Secondary Adv

Ales Construction

 

Përshkrimi

Shoqeria Ales Construction shpk eshte themeluar ne vitin 1999 me aktivitet ne tregun e ri te ndertimeve ne Shqiperi, dhe prej atehere ka punuar ne sipermarrje te shumta e te larmishme ndertimi, te shperndara ne nje hapesire gjeografike ku perfshihen qytetet Tirane, Kruje, Durres, Lezhe, Kukes, etj. Shoqeria jone perbehet nga nje staf i kualifikuar, me eksperience, i cili perbehet nga arkitekt, inxhiniere, ekonomiste, financjere, teknike te specializuar, dhe mesatarisht 150 specialiste e punetore me pervoje ne fushen e ndertimit. Sot pas shumë vitesh ekperience e gjejme vehten mes emrave meaktive ne tregun shqiptar ne investim, ndertim dhe projektim, duke iu pergjigjur kerkesave te klienteve me cilesi, korrektesi dhe shpejtesi.

AKTIVITET NDERKOMBETAR
Qe prej vitit 2016, Ales Construction e ka zgjeruar aktivitetin jashte kufijve te Shqiperise, me punimet e struktures se Porto Budva, kompleksi me i madh rezidencial dhe tregtar prane bregdetit te qytetit turistik te Malit te Zi, si dhe ne kompanine e re te sapo themeluar ne kryeqytetin e Katarit, Doha.

Çfarë ofron

Eksperienca e Ales Konstruksion gjate viteve perfshin ndertimin e objekteve nga fillimi i punimeve deri ne perfundim, por gjithashtu zera te vecante te punimeve si punimet e strukturave betonarme, murature tulle, suvatime, shtresa dyshemeje, punime infrastructure dhe procese te tjere, duke ofruar cmimiet dhe cilesine me konkuruese, si dhe duke iu pergjigjur ne kohe kerkesave te investitoreve.

 

Me specialitet punimet e strukturave betonarme si karpenteri, hedhje betoni dhe punime te hekurit, qe nga koha e themelimit te shoqerise, Ales Construction ka marre pjese ne disa nga ndertimet me te vecanta te realizuara deri me sot ne Shqiperi, sic do te shihni nga referencat ne vazhdim. Me nje fuqi gjithnje ne rritje te fuqise punetore dhe logjistikes, kompania jone mbulon sot nje mesatare prej 8,000m karpenteri dhe hedhje betoni te realizuar ne muaj, ne kantjeret e ndryshem ku operojme. Nje sasi prej 20,000m panele karpenterie ndertimi, me gjithe aksesoret e nevojshem perdoren sot ne kantjere ambicioze ne Tirane dhe rrethe te tjere. Qe prej vitit 2010 Ales Konstruksion e ka provuar veten me sukses edhe si investitor dhe subjekt ndertues, me kater komplekse banimi dhe sherbimi te pefunduar, tre ne Tirane, dhe nje ne Kukes.

Shërbime

Hedhje betoni
Hedhje betoni
Investim, ndertim dhe projektim
Investim, ndertim dhe projektim
Investitore ne objekte ndertimi
Investitore ne objekte ndertimi
Konsulence dhe projektime arkitektonike
Konsulence dhe projektime arkitektonike
Konsulence per projekte interieri
Konsulence per projekte interieri
Konsulence per projekte konstruktive
Konsulence per projekte konstruktive
Ndertim objektesh fetare, kulturore
Ndertim objektesh fetare, kulturore
Nenkontraktor per punime ndertimi
Nenkontraktor per punime ndertimi
Panele karpenterie ndertimi
Panele karpenterie ndertimi
Projektim, Zbatim, mbikqyrje punimesh ndertimi
Projektim, Zbatim, mbikqyrje punimesh ndertimi
Projektime per ndertesa banimi dhe sherbimesh
Projektime per ndertesa banimi dhe sherbimesh
Punime hekuri
Punime hekuri
Punime per struktura betoni
Punime per struktura betoni
Sherbime projektimi dhe konsulence
Sherbime projektimi dhe konsulence
Shtresa dyshemeje
Shtresa dyshemeje
Sipermarje ndertimi
Sipermarje ndertimi
Suvatime, Punime murature
Suvatime, Punime murature
Struktura betonarme
Struktura betonarme
Komplekse Rezidenciale
Komplekse Rezidenciale
Ndertime jashte vendit
Ndertime jashte vendit
Ndertime objektesh ne zona turistike
Ndertime objektesh ne zona turistike
Objekte te kolauduara
Objekte te kolauduara
Punime Karabina
Punime Karabina
Punime Ndertimi dhe Inxhinierie
Punime Ndertimi dhe Inxhinierie
Puntori Ales
Puntori Ales
Betonime ashensori
Betonime ashensori
Betonime kollonash
Betonime kollonash
Betonim muresh dhe armatura  solete
Betonim muresh dhe armatura solete
Hedhje betoni per soleta
Hedhje betoni per soleta
Lidhje  hekurit
Lidhje hekurit

