Secondary Adv

Toi Toi Service

 

Përshkrimi

Mini Cab shpk është një kompani shqiptare, e cila në thelb të aktivitetit te saj ka dhënien me qira, mirëmbajtjen, pastrimin e vazhdueshëm të tualeteve të lëvizshme biologjike me kamionat tonë të specializuar për pastrim. Stafi ynë ka bërë të mundur që përgjatë viteve kabinat e tualetit te jenë prezente në cdo vend te Shqiperisë ku klientët tanë kërkuar, pavarësisht terrenit.

 

Kabinat MINI TOILET mund të jene prezente në kantiere ndertimi, koncerte, parkingje, kampingje, tregje, stacione treni, autostrada, festivale apo evente sportive kudo ku nuk është e mundur lidhja e një tualeti me kanalizimet. Kompania Mini Cab Service ka ofruar dhe vazhdon të ofrojë shërbimet e saj duke bashkëpunuar me disa nga kompanitë me prestigjoze të ndërtimit dhe të organizimit të eventeve në Shqipëri. Kompania jone operon ne treg prej me shume se 10 vitesh me fokusin tone kryesor ne sistemet ekologjike sanitare.

Çfarë ofron

Mini Cab shpk ka si objektiv kryesor dhënien me qera, vendosjen dhe pastrimin e kabinave të tualetit të lëvizshme ekologjike, po ashtu dhe pastrimin e gropave septike.

 


SHËRBIM I PLOTË

Ju ofrojmë një shërbim të plotë për çdo qëllim dhe nevojë tuajin.


PRODUKTE CILËSORE
Tualetet tona portable ofrojnë markat dhe produktet më cilësore për një shërbim perfekt.


STANDARTE EUROPIANE
Konform të gjitha standarteve europiane që na japin ne vulën e cilësisë dhe shërbimimit perfekt.


SHPEJTËSI
Stafi ynë i trajnuar dhe kualifikuar në europë ju ofron në kohë rekord shërbimin kudo që ju ndodheni.

Shërbime

Banjo publike per kantiere ndertimi
Banjo publike per kantiere ndertimi
Kabina mini toilet per evente
Kabina mini toilet per evente
Kabina tualeti per kamping
Kabina tualeti per kamping
Kabina tualeti plastike publike ne shitje
Kabina tualeti plastike publike ne shitje
Kabina tualeti portative per kantier ndertimi
Kabina tualeti portative per kantier ndertimi
Kabina tualeti te levizshme ne kantiere ndertimi
Kabina tualeti te levizshme ne kantiere ndertimi
Pastrim gropash septike
Pastrim gropash septike
Pastrim per tualete te levizshme
Pastrim per tualete te levizshme
Sisteme ekologjike sanitare
Sisteme ekologjike sanitare
Tualete plastike te levizshme
Tualete plastike te levizshme
Tualete portabel Mini Cab
Tualete portabel Mini Cab
Tualete portative me qera
Tualete portative me qera
Tualete portative per evente sportive
Tualete portative per evente sportive
Tualete portative per festivale, festa, organizime
Tualete portative per festivale, festa, organizime
Tualete portative per projekte ndertimi
Tualete portative per projekte ndertimi
Tualete portative plastike
Tualete portative plastike
Tualete te levizshme ekologjike
Tualete te levizshme ekologjike
Tualete te levizshme me qera
Tualete te levizshme me qera
Tualete, banjo portative publike
Tualete, banjo portative publike
Tualete portative per parkingje
Tualete portative per parkingje

Punë të kryera

Event tek Piramida
Event tek Piramida
Festival tek Sheshi Nene Tereza
Festival tek Sheshi Nene Tereza
Gjiri i Lalzit
Gjiri i Lalzit
Hapja e Sheshit Skenderbej
Hapja e Sheshit Skenderbej
Koncerti RockStock
Koncerti RockStock
Korce
Korce
Pastrim gropash septike
Pastrim gropash septike
Razma Event
Razma Event
Sky is the limit
Sky is the limit
Spiecapag , Shtator 2017
Spiecapag , Shtator 2017
Therepele, Berat, TAP
Therepele, Berat, TAP
Vizita e Papa Franceskut
Vizita e Papa Franceskut
Koncert, sheshi Nene Tereza
Koncert, sheshi Nene Tereza
South outdoor festival
South outdoor festival
Stadiumi Arena Kombetare
Stadiumi Arena Kombetare
Furnizim me tualete te levizshem
Furnizim me tualete te levizshem
Kabina tualeti per kantier ndertimi
