Secondary Adv

Altec

 

Përshkrimi

"ALTEC" sh.p.k punon prej disa kohësh në Shqipëri me një staf të kualifikuar dhe specializuar jashtë vendit, duke garantuar punime dhe materiale cilësore. Kemi personel të kualifikuar të përbërë nga inxhinier, arkitekt, ekonomistë, juristë, teknike si dhe specialist të disa fushave. ALTEC GROUP është distributori zyrtar i Viessmann, një nga markat gjermane më të besueshme ndërkombetarisht në sistemet ngrohje-ftohje, e cila operon në treg duke ofruar një gamë të gjerë produktesh ne saje te teknologjise inovative dhe duke u fokusuar në perdorimin sa më eficent të energjisë. Shoqëria jonë është Distributor i Autorizuar edhe per markat te tjera si Chigo dhe Hitachi në sektorin e Ajrit të Kondicionuar. Kemi realizuar punime cilësore dhe të shumëllojshme si: Qendra Komerciale, Qendra Rezidenciale, Qendra Industriale, Qendra Banimi etj. Aktiviteti shtrihet pothuajse në të gjithë vendin, sidomos në rrethet: Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë, Sarandë etj.

Çfarë ofron

Altec eshte e specializuar ne:

1 -Sisteme kondicionimi rezidenciale dhe ato komerciale.

2 - Ndertime muresh, suvatime te brendshme dhe te jashtme me llac cimeto,llac te gatshem,llac me baze gipsi.
3 - Punime hidroizolimi taraca,bodurme,fasada.
4 - Shtresa dhe nenshtresa te lehtesuara, rere, cimento, polisterol, parket, pllaka, mermer, pvc.
5 - Ndertim fasadash te thjeshta dhe termike me polisterol,cimentato,imitime druri-guri,grafiato.
6 - Izolime te brendshme dhe te jashtme ,termike dhe akustike.
7 - Ndertim tavanesh gips,allci,fiber minerale,alumin,druri.
8 - Sisteme ngrohje-ftohje : vrf,vrv,ajer-ajer,ajer-uje.
9 - Punime rifiniturash te brendshme dhe te jashtme me grafiato,stuko veneciane,relief,
korniza allci-polisterol-cimento.
10 - Lyerje te brendshme dhe te jashtme me bojra cilesore ekologjike.

ALTEC shpk i kushton nje rendesi shume te madhe dhe energjise se gjelber ( kryesisht energjise se rinovueshme). Shoqeria jone ofron ngrohje nga panelet diellore dhe shume burime te tjera energji alternative per ngrohjen dhe jo vetem te shtepise, zyres dhe ambjenteve tuaja. Duke importuar produktet me te mira nga kompanite me te njohura ne qarkullim ALTEC ofron tek cdo shqiptar sherbimet profesionale te energjise se gjelber e cila eshte energjia e se ardhmes, energji e pademshme dhe me eficente nga te gjitha.

 

Tek ALTEC shpk i japim rendesi te vecante energjise se rinovueshme dhe energjise se gjelber duke u munduar te ofrojme sherbime sa me te favorshme ndaj konsumimit te enerjgise. Shoqeria jone kujdeset qe ju te perfitoni nje ambjent zyre ose banese me energji sa me pak te demshme, sa me pak te kushtueshme dhe eficente. Stafi yne ka nje eksperience prej shume vitesh ne kete sektor duke ofruar punime sa me serioze dhe profesionale.

Shërbime

Patinime dhe lyerje muri
Patinime dhe lyerje muri
Punime fasade
Punime fasade
Punime gipsi
Punime gipsi
Punime me tavane te varura
Punime me tavane te varura
Shtrim dyshemeje
Shtrim dyshemeje
Punime hidraulike
Punime hidraulike
Instalime elektrike
Instalime elektrike
Sisteme klimatizimi
Sisteme klimatizimi
Rikonstruksione godinash
Rikonstruksione godinash
Veshje me pllaka gipsi
Veshje me pllaka gipsi
Veshje me materiale per izolim termik
Veshje me materiale per izolim termik
Materiale per izolime akustike
Materiale per izolime akustike
Izolues per rrezatimet e paisjeve mjekesore
Izolues per rrezatimet e paisjeve mjekesore
Materiale per izolime termike
Materiale per izolime termike
Veshje shtepie me parket
Veshje shtepie me parket
Parkete druri
Parkete druri
Sisteme kondicionimi kasete
Sisteme kondicionimi kasete
Korniza gipsi
Korniza gipsi
Materiale finiture
Materiale finiture
Bojra ekologjike
Bojra ekologjike
Bojra cilesore
Bojra cilesore
Panele diellore per prodhim energjie
Panele diellore per prodhim energjie
Sisteme kondicionimi VRF, Viessmann
Sisteme kondicionimi VRF, Viessmann
Pompa nxehtesie me ajer ose uje,Viessmann
Pompa nxehtesie me ajer ose uje,Viessmann
Kondicionere multisplit, Viessmann
Kondicionere multisplit, Viessmann
Kondicionere Mono Split, Viessmann
Kondicionere Mono Split, Viessmann
Kaldaja me gaz, nafte ose pelet, Viessmann
Kaldaja me gaz, nafte ose pelet, Viessmann
Izolim per aparatura me rreze
Izolim per aparatura me rreze
Izolime X-Ray per spitale klinika dentare
Izolime X-Ray per spitale klinika dentare
Dekorime te ndryshme te ambienteve
Dekorime te ndryshme te ambienteve
Izolim akustik per bare dhe restorante
Izolim akustik per bare dhe restorante
Korniza muresh dhe tavanesh
Korniza muresh dhe tavanesh
Projektime te zyrave dhe apartamenteve
Projektime te zyrave dhe apartamenteve
Punime me dru dhe MDF
Punime me dru dhe MDF
Punime me kartongips
Punime me kartongips
Punime me xham per ambiente te jashtme dhe te brendshme
Punime me xham per ambiente te jashtme dhe te brendshme
Punime ne sisteme te thata
Punime ne sisteme te thata
Rikonstruksione te brendshme
Rikonstruksione te brendshme
Shtrime pllakash per hapesira te brendshme
Shtrime pllakash per hapesira te brendshme
Sisteme kondicionimi Chigo
Sisteme kondicionimi Chigo

