Secondary Adv

Orion Construction

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Orion Construction operon në sektorin e ndërtimit prej 22 vitesh. Kompania i ofron tregut shqiptar një koncept të ri dhe bashkëkohor duke realizuar rezidenca banimi dhe qëndra biznesi sipas modeleve dhe standarteve europiane. Implementimi i inovacioneve të fundit në projektim dhe zbatimi i teknologjisë më të lartë garantojnë rezultate të cilësisë së lartë për sot dhe për të ardhmen. Vizioni ynë është ai i një kompanie të suksesshme, që operon me dinjitet dhe ndershmëri për realizimin e veprave të reja madhore në panoramën urbanistike shqiptare, ku përmes cilësisë dhe seriozitetit kompania sjell në treg një produkt unik në llojin e tij.

Çfarë ofron

Ne ofrojmë një koncept të ri evropian duke realizuar ambjente banimi dhe qendra biznesi sipas standarteve perëndimore. Implementojmë vetëm inovacionet e fundit që garantojnë rezultate për të sotmen dhe të ardhmen.

Shërbime

Rezidence Banimi
Rezidence Banimi
Qender Biznesi
Qender Biznesi
Rezidenca
Rezidenca
Ndertime Cilesore
Ndertime Cilesore
Njesi Biznesi
Njesi Biznesi
Apartamente Elitare
Apartamente Elitare
Vila
Vila
Komplekse Banimi dhe Sherbimi
Komplekse Banimi dhe Sherbimi
Ndertim Kompleksesh Banimi
Ndertim Kompleksesh Banimi
Apartamente
Apartamente

Historiku

Orion Construction operon në sektorin e ndërtimit prej 22 vitesh. Kompania i ofron tregut shqiptar një koncept të ri dhe bashkëkohor duke realizuar rezidenca banimi dhe qëndra biznesi sipas modeleve dhe standarteve europiane. Implementimi i inovacioneve të fundit në projektim dhe zbatimi i teknologjisë më të lartë garantojnë rezultate të cilësisë së lartë për sot dhe për të ardhmen.

 

Fillimet e Orion Construction datojnë në vitin 2001 me pjesëmarrjen në aksionet e një kompanie me historik dhe eksperiencë shumëvjeçare në fushën e ndërtimit. Orion Construction në rrugën drejt rritjes, ka ndërtuar një urë bashkëpunimi të ngushtë me perëndimin, veçanërisht me Italine një vend unik përsa i përket arkitekturës dhe ndërtimit.Projektet tona supervizohen në çdo hap nga partnerët italianë të cilët prej vitesh kryesojnë klasifikimet e ndërtuesve më të mirë në Toscana të Italisë.   Ndërtimi sipas standarteve europiane dëshmon se kompania jonë ka zgjedhur rrugën më të mirë për ti ofruar klientëve tanë rezidenca banime dhe qendra biznesi bashkëkohore dhe tejet cilësore.Sot, pas 15 viteve eksperiencë Orion Construction njihet në treg si Lider në Cilësinë e Ndërtimit dhe prova më e mirë për të konfirmuar këtë, janë të projektet tona në proçes dhe ato të përfunduara.

Partnere

abiessebrunesedilcentrogeberitknaufsidenorvekovito laruccioxhenlux

Projekte ne process

Rezidenca Porta e Gjelbër - Rrethuar nga natyra

Porta e Gjelbër është një rezidencë banimi ekskluzive me vetëm 39 familje në 8,190m² truall. Gjelbërimi, kopshtet dhe hapësirat publike zënë 80% të sipërfaqes së truallit, ndërsa ndërtimi vetëm 20% të tij.

 

Rezidenca Tower Bridge 4


Rezidenca e re Tower Bridge 4 është pjesa më e rëndësishme e projektit Tower Bridge të kompanisë Orion, projekt i cili deri më tani është konkretizuar me ndërtimin e fazave të para Tower Bridge 1, 2 dhe 3. Tower Bridge 4 është konceptuar si një rezidencë që i jep vëmendje të veçantë diellëzimit dhe ajrosjes natyrale dhe vendos një raport të shkëlqyer ndërmjet ndërtesës, gjelbërimit dhe hapësirave publike.Projekti mishëron lidhjen e fortë të ndërtimit me natyrën, nëpërmjet realizimit të parqeve, planeve publike dhe kopshteve me kolona. 

Arkitektura "e gjelbërt" është pjesë esenciale e projektit që do të bëjë të mundur përdorimin e teknologjive të avancuara për rritjen e kursimit energjitik për të gjithë apartamentet dhe njësite tregtare. 

Projekti ka si qëllim final sistemimin dhe ringjalljen e të gjithë zonës ku po ndërtohet, duke përmirësuar cilësinë e jetës sociale nëpërmjet zonave të gjelbra rekreative, infrastruktures dhe ofrimit të një game të gjërë shërbimesh.

 

Orion 3

Rezidenca “Orion 3”, faza e tretë  e ndërtimit të objekteve rezidenciale në Rrugën e Kosovarëve. E pozicionuar në një nga zonat më të bukura të Tiranës, pranë liqenit artificial dhe fare pranë pikave strategjike të qytetit, Orion 3 garanton standartin më të lartë të ndërtimit dhe cilësi të lartë jetese.Rezidenca është e organizuar me 8 kate banim me apartamente të tipologjisë 1+1, 2+1 dhe 3+1, 2 kate njësi shërbimi dhe 2 kate parkim nëntokë.

Orion 3 përbëhet nga vetëm 24 apartamente të cilat përpos cilësisë së padiskutueshëme në ndërtim do të ofrojnë gjithashtu maksimumin e dritës natyrale përmes vetratave në lartësinë e katit të cilat vijnë në formën e ballkoneve ose verandave. Godina ka gjithashtu një përshkallëzim në katet e larta të cilat I japin akoma më shumë ajër dhe dritë apartamenteve.

 

ORION BUSINESS CENTER

OBC është projektuar si një godinë e dedikuar biznesit, e pozicionur në rrugën e Kosovarëve, pranë digës së Liqenit Artificial dhe me dalje të menjëhershëm në akset kryesore të qytetit.

 

Projekte te perfunduara

Tower Bridge 3

 

Tower Bridge 2

 

Tower Bridge 1

 

Port View

 

Orion 2

 

Orion 1

 

Projekte te reja

River Residence, Projekti më i Ri nga Orion Constrution, sjell Erën e re të stilit urban të jetesës në kryeqytet.

Ndërmjet Ish Fushës së Aviacionit dhe Unazës së Madhe, River Residence do të jetë një pikë e fortë reference për të gjithë zonën. Projekti ka dalje direkte në Unazen e Madhe ndërkohë që është i arritshëm në këmbë nga zona e 21 Dhjetorit.

Green Valley - Projekti më i Ri nga Orion me vila dhe apartamente premium.

I pozicionuar përbri Parkut të Madh të Liqenit dhe i propozuar në një koncept shumë të veçantë dhe avant-garde, Green Valley është konfirmimi i ekselencës në çdo detaj.

 

 

Video

Certifikime