Secondary Adv

Rofix Albania

 

Përshkrimi

Röfix, filloi si një ndërmarrje e vogël në vitin 1888 në Austri, lider në tregun europian në prodhimin e materialeve të ndërtimit, që prej vitit 2005 prezent edhe në Shqipëri. Në shtator 2006, Röfix u bë pjesë e FIXIT Gruppe (FIXIT, RÖFIX, HASIT, KREISEL dhe GREUTOL), ku janë përfshirë 5 Marka me një filozofi. FIXIT është e shtrirë në 19 shtete europiane, ka 68 filiale, ofron 12 sisteme, dhe ka rreth 2500 të punësuar duke u kthyer në një nga Markat më me emër të tregut Qendror dhe Juglindor të Evropës.

Röfix ofron për tregun shqiptar produkte të cilat përmbushin kërkesat dhe standartet europiane, produkte inovative, me vëmendje të lartë ndaj cilësisë, duke u kthyer partneri kryesor në industrinë e ndërtimit në Shqipëri. Këshillimi, konsulenca dhe mbështetja e klientëve tanë në përditshmërinë e tyrë është prioriteti ynë.  Produktet tona plotësojnë kërkesat më të larta teknike, mjedisore, ekologjike dhe ekonomike. Ne inkurajojmë një politikë dhe mentalitet ndryshe në industrinë e ndërtimit duke e kthyer Röfix në një partner të fuqishëm, tek i cili ju mund të mbështeteni dhe të keni besim.

Çfarë ofron


Röfix ofron gamën më të gjërë dhe cilësore në treg për materialet e ndërtimit. Çdo pyetje që ju lind për një problem në fushën ë ndërtimit (objekt civil, shtëpi, zyrë, kompleks industrial, etj) drejtohuni tek ne sepse ne ju japim përgjigjen e duhur. Pyetja tek ne merr një përgjigje dhe janë produktet tona ato që zgjidhin problemin tuaj. Mjafton të dish çfarë të duhet dhe ne të japim atë që kërkon.

 

Röfix ju ofron dhe shoqëron me materialet e tij që në hapat e para të ndërtimit duke filluar nga:

•    Llaç për muratim
•    Creteo®Beton/Riparues
•    Suvatë mbushëse
•    Finot/Fino me strukturë
•    Produkte për restaurim dhe rinovimin
•    Sistemet e izolimit termik
•    Bojrat
•    Sistemet e dyshemeve
•    Sistemet e shtrimit të pllakave

Duke filluar që nga themeli e deri tek dekorimi i fasadave, gjithcka do të jetë ashtu siç ju e keni ëndërruar. Produktet dhe sistemet tona janë bashkëkohore, por mbi të gjitha me një cilësi jetëgjatë dhe të garantuar. 

               
Të ndërtosh është ART, të dish të zgjedhësh është RÖFIX! RÖFIX Ndërtoni me Sistem.

Shërbime

Bojera per lyerje
Bojera per lyerje
Produkte per rinovim fasade
Produkte per rinovim fasade
Materiale per restaurim
Materiale per restaurim
Pllaka polisteroli termoizoluese
Pllaka polisteroli termoizoluese
Perforcime mekanike per shtrim pllake
Perforcime mekanike per shtrim pllake
Ngjitesa per pllaka
Ngjitesa per pllaka
Ngjitesa mineral
Ngjitesa mineral
Masa shpatulluese per restaurim muri
Masa shpatulluese per restaurim muri
Fino me strukture
Fino me strukture
Fino me strukture me baze gelqere - cimento
Fino me strukture me baze gelqere - cimento
Bojera per fasada te brendshme dhe te jashtme
Bojera per fasada te brendshme dhe te jashtme
Beton, riparues
Beton, riparues
Suva per muratim
Suva per muratim
Suva mbushese per mure tulle
Suva mbushese per mure tulle
Suva mbushese per fasada te brendshme dhe te jashtme
Suva mbushese per fasada te brendshme dhe te jashtme
Sisteme te shtrimit te pllakave dhe gureve natyrore
Sisteme te shtrimit te pllakave dhe gureve natyrore
Sisteme izolimi termik
Sisteme izolimi termik
Sisteme izolimi Rofix
Sisteme izolimi Rofix
Sisteme izolimi per dysheme
Sisteme izolimi per dysheme
Rrjeta perforcuese per sisteme izolimi
Rrjeta perforcuese per sisteme izolimi

