Secondary Adv

Arkon Studio

 

Përshkrimi

ARKONSTUDIO SHPK është një kompani projektimi dhe ndërtimi, e cila operon në treg që nga viti 2009 me qendër në Tiranë. ARKONSTUDIO SHPK ka operuar me sukses në më shumë se 60 projekte në fushën e arkitekturës dhe më shumë se 300 projekte në fushën e strukturave dhe impiantistikes. Kompania është në pronësi dhe menaxhohet nga profesionistë të lartë, secili përgjegjës per hartimin e projekteve dhe mbikeqyrjen e puneve ne zbatim . Kjo qasje siguron një nivel të lartë të shërbimit të klientit, përkushtimin ndaj përsosmërisë teknike dhe zbatimin me kosto efektive.

Në tregun kombëtar ARKONSTUDIO ka fituar reputacionin  e një kompanie me standart të lartë projektimi dhe zbatimi, duke bashkëpunuar gjerësisht brenda studios përmes grupeve të punës fleksibël dhe jashtë me këshilltarë dhe ekspertë të shumtë, që përfshin çdo disiplinë nga sociologët, programuesit, inxhinierët dhe artistët. Ky model i fortë bashkëpunimi forcon mjedisin dialektik në të cilin projekte evoluojnë dhe është baza themelore për rezultate të shkëlqyera të dizajnit dhe efikasitetit te puneve ne zbatim.

Çfarë ofron

ARKONSTUDIO është e specializuar dhe e pregatitur për të ofruar të gjitha shërbimet në çdo faze, duke filluar nga procedurat ligjore të lejeve, dokumentacionit të nevojshëm për sektorin publik dhe atë privat, hartimit të të gjitha projekteve dhe zbatimit të tyre me cilësi maksimale dhe në kohë sa më të shkurter e me  kosto sa më të ulet. Shërbimet tona përfshijnë:

 

1. Konsulencë ligjore 

• Konsulence Ndertimi  

• Konsulence ligjore per dokumentacionin e nevojshem per aplikimet per leje zhvillimi dhe ndertimi

 

2. Projektim 

• Planifikim dhe projektim urban 

• Hartim te planeve te detajuara vendore (PDV)

• Projekte Arkitektonike 

• Projekte Konstruksioni

• Projekte Mekanike

• Projekte Elektrike

• Projekte Interieri

• Rilevime topografike 

 

3. Zbatimi 

• Zbatimin e punimeve per rikonstuksion per objekte , rruge , sheshe 

• Restaurimin e monumenteve te kultures 

• Ndertimin e objekteve nga investitore private dhe publik 

• Ndertimin e Infrastuktures rrugore te cdo lloj kategorie

Shërbime

Konsulence ligjore, dokumentacion per leje zhvillimi dhe ndertimi
Konsulence ligjore, dokumentacion per leje zhvillimi dhe ndertimi
Konsulence Ndertimi
Konsulence Ndertimi
Ndertimin e Infrastuktures rrugore te cdo lloj kategorie
Ndertimin e Infrastuktures rrugore te cdo lloj kategorie
Ndertimin e objekteve nga investitore private dhe publik
Ndertimin e objekteve nga investitore private dhe publik
Plane te detajura vendore
Plane te detajura vendore
Projekte Arkitektonike
Projekte Arkitektonike
Projekte Elektrike
Projekte Elektrike
Studio projektimi
Studio projektimi
Projekte Interieri
Projekte Interieri
Projekte Konstruksioni
Projekte Konstruksioni
Projekte Mekanike
Projekte Mekanike
Projektim Urban
Projektim Urban
Restaurimi i monumenteve te kultures
Restaurimi i monumenteve te kultures
Rilevime Topografike
Rilevime Topografike
Zbatim punimesh per rikonstruksion objektesh, rruge, sheshe
Zbatim punimesh per rikonstruksion objektesh, rruge, sheshe
Dizenjim dhe projektim vilash private
Dizenjim dhe projektim vilash private
Projektim ambientesh rekreacioni, sportive
Projektim ambientesh rekreacioni, sportive
Projektim i objekteve social kulturore
Projektim i objekteve social kulturore
Projektim ndertesash rezidenciale
Projektim ndertesash rezidenciale
Urbanistike dhe projektim
Urbanistike dhe projektim
Projektim dhe Dizajn per Institucione Publike
Projektim dhe Dizajn per Institucione Publike
Projektim Hotele dhe Resorte Pushimi
Projektim Hotele dhe Resorte Pushimi