Katalogu

Katalog Altec
Katalog Altec
Katalog Altec
Katalog Altec
Katalog Altec
Katalog Altec
Katalog Altec
Katalog Altec
Katalog Altec

Punë të kryera

Altec1440492351
Altec1440492359
Altec1440492371
Altec1440492381
Altec1451311919
Altec1451311936
Altec1451311969
Alta Group
Alta Group
Artdent
Artdent
Fabrika e tullave Maminas
Fabrika e tullave Maminas
Intermedica
Intermedica
Kompleksi AGA
Kompleksi AGA
Spital ne Has
Spital ne Has
Apartament banimi
Apartament banimi
Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve, Tirane
Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve, Tirane
Drejtoria Rajonale Tatim Paguesve Tirane
Drejtoria Rajonale Tatim Paguesve Tirane
Fier
Fier
Izoterm Albania
Izoterm Albania
Lokal ne Tirane
Lokal ne Tirane
Ministria e Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve
Ministria e Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve
Ndertimi i magazinave te ALTEC SHPK , Prush, Vaqarr, Tirane
Ndertimi i magazinave te ALTEC SHPK , Prush, Vaqarr, Tirane
Pasticeri
Pasticeri
Patos, Albania
Patos, Albania
Punime te kryera nga ALTEC SHPK, Sistemi ngrohje ftohje
Punime te kryera nga ALTEC SHPK, Sistemi ngrohje ftohje
Punime te kryera per sistem ngrohje ftohje
Punime te kryera per sistem ngrohje ftohje
Punime te kryera tek Drejtoria Rajonale Tatimpagueseve, Tirane
Punime te kryera tek Drejtoria Rajonale Tatimpagueseve, Tirane
Rikonstruksion i Intermedica Center
Rikonstruksion i Intermedica Center
Rikonstruksion i Qendres Polivalente Polican (Shtepia e te Moshuareve)
Rikonstruksion i Qendres Polivalente Polican (Shtepia e te Moshuareve)
Rikonstruksion i viles Ninesh, Mallakaster
Rikonstruksion i viles Ninesh, Mallakaster
Sauk, Tirane, Albania
Sauk, Tirane, Albania
Ambjenti teknik i nje apartamenti
Ambjenti teknik i nje apartamenti
Instalimi i linjave te gazit mjekesor ne maternitetin Koco Glozheni
Instalimi i linjave te gazit mjekesor ne maternitetin Koco Glozheni
Instalimi i sistemit VRF Viessman
Instalimi i sistemit VRF Viessman
Kontroll periodik i sistemeve VRF ne Ministrine e Arsimit Sportit dhe Rinise
Kontroll periodik i sistemeve VRF ne Ministrine e Arsimit Sportit dhe Rinise
Montim i sistemeve multi split, ne qendren kombetare te azilkerkuesve,Tirane
Montim i sistemeve multi split, ne qendren kombetare te azilkerkuesve,Tirane
Punime te kryera nga ALTEC GROUP
Punime te kryera nga ALTEC GROUP
Viessmann Germany, Vitoclima 300-S
Viessmann Germany, Vitoclima 300-S
Vitoclima 200-S Viessmann
Vitoclima 200-S Viessmann
Instalimi i linjes hidraulike dhe sistemi i ngrohje-ftohjes.
Instalimi i linjes hidraulike dhe sistemi i ngrohje-ftohjes.
Instalimi i sistemit Multi Split Chigo te Laboratori Intermedica ne Rinas
Instalimi i sistemit Multi Split Chigo te Laboratori Intermedica ne Rinas
Izolim akustik per apartament
Izolim akustik per apartament
Mbrojtje nga rrezatimet X-RAY, Intermedica
Mbrojtje nga rrezatimet X-RAY, Intermedica
DSIK Tirana
DSIK Tirana
Kuvendi i Shqiperise
Kuvendi i Shqiperise
Ministria e Mbrojtjes
Ministria e Mbrojtjes

Partnere

ViessmannChigoizocam2weissrigipsKnauf-chigo-cac

Certifikime

Video

Filiale

Rruga Muhamet Gjollesha Nr.10 Tirane.

Prush,Vaqarr,Tirane.
Ballsh , Mallakaster , Fier .