Secondary Adv

EuroElektra

 

Përshkrimi

EuroElektra është një kompani shqiptare e specializuar në distribucionin e produkteve elektrike dhe energjitike me cilësi të lartë të markave ndërkombëtare. Ne jemi gjithashtu lider në sektorin e energjisë së rinovueshme, duke ofruar sisteme inovative fotovoltaike (PV) te qendrueshme që konvertojnë energjinë diellore në energji elektrike të gjelbër jashtezakonisht te besueshme pertej limiteve te tregut.

Misioni

E fuqizuar nga inovacioni te kontriboje ne ndertimin e nje te ardhmeje te ndritur ne zhvillimin e energjise se rinovueshme ku mes profesionalizmit dhe pasionit mund te gjejme zgjidhje pa shkaktuar ndotje.

Vizioni

Tu ofroje njerezve opsionin perfundimtar per nevojat e tyre duke qene ne harmoni me mjedisin.

 

Çfarë ofron

EuroElektra është një ofrues kryesor i zgjidhjeve inovative fotovoltaike, shërbimeve të karikimit të automjeteve elektrike dhe materialeve elektrike me shumicë. Me EuroElektra, ju mund të merrni gjithçka që ju nevojitet për të projektuar, instaluar dhe mirëmbajtur një sistem të plotë të energjisë diellore, si dhe karikuesit EV dhe furnizimet elektrike për të mbështetur stilin tuaj të qëndrueshëm të jetesës. Ekipi i ekspertëve të EuroElektra është këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës, nga zgjedhja e produkteve dhe shërbimeve të duhura për nevojat tuaja deri te ofrimi i instalimit dhe mbështetjes profesionale.

 

Energji diellore

Ne ofrojmë zgjidhje të energjisë diellore përmes markave më të mira botërore në fushën e energjisë së gjelbër. Ekipi ynë i ekspertëve mund t'ju ndihmojë të vlerësoni potencialin tuaj diellor dhe të hartoni një sistem që plotëson nevojat tuaja. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime instalimi, mirëmbajtjeje dhe monitorimi.

 

Produktet elektrike

Ne shpërndajmë produkte elektrike nga furnizuesit më të mirë ndërkombëtarë. Produktet tona përdoren në një sërë aplikimesh, duke përfshirë ato rezidenciale, komerciale dhe industriale. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime instalimi dhe mirëmbajtjeje.

 

Karikuesit EV

Ne instalojmë dhe shpërndajmë karikues EV. Karikuesit tanë janë krijuar për të përmbushur nevojat e klientëve rezidencialë dhe komercialë. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime instalimi dhe mirëmbajtjeje.

 

Shërbimet

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh për t'ju ndihmuar me nevojat tuaja për energji diellore. Këto shërbime përfshijnë:

- Vlerësimi diellor

- Dizajni i sistemit

- Instalimi

- Mirëmbajtja

- Monitorimi

 

Ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë zgjidhjet më të mira të mundshme të energjisë diellore. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë.

