Secondary Adv

Ales Construction

 

Përshkrimi

Shoqeria Ales Construction shpk është themeluar në vitin 1999 me aktivitet në tregun e ri të ndërtimeve në Shqipëri dhe prej atëherë ka punuar në sipërmarrje të shumta e të larmishme ndërtimi, të shperndara në një hapësire gjeografike ku përfshihen qytetet Tiranë, Krujë, Durrës, Lezhë, Kukës etj. Shoqëria jonë përbëhet nga një staf i kualifikuar dhe me eksperiencë, i cili përbëhet nga arkitektë, inxhinierë, ekonomistë, financierë, teknikë të specializuar dhe mesatarisht 150 specialistë dhe punëtore me përvojë në fushën e ndërtimit. Sot, pas shumë vitesh ekperiencë e gjejmë veten mes emrave më aktive në tregun shqiptar në investim, ndërtim dhe projektim, duke iu përgjigjur kërkesave të klientëve me cilësi, korrektësi dhe shpejtësi.

 

AKTIVITET NDERKOMBETAR
Që prej vitit 2016, Ales Construction e ka zgjeruar aktivitetin jashtë kufijve të Shqipërisë, me punimet e struktures se Porto Budva, kompleksi më i madh rezidencial dhe tregtar pranë bregdetit të qytetit turistik të Malit te Zi, si dhe në kompaninë e re të sapo themeluar në kryeqytetin e Katarit, Doha.

Çfarë ofron

Eksperienca e Ales Konstruksion gjatë viteve përfshin ndërtimin e objekteve nga fillimi i punimeve deri në përfundim, por gjithashtu zëra të vecantë të punimeve si: punimet e strukturave betonarme, muraturë tulle, suvatime, shtresa dyshemeje, punime infrastrukture dhe procese të tjere, duke ofruar çmimet dhe cilësine më konkuruese, si dhe duke iu pergjigjur në kohë kërkesave të investitoreve.

 

Me specialitet punimet e strukturave betonarme si karpenteri, hedhje betoni dhe punime te hekurit, që nga koha e themelimit të shoqërisë, Ales Construction ka marrë pjesë në disa nga ndërtimet më të veçanta të realizuara deri më sot në Shqipëri, sic do te shihni nga referencat në vazhdim. Me një fuqi gjithnjë në rritje të fuqisë punëtore dhe logjistikës, kompania jonë mbulon sot një mesatare prej 8,000m karpenteri dhe hedhje betoni të realizuar në muaj, në kantjeret e ndryshëm ku operojmë. Një sasi prej 20,000m panele karpenterie ndërtimi, me gjithë aksesorët e nevojshëm përdoren sot në kantjere ambicioze në Tiranë dhe rrethe të tjerë. Që prej vitit 2010, Ales Konstruksion e ka provuar veten me sukses edhe si investitor dhe subjekt ndertues, me katër komplekse banimi dhe shërbimi të përfunduar, tre në Tiranë dhe një në Kukës.

Shërbime

Hedhje betoni
Hedhje betoni
Investim, ndertim dhe projektim
Investim, ndertim dhe projektim
Investitore ne objekte ndertimi
Investitore ne objekte ndertimi
Konsulence dhe projektime arkitektonike
Konsulence dhe projektime arkitektonike
Konsulence per projekte interieri
Konsulence per projekte interieri
Konsulence per projekte konstruktive
Konsulence per projekte konstruktive
Ndertim objektesh fetare, kulturore
Ndertim objektesh fetare, kulturore
Nenkontraktor per punime ndertimi
Nenkontraktor per punime ndertimi
Panele karpenterie ndertimi
Panele karpenterie ndertimi
Projektim, Zbatim, mbikqyrje punimesh ndertimi
Projektim, Zbatim, mbikqyrje punimesh ndertimi
Projektime per ndertesa banimi dhe sherbimesh
Projektime per ndertesa banimi dhe sherbimesh
Punime hekuri
Punime hekuri
Punime per struktura betoni
Punime per struktura betoni
Sherbime projektimi dhe konsulence
Sherbime projektimi dhe konsulence
Shtresa dyshemeje
Shtresa dyshemeje
Sipermarje ndertimi
Sipermarje ndertimi
Suvatime, Punime murature
Suvatime, Punime murature
Struktura betonarme
Struktura betonarme
Komplekse Rezidenciale
Komplekse Rezidenciale
Ndertime jashte vendit
Ndertime jashte vendit
Ndertime objektesh ne zona turistike
Ndertime objektesh ne zona turistike
Objekte te kolauduara
Objekte te kolauduara
Punime Karabina
Punime Karabina
Punime Ndertimi dhe Inxhinierie
Punime Ndertimi dhe Inxhinierie
Puntori Ales
Puntori Ales
Betonime ashensori
Betonime ashensori
Betonime kollonash
Betonime kollonash
Betonim muresh dhe armatura  solete
Betonim muresh dhe armatura solete
Hedhje betoni per soleta
Hedhje betoni per soleta
Lidhje  hekurit
Lidhje hekurit

