Secondary Adv

Gas Group

 

Përshkrimi

Gas Group shpk RAGASCO Albania u krijua në vitin 2008 dhe është shpërndarësi ekskluziv i produkteve RAGASCO në Shqipëri. Bombola RAGASCO është e çertifikuar si bombola më e sigurt në botë.

Gas Group shpk është duke shtuar klientët e saj dita ditës në Shqipëri duke arritur në 26000 bombula të shpërndara deri tani. Gas Group sh.p.k është 24 orë në shërbim të klientëve. Ne kemi si mision sigurinë, cilesinë dhe shpejtësinë në shërbimet e instalimit dhe shpërndarjes së bombolave Ragasco.

Në Gas Group shpk ne synojmë: 

 

- Respektimin e masave të sigurisë; 

- Ruajtjen e nivelit të lartë të cilësisë;

- Standard ndërkombëtar; 

- Performancë të besueshme.

Çfarë ofron

Gas Group shpk RAGASCO Albania është prodhuesi kryesor i cilindrave të përbërë LPG me 15 milionë cilindra në përdorim në mbarë botën dhe mbi 15 vjet përvojë. Duke përdorur teknologjinë më të avancuar në fabrikën e saj të prodhimit në Norvegji, produktet e Hexagon Ragasco ofrojnë avantazhe të shumta mbi cilindrat tradicionale të çelikut në aspektin e sigurisë dhe mirëdashjes së përdoruesit.

 

Ndryshe nga bombulat e çelikut, cilindrat e Hexagon Ragasco janë të lehtë dhe të sigurt 100% ndaj shpërthimeve. Çdo cilindër individual monitorohet vazhdimisht për t’u siguruar që mbetet i sigurt.

Kontrollet e presionit kryhen në intervale specifike, si dhe kontrollet e konsumit midis secilës mbushje. Bombulat Ragasco vijnë ne përmasa te ndryshme 5kg, 8kg, 10kg dhe 15 kg; të përshtatshme për biznese dhe konsumatorë familjarë.

 

Linja jonë e produkteve është projektuar si alternativa moderne për bombula çeliku dhe është në përdorim në të gjithë botën në një gamë të gjerë të aplikacioneve shtëpiake dhe industriale duke përmendur gatimin, barbecues, ngrohje, marine, automjete rekreative; si dhe aplikime industriale.

Shërbime

Bombola gazi e sigurise se larte
Bombola gazi e sigurise se larte
Bombola gazi me pesha te ndryshme
Bombola gazi me pesha te ndryshme
Bombola gazi per ngrohese lokalesh
Bombola gazi per ngrohese lokalesh
Bombola gazi plastike
Bombola gazi plastike
Bombola gazi qe nuk shperthejne
Bombola gazi qe nuk shperthejne
Bombola gazi te sigurta
Bombola gazi te sigurta
Bombola LPG qe nuk shperthejne
Bombola LPG qe nuk shperthejne
Bombola Norvegjeze
Bombola Norvegjeze
Bombula gazi me sensore
Bombula gazi me sensore
Bombula gazi per ngrohje ne lokale
Bombula gazi per ngrohje ne lokale
Bombula gazi per restorante, hotele, lokale
Bombula gazi per restorante, hotele, lokale
Bombula gazi te te gjitha llojeve
Bombula gazi te te gjitha llojeve
Furnizim me bombula gazi
Furnizim me bombula gazi
Sherbim taksi per bombula gazi
Sherbim taksi per bombula gazi
Shperndarje bombola gazi per lokale
Shperndarje bombola gazi per lokale

Punë të kryera

Grand Bar
Grand Bar
Hilton
Hilton
Pepper Lounge Tirana
Pepper Lounge Tirana
Piceri Era
Piceri Era
Plazza
Plazza
Sheraton
Sheraton
Shperndarje, Transport nga Gas Group
Shperndarje, Transport nga Gas Group
Sophie Cafe
Sophie Cafe
Transport i bombulave te gazit Ragasco ne biznes
Transport i bombulave te gazit Ragasco ne biznes

Partnere

gas grouphexagonkast&gaskoka gas

Video

Koncepti i ndertimit te bombulave Ragasco

Certifikime

 

Ne vijme aty ku ju ndodheni

- INSTALIM FALAS

- TRANSPORT FALAS

- SHËRBIM PROFESIONAL

- 100% SIGURI