Shërbime

Barriera dhe  Sisteme  Parkimi
Barriera dhe Sisteme Parkimi
Materiale elektrike rezidenciale dhe industriale
Materiale elektrike rezidenciale dhe industriale
Impiante Citofonie ( audio dhe video)
Impiante Citofonie ( audio dhe video)
Sisteme inteligjente  sigurie
Sisteme inteligjente sigurie
Ndricim  profesional LED rezidencial dhe industrial
Ndricim profesional LED rezidencial dhe industrial
Automatizim vilash
Automatizim vilash
Impiante  fotovoltaike
Impiante fotovoltaike
Panele diellore
Panele diellore
EuroElektra_Sisteme menaxhimi të ndertesave (Smart Building)
EuroElektra_Sisteme menaxhimi të ndertesave (Smart Building)
Kontroll Aksesi (Sisteme per kembesore dhe automjete)
Kontroll Aksesi (Sisteme per kembesore dhe automjete)
Sisteme alarmi (kabllor dhe wireless)
Sisteme alarmi (kabllor dhe wireless)
Sisteme inteligjente kondicionimi
Sisteme inteligjente kondicionimi
Alarme zjarri, sisteme konvencionale dhe te adresuara
Alarme zjarri, sisteme konvencionale dhe te adresuara
Sisteme ndricimi
Sisteme ndricimi
Dyer me fotoelement  A1000 FAAC
Dyer me fotoelement A1000 FAAC
Ndricim rrugor LED
Ndricim rrugor LED
Pistona Trafiku
Pistona Trafiku
Automatizma per Porta me Krahe
Automatizma per Porta me Krahe
Automatizma per Porta me Rreshqitje
Automatizma per Porta me Rreshqitje
Karikues EVBox per Makina Elektrike
Karikues EVBox per Makina Elektrike
Celesa dhe Priza VIMAR
Celesa dhe Priza VIMAR
Impiant Fotovoltaik per Autokonsum
Impiant Fotovoltaik per Autokonsum
Impiant Fotovoltaik per Biznese
Impiant Fotovoltaik per Biznese
Impiant Fotovoltaik per Familjar
Impiant Fotovoltaik per Familjar
Projektim, Instalim dhe Konfigurim per Impiante Fotovoltaike
Projektim, Instalim dhe Konfigurim per Impiante Fotovoltaike
Kontroll periodik dhe Testime per Impiante Fotovoltaike
Kontroll periodik dhe Testime per Impiante Fotovoltaike
Instalim Karikues Makina Elektrike
Instalim Karikues Makina Elektrike

Katalogu

Katalog EuroElektra

Historiku

EuroElektra: Një Pionier në Tregun Shqiptar të Energjisë Diellore

 

EuroElektra u themelua në vitin 2008 me një mision për t'u siguruar shqiptarëve akses në energjinë diellore. Kompania filloi me instalimin e sistemeve të vogla diellore për shtëpi dhe biznese. Në vitin 2010, EuroElektra u bë një kompani me përgjegjësi të kufizuar dhe zgjeroi veprimtarinë e saj duke përfshirë shpërndarjen e produkteve diellore.

 

Në vitin 2015, EuroElektra u bë partner dhe distributor ekskluziv i markave të njohura në fushën e prodhimit të paneleve fotovoltaike, si Fronius, SMA, LG Solar, dhe PEIMAR. Ky partneritet ndihmoi EuroElektra të bëhet një ofrues kryesor i produkteve dhe shërbimeve të energjisë diellore në Shqipëri.

 

Në vitin 2016, EuroElektra realizoi projektin e parë industrial për vetëkonsum pa injektim në rrjetin Almoso Fush-Kruje. Ky projekt ishte një moment historik i madh për EuroElektra dhe ndihmoi në vendosjen e kompanisë si një lider në tregun shqiptar të energjisë diellore.

 

Në vitin 2017, Shqipëria miratoi një ligj që lejonte prodhuesit e energjisë të shkëmbejnë energjinë me rrjetin e matjes neto. EuroElektra ishte një nga kompanitë e para që përfitoi nga ky ligj dhe që atëherë kompania ka instaluar një sërë sistemesh matëse neto.

 

Në vitin 2018, EuroElektra u bë distributori i autorizuar për Shqipërinë, Kosovën, Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut i një prej prodhuesve më të mëdhenj të fotovoltaikëve në botë, SUNPOWER. Ky partneritet forcoi më tej pozicionin e EuroElektra-s si ofruesi kryesor i produkteve dhe shërbimeve të energjisë diellore në rajon.

 

Në vitin 2019, EuroElektra krijoi grupin e interesit për vetë-prodhuesit e energjisë diellore. Ky grup është i përkushtuar për të promovuar përdorimin e energjisë diellore në Shqipëri dhe për të ofruar mbështetje për prodhuesit e energjisë diellore.