Katalogu

Katalog Ales Construction

Punë të kryera

Kulla 4Ever Green, Tirane
Kulla 4Ever Green, Tirane
TEG, Lindje te Tiranes
TEG, Lindje te Tiranes
Tirana Business Park
Tirana Business Park
Epoka University
Epoka University
Park Gate
Park Gate
Foleja e Gjelber, Tirane
Foleja e Gjelber, Tirane
Brunes Lunder Tirane
Brunes Lunder Tirane
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe sherbime, Kukes
Kompleks banimi dhe sherbime, Kukes
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbimi
Kompleks banimi dhe Sherbimi
Kompleksi multifunksional Porto Budva
Kompleksi multifunksional Porto Budva
Kompleksi tregtar dhe Rezidencial 2NK
Kompleksi tregtar dhe Rezidencial 2NK
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Tirane
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Tirane
Servis Mercedes Genti, Tirane
Servis Mercedes Genti, Tirane
Kompleks banesash 2 dhe 3 kate me Investitor Zbogo shpk ne Farke
Kompleks banesash 2 dhe 3 kate me Investitor Zbogo shpk ne Farke
Ndertese 2,4,16 kate banim dhe sherbime me 4 kate nentoke ne rrugen e Kavajes, Tiranë
Ndertese 2,4,16 kate banim dhe sherbime me 4 kate nentoke ne rrugen e Kavajes, Tiranë
Nenstacioni i Ri ne Gjirin e Lalezit 110-20 Kv
Nenstacioni i Ri ne Gjirin e Lalezit 110-20 Kv
Institucion Arsimor Parauniversitar, Kashar Investitor Innovest sh
Institucion Arsimor Parauniversitar, Kashar Investitor Innovest sh
Vile Banimi 2 kate ne sektorin Rinia, Durres kompleks rezidencial
Vile Banimi 2 kate ne sektorin Rinia, Durres kompleks rezidencial
TES School
TES School
MK Hotel  me investitor Lindner Albania
MK Hotel me investitor Lindner Albania
Tirana Garden Building
Tirana Garden Building
Down Town One
Down Town One
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rrugen Dritan Hoxha
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rrugen Dritan Hoxha
Projekti i zgjerimit te Hotel International Tirana
Projekti i zgjerimit te Hotel International Tirana
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rruges Nikolla Lena
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rruges Nikolla Lena
Ish Dada City Hotel
Ish Dada City Hotel
Lion Park Residence
Lion Park Residence
Rolling Hills Luxury Residence
Rolling Hills Luxury Residence
Ales 1 Bar Interior, Tirana
Ales 1 Bar Interior, Tirana
Kulla e Kompleksit te ri i stadiumit kombetar “QEMAL STAFA”
Kulla e Kompleksit te ri i stadiumit kombetar “QEMAL STAFA”
Porto Budva, Multicomlex Center
Porto Budva, Multicomlex Center
The “NAMAZGJA” Mosque, Tirana
The “NAMAZGJA” Mosque, Tirana
Puma Fit Club
Puma Fit Club
Tid Tower, Center of Tirana
Tid Tower, Center of Tirana

Projekte

Interier Bar Voltazh, Tirane
Interier Bar Voltazh, Tirane
Interier i Ales Restaurant dhe Pizza, Tirane
Interier i Ales Restaurant dhe Pizza, Tirane
Interieri i nje vile ne Lindje te Tiranes
Interieri i nje vile ne Lindje te Tiranes
Kompleks banimi dhe Sherbimesh ne Kukes
Kompleks banimi dhe Sherbimesh ne Kukes
Kompleks Vilash ne Doha, Katar
Kompleks Vilash ne Doha, Katar
Ndertese banimi dhe sherbimesh ne Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe sherbimesh ne Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe Sherbimesh
Ndertese banimi dhe Sherbimesh
Vile ne Doha, Qatar
Vile ne Doha, Qatar
Zyra qendrore, Ales Construction
Zyra qendrore, Ales Construction

Partnere

balfinlindnermanetciepokategtidnovazbogokastratiinnovest

Certifikime