin dhe montimin e portave metalike, duke filluar me një dyqan të vogel në rrugën e Dibrës ku prodhoheshin qepenat e para metalike në Shqipëri. Me kërkesat e shumta u zgjerua dhe u shndërrua në një fabrikë të mirefilltë dhe nga viti 1998 ndodhet në bllokun e magazinave pranë Frigoriferit të Tiranës. Të gjitha materialet e punuara që nga viti 1993 jane te importuara nga Italia.

 

Në vitin 2000, me anë të një makinerie të teknologjisë së fundit arrin që të kthehet në një prodhues të mirëfilltë të portave metalike. Me pas në vitin 2000 –2002 e shton aktivitetin edhe me linjën e prodhimit të profileve të kartongipsit. Aktiviteti u zgjerua më pas me prodhimin e tendave të diellit. Kompania disponon 2 fabrika prodhimi për prodhimin e elementave të qepeneve, Gipsit dhe një repart për prodhimin e tendave të diellit. Kompania Kles ofron produktet më të mira në tregun Shqiptar.

Punë të kryera

Casa Italia
Casa Italia
TEG
TEG
Edil al
Edil al
Kodra e Diellit
Kodra e Diellit
Kristal Center
Kristal Center
QTU
QTU
Kles1428146349
Kles1428146363
Kles1428146397
Kles1520600445
Kles1520600480
Kles1520601364
Kles1620463373
Kles1620463394
Kles1620463421
Kles1620463438
Kles1620463479
Kles1620463499
Montim qepenash ne seri per kapanon industrial
Montim qepenash ne seri per kapanon industrial
Montim qepeni per qendra tregtare
Montim qepeni per qendra tregtare
Porte automatike per ambient parkimi
Porte automatike per ambient parkimi
Porte automatike per magazine
Porte automatike per magazine
Prodhim dhe montim qepeni me lyerje
Prodhim dhe montim qepeni me lyerje
Qepen automatik per vila
Qepen automatik per vila
Kles1657789925
Kles1657789943
Kles1657789962
Kles1657789982
Kles1657789996
Kles1657790007
Kles1657790020
Kles1657790041
Kles1657790058
Hyrje ne parkim pallati, qepen me telekomande
Hyrje ne parkim pallati, qepen me telekomande
Montim qepenash ne ambient parkimi
Montim qepenash ne ambient parkimi
Porta automatike sipas kerkeses se klientit
Porta automatike sipas kerkeses se klientit
Porte automatike parkimi
Porte automatike parkimi
Porte automatike, montim ne ambient magazine
Porte automatike, montim ne ambient magazine
Porte me hapje ne tavan, Montim ne parkim
Porte me hapje ne tavan, Montim ne parkim
Punim me porosi, qepen me hapje manuale
Punim me porosi, qepen me hapje manuale
Punim qepenash parkimi me porosi
Punim qepenash parkimi me porosi
Qepen garazhi, Punim me llamarine te bardhe
Qepen garazhi, Punim me llamarine te bardhe
Qepen kapanoni me porosi
Qepen kapanoni me porosi
Qepen magazine, hapje automatike
Qepen magazine, hapje automatike
Qepen me hapje automatike per kapanon
Qepen me hapje automatike per kapanon
Qepen me komandim me pult ne vend parkimi
Qepen me komandim me pult ne vend parkimi
Qepen me llamarine te zeze ne biznes
Qepen me llamarine te zeze ne biznes
Qepen me motorr per ambient magazinimi ne fabrike
Qepen me motorr per ambient magazinimi ne fabrike
Qepen ne kapanon industrial
Qepen ne kapanon industrial
Qepen ne parkim pallati
Qepen ne parkim pallati
Qepena ne servis makinash
Qepena ne servis makinash

Partnere

akifixSommer AlbaniaACMFassa BortoloMetalscreenMetaxa

Fabrika

Adresa: Rruga Bylis, Rruga Industriale, Mbrapa IN TV , Tirane, Albania

Video