 

Në vitin 2020, EuroElektra instaloi instalimet e para industriale fotovoltaike me kapacitete mbi 1 MW. Këto instalime ishin një moment historik i madh për kompaninë dhe ndihmuan në demonstrimin e potencialit të energjisë diellore për të përmbushur nevojat e konsumatorëve të energjisë në shkallë të gjerë.

 

Në vitin 2021, EuroElektra fitoi projektin më të madh shtetëror FV në Shqipëri, që është Diga Diellore e Vaut të Dejës. Ky projekt është një hap i madh përpara për zhvillimin e energjisë diellore në Shqipëri dhe pritet të prodhojë mjaftueshëm energji elektrike për të furnizuar me energji mbi 10,000 shtëpi.

 

Sot

EuroElektra është kompania lider në tregun fotovoltaik në Shqipëri. Kompania ka mbi 40 MW kapacitet të instaluar dhe ka instaluar sisteme diellore për një gamë të gjerë klientësh, duke përfshirë shtëpitë, bizneset dhe shërbimet komunale. EuroElektra është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve zgjidhjet më të mira të mundshme të energjisë diellore dhe është një forcë shtytëse pas zhvillimit të energjisë diellore në Shqipëri.

Punë të kryera

Agro Blend Impianti Fotovoltaik 1.1 MW
Agro Blend Impianti Fotovoltaik 1.1 MW
Brunes Impianti Fotovoltaik 452 kWp
Brunes Impianti Fotovoltaik 452 kWp
CFO Pharma Impianti Fotovoltaik 1.2 MW
CFO Pharma Impianti Fotovoltaik 1.2 MW
Coca-Cola Impianti Fotovoltaik 1.2 MW
Coca-Cola Impianti Fotovoltaik 1.2 MW
Delta Pharma Impianti Fotovoltaik 200 kWp
Delta Pharma Impianti Fotovoltaik 200 kWp
Diga Vau Dejes Impianti Fotovoltaik 5.1 MW
Diga Vau Dejes Impianti Fotovoltaik 5.1 MW
Dobra Voda (Maqedoni) Impianti Fotovoltaik 513 kWp
Dobra Voda (Maqedoni) Impianti Fotovoltaik 513 kWp
GD Plast Impianti Fotovoltaik 500 kWp
GD Plast Impianti Fotovoltaik 500 kWp
Ital Costruzioni Impianti Fotovoltaik 213 kWp
Ital Costruzioni Impianti Fotovoltaik 213 kWp
KidAlb Impianti Fotovoltaik
KidAlb Impianti Fotovoltaik
Lufra Impianti Fotovoltaik 900 kWp
Lufra Impianti Fotovoltaik 900 kWp
Mektrin Motors Impianti Fotovoltaik 450 kWp
Mektrin Motors Impianti Fotovoltaik 450 kWp
Mrizi i Zanave Impianti Fotovoltaik 217 kWp
Mrizi i Zanave Impianti Fotovoltaik 217 kWp
Pasticeri Lika Impianti Fotovoltaik 320 kWp
Pasticeri Lika Impianti Fotovoltaik 320 kWp
PMG Xhindoli PV Plant
PMG Xhindoli PV Plant
Profarma Impianti Fotovoltaik 1.1 MW
Profarma Impianti Fotovoltaik 1.1 MW
QTU Impianti Fotovoltaik 2 MW
QTU Impianti Fotovoltaik 2 MW
Sibeg (Coca-Cola Itali) Impianti Fotovoltaik 2.3 MW
Sibeg (Coca-Cola Itali) Impianti Fotovoltaik 2.3 MW
TEG Impianti Fotovoltaik 2 MW
TEG Impianti Fotovoltaik 2 MW
Time 10 Impianti Fotovoltaik 450 kWp
Time 10 Impianti Fotovoltaik 450 kWp
TV Klan Impianti Fotovoltaik 1 MW
TV Klan Impianti Fotovoltaik 1 MW
Zepa Natural Impianti Fotovoltaik 500 kWp
Zepa Natural Impianti Fotovoltaik 500 kWp
Geris Sh.p.k Impianti Fotovoltaik 510 kWp
Geris Sh.p.k Impianti Fotovoltaik 510 kWp
Impiant Fotovoltaik 582 kWp, EHW
Impiant Fotovoltaik 582 kWp, EHW
Impiant Fotovoltaik 600 kWp, 2AT Chem
Impiant Fotovoltaik 600 kWp, 2AT Chem
Impiant Fotovoltaik 266.8 kWp, Hako sh.p.k
Impiant Fotovoltaik 266.8 kWp, Hako sh.p.k
Impiant Fotovoltaik 50 kWp, Rapsodia
Impiant Fotovoltaik 50 kWp, Rapsodia
Impiant Fotovoltaik 36 kWp, Sarp and Lab
Impiant Fotovoltaik 36 kWp, Sarp and Lab
Impiant Fotovoltaik 100 kWp, Almoso sh.p.k
Impiant Fotovoltaik 100 kWp, Almoso sh.p.k
Impiant Fotovoltaik 37.92 kWp, Devoll HydroPower, Statkraft
Impiant Fotovoltaik 37.92 kWp, Devoll HydroPower, Statkraft
Impiant Fotovoltaik 20.04 kWp, Villa Alba Medical Center
Impiant Fotovoltaik 20.04 kWp, Villa Alba Medical Center
Impiant Fotovoltaik 1.2 kWp ICE, Tirana
Impiant Fotovoltaik 1.2 kWp ICE, Tirana
Impiant Fotovoltaik 3.16 kWp, Parku Kombetar Theth
Impiant Fotovoltaik 3.16 kWp, Parku Kombetar Theth
Impiant Fotovoltaik 3.16 kWp, Parku Kombetar Llogara
Impiant Fotovoltaik 3.16 kWp, Parku Kombetar Llogara
Impiant Fotovoltaik 85.28 kWp, InfoSoft Office
Impiant Fotovoltaik 85.28 kWp, InfoSoft Office
Impiant Fotovoltaik 6.18 kWp, Tamaco
Impiant Fotovoltaik 6.18 kWp, Tamaco
Impiant Fotovoltaik 98.4 kWp, Algrafika
Impiant Fotovoltaik 98.4 kWp, Algrafika
Impiante Fotovoltaike 50 kWp, Celim Project
Impiante Fotovoltaike 50 kWp, Celim Project
Impiant Fotovoltaik 5 kWp, Divjake-Karavasta
Impiant Fotovoltaik 5 kWp, Divjake-Karavasta