Katalogu

Katalog Rofix Albania

Punë të kryera

Rofix Albania1499270231
Rofix Albania1499270271
Rofix Albania1499270322
Rofix Albania1499270333
Rofix Albania1499270366
Rofix Albania1499270384
Rofix Albania1503053310
Rofix Albania1503053323
Rofix Albania1503053333
Rofix Albania1503053343
Rofix Albania1503053569
Rofix Albania1503053577
Rofix Albania1503053589
Rofix Albania1503053599
Rofix Albania1503053611
Rofix Albania1503053624
Rofix Albania1503053640
Rofix Albania1503053683
Rofix Albania1503053695
Rofix Albania1503053706
Rofix Albania1503053717
Pallatet e blloqeve te Njesise 4
Pallatet e blloqeve te Njesise 4
Rruga Jordan Misja
Rruga Jordan Misja
Shkembi i Kavajes, Dizenjo tulle, Sistem izolimi termik
Shkembi i Kavajes, Dizenjo tulle, Sistem izolimi termik
Tirana, Albania
Tirana, Albania
Andi konstruksion
Andi konstruksion
Fasade per vile private
Fasade per vile private
Llac per mure tulle, Kontakt.al
Llac per mure tulle, Kontakt.al
Llac per mure tulle, Rezidenca Porta Gjelber
Llac per mure tulle, Rezidenca Porta Gjelber
Rezidenca Platea
Rezidenca Platea
Sistem Rofix, Buzehotel
Sistem Rofix, Buzehotel
Sistem Rofix, Kompleks rezidencial Korce
Sistem Rofix, Kompleks rezidencial Korce
Sistem termoizolimi, Vlore
Sistem termoizolimi, Vlore
Sistem termoizolimi per banese private
Sistem termoizolimi per banese private
Godine sherbimi dhe banimi, Petrele
Godine sherbimi dhe banimi, Petrele
Banese sherbimi dhe banimi, Tirane
Banese sherbimi dhe banimi, Tirane
Hotel Katalea, Fier
Hotel Katalea, Fier
Ndertim i ri, pallat ne Korce
Ndertim i ri, pallat ne Korce
Shkolla jo publike Sarina 2002, Fushe Kashar
Shkolla jo publike Sarina 2002, Fushe Kashar
Shtepi banimi, Sherishte Vlore
Shtepi banimi, Sherishte Vlore
Vile private, Korce
Vile private, Korce
Vile, Ali Demi
Vile, Ali Demi
Kalaja e Gjirokastres
Kalaja e Gjirokastres
Kisha e Rubikut
Kisha e Rubikut

Certifikime

•    OIB- Member of EOTA – Austrian Institute of Construction Engineering- European Technical Assessment   ETA 04/0034
•    �?¦QS- Zertifizierungs und Begutachtungs GmbH- Prodhimin, shitjen dhe tregtimin e sistemit te termoizolimit, llaçrave dhe suvave
•    Declaration of Performance (DOP)- System of assessment and verification of the construction product as set out System 4
•    Deklaratë Konformiteti sipas sistemit 2+ ETAG 004:2000 Direktiva për produktet e ndërtimit, që i përkasin Sistemit të Deklarimit të Konformitetit 4, në bazë të Rregullores 89/106/EWG. Monitorimi i vazhdueshëm i prodhimit dhe cilësisë së produkteve nga organet e sipërpërmendura, proçedohet sipas sistemit ISO 9001.

Video