Katalogu

Katalog Ales Construction

Punë të kryera

Kulla 4Ever Green, Tirane
Kulla 4Ever Green, Tirane
TEG, Lindje te Tiranes
TEG, Lindje te Tiranes
Tirana Business Park
Tirana Business Park
Epoka University
Epoka University
Park Gate
Park Gate
Foleja e Gjelber, Tirane
Foleja e Gjelber, Tirane
Brunes Lunder Tirane
Brunes Lunder Tirane
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe sherbime, Kukes
Kompleks banimi dhe sherbime, Kukes
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbime
Kompleks banimi dhe Sherbimi
Kompleks banimi dhe Sherbimi
Kompleksi multifunksional Porto Budva
Kompleksi multifunksional Porto Budva
Kompleksi tregtar dhe Rezidencial 2NK
Kompleksi tregtar dhe Rezidencial 2NK
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Tirane
Ndertese banimi dhe Sherbimesh, Tirane
Servis Mercedes Genti, Tirane
Servis Mercedes Genti, Tirane
Kompleks banesash 2 dhe 3 kate me Investitor Zbogo shpk ne Farke
Kompleks banesash 2 dhe 3 kate me Investitor Zbogo shpk ne Farke
Nenstacioni i Ri ne Gjirin e Lalezit 110-20 Kv
Nenstacioni i Ri ne Gjirin e Lalezit 110-20 Kv
Institucion Arsimor Parauniversitar, Kashar Investitor Innovest sh
Institucion Arsimor Parauniversitar, Kashar Investitor Innovest sh
Vile Banimi 2 kate ne sektorin Rinia, Durres kompleks rezidencial
Vile Banimi 2 kate ne sektorin Rinia, Durres kompleks rezidencial
TES School
TES School
MK Hotel  me investitor Lindner Albania
MK Hotel me investitor Lindner Albania
Tirana Garden Building
Tirana Garden Building
Down Town One
Down Town One
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rrugen Dritan Hoxha
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rrugen Dritan Hoxha
Projekti i zgjerimit te Hotel International Tirana
Projekti i zgjerimit te Hotel International Tirana
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rruges Nikolla Lena
Godine banimi dhe sherbimesh, ne rruges Nikolla Lena
Ish Dada City Hotel
Ish Dada City Hotel
Lion Park Residence
Lion Park Residence
Rolling Hills Luxury Residence
Rolling Hills Luxury Residence
Ales 1 Bar Interior, Tirana
Ales 1 Bar Interior, Tirana
Porto Budva, Multicomlex Center
Porto Budva, Multicomlex Center
Puma Fit Club
Puma Fit Club
Tid Tower, Center of Tirana
Tid Tower, Center of Tirana
GMA, Golden Millennium Ales
GMA, Golden Millennium Ales
Projekti i vilave private, Farke
Projekti i vilave private, Farke
Qender kujdesi per individe me nevoja te vecanta, Elbasan
Qender kujdesi per individe me nevoja te vecanta, Elbasan
Univers City
Univers City
Tirana's Rock
Tirana's Rock
Kulla e Kompleksit te ri i stadiumit kombetar QEMAL STAFA
Kulla e Kompleksit te ri i stadiumit kombetar QEMAL STAFA
Ndertese 2,4,16 kate banim dhe sherbime me 4 kate nentoke ne rrugen e Kavajes, Tirane
Ndertese 2,4,16 kate banim dhe sherbime me 4 kate nentoke ne rrugen e Kavajes, Tirane
The NAMAZGJA Mosque, Tirana
The NAMAZGJA Mosque, Tirana
HODO ALB
HODO ALB
Olive Park
Olive Park
Thymus Park
Thymus Park

Projekte

Interier Bar Voltazh, Tirane
Interier Bar Voltazh, Tirane
Interier i Ales Restaurant dhe Pizza, Tirane
Interier i Ales Restaurant dhe Pizza, Tirane
Interieri i nje vile ne Lindje te Tiranes
Interieri i nje vile ne Lindje te Tiranes
Kompleks banimi dhe Sherbimesh ne Kukes
Kompleks banimi dhe Sherbimesh ne Kukes
Kompleks Vilash ne Doha, Katar
Kompleks Vilash ne Doha, Katar
Ndertese banimi dhe sherbimesh ne Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe sherbimesh ne Perendim te Tiranes
Ndertese banimi dhe Sherbimesh
Ndertese banimi dhe Sherbimesh
Vile ne Doha, Qatar
Vile ne Doha, Qatar
Zyra qendrore, Ales Construction
Zyra qendrore, Ales Construction

Partnere

balfinlindnermanetciepokategtidnovazbogokastratiinnovestalbstareurocol

Certifikime

Filiale

Blaža Jovanovića, Budva, Montenegro, Mal i Zi 

Video