Partnere

Kliente

Certifikime

-  Licence Projektimi – Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
-  Licence Zbatimi – Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
-  Sales and Solution Partner of SunPower on the territory of the Republic of Albania, Kosovo, Macedonia, Montenegro
-  Fronius Service Partner
-  Sales and Solution Partner of of Alusistemi S.r.l. on the territory of the Republic  of  Albania,  Kosovo,  Republic  of  Macedonia,  Montenegro
-  Sales and Solution Partner of SMA on the territory of the Republic of Albania
-  Official Distributor & Partner Schneider Electric

Vleresime

Ikona Fotovoltaike Smartflower

Video

 

 

Video te projekteve te realizuara se fundmi nga EuroElektra:

Parking Fotovoltaik  Statkraft: https://www.youtube.com/watch?v=3J6Uw2zTNH8

 

Impiant Fotovoltaik 252.23 kWp - Mektrin Motors:

https://www.youtube.com/watch?v=QQRfD64L33I 

 

Impiant Fotovoltaik 308.32 kWp - Ardeno Mobilime:

https://www.youtube.com/watch?v=FtBYjAx_kE0 

 

Impiant Fotovoltaik 204.93 kWp - Ad Pascucci: 

https://www.youtube.com/watch?v=r3gs198Ouuw 

 

Impiant Fotovoltaik 203.350 kWp - Doan Glass:

https://www.youtube.com/watch?v=KxMeoRcxdNoÂ