Katalogu

Katalog Arkon Studio

Punë të kryera

Banese individuale 2 kate, Fier
Banese individuale 2 kate, Fier
Banese individuale 3 kateshe, Tirane
Banese individuale 3 kateshe, Tirane
Kompleks sportiv
Kompleks sportiv
Kompleks vilash, Farke
Kompleks vilash, Farke
Kucove
Kucove
Objekt multifunksional
Objekt multifunksional
Objekt polifunksional
Objekt polifunksional
Objekt
Objekt
Parku qendror i qytetit te Kucoves
Parku qendror i qytetit te Kucoves
Rikualifikim i qendres se qytetit Leskovik
Rikualifikim i qendres se qytetit Leskovik
Shetitorja e qytetit te Kucoves
Shetitorja e qytetit te Kucoves
Shkolla Hasbi Shehu, Berat
Shkolla Hasbi Shehu, Berat
Spitali psikiatrik Mezeze
Spitali psikiatrik Mezeze
Terminali i pasagjereve, Vlore
Terminali i pasagjereve, Vlore
Vile ne Farke
Vile ne Farke
ATLAS
ATLAS
Elementary and Middle School
Elementary and Middle School
Hotel Premiun, Golem
Hotel Premiun, Golem
REHABILITIMI I RRUGES SE DURRESIT
REHABILITIMI I RRUGES SE DURRESIT
Rezidence banimi dhe sherbimesh
Rezidence banimi dhe sherbimesh
SGS, Fier
SGS, Fier
Shkollla Servete Maci
Shkollla Servete Maci
Universiteti Aleksander Moisiu
Universiteti Aleksander Moisiu
Projekt Canaj Production- Distribution
Projekt Canaj Production- Distribution
Projekt ndertimi shkolle 9 vjecare
Projekt ndertimi shkolle 9 vjecare
Projekt rikonstruktimi shkolle
Projekt rikonstruktimi shkolle
Projekt rindertimi shkolle
Projekt rindertimi shkolle
Projekt zbatimi shkolla Shaqe Mazreku
Projekt zbatimi shkolla Shaqe Mazreku
Zbatim shkolla Vellezerit Haradinaj
Zbatim shkolla Vellezerit Haradinaj
Godine ne qender te Tiranes
Godine ne qender te Tiranes
Projektim hoteli ne  Korce
Projektim hoteli ne Korce
Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor, Tirane
Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor, Tirane
Fabrika e ujit Tamara
Fabrika e ujit Tamara
Godina e re e DRSHTRR, Berat
Godina e re e DRSHTRR, Berat
Hotel Alto Mare, Durres
Hotel Alto Mare, Durres
Kompleksi Rezidencial Garden Square, Shkoze Tirane
Kompleksi Rezidencial Garden Square, Shkoze Tirane
Muze ne Shijak, 3D Render
Muze ne Shijak, 3D Render
Rikonstruksion fasadash, Mujo Ulqinaku ne Fier
Rikonstruksion fasadash, Mujo Ulqinaku ne Fier
Rikonstruksioni i shkolles se mesme Ali Demi ne Vlore
Rikonstruksioni i shkolles se mesme Ali Demi ne Vlore
Rivitalizimi i memorialit ne Borove
Rivitalizimi i memorialit ne Borove
Rikonstruksion i konvikteve te vajzave, Universiteti Ismail Qemali
Rikonstruksion i konvikteve te vajzave, Universiteti Ismail Qemali
Shkolla 9 Vjecare Peze e Vogel
Shkolla 9 Vjecare Peze e Vogel
Habitat, Univers City
Habitat, Univers City
Dua te Luaj N’DRIN Park, Lezhe
Dua te Luaj N’DRIN Park, Lezhe
Hapersire rekreative publike, Vala Durres
Hapersire rekreative publike, Vala Durres

Habitat - Univers City

 

Arkon Studio ju prezanton investimet private nga Habitat, Univers City. Godina 1 dhe 2 është pjesë e kompleksit më të madh rezidencial në Tiranë, me njësi të shumëllojshme banimi dhe shërbimi si dhe infrastrukturë të plotë për një jetesë komode në komunitet. Vetëm 10 minuta nga Sheshi Skenderbej. Në apartamentet e investuara nga Habitat | Univers City, ju do të keni mundësinë të jetoni në një kompleks rezidencial që në projektin e tij ju ofron 14,500m2 sipërfaqe rekteative dhe 10,500m2 sipërfaqe të gjelberuar me infrastrukturë të plotë.

 

Nevoja për shumëllojshmërinë e njësive tregtare e bën Habitat | Univers City vendin ideal për investim apo për të zgjeruar biznesin tuaj. Kati 0 në Habitat Univers City, ju ofron ambjente të ndryshme për tu bërë pjesë e komunitetit me biznesin dhe investimin tuaj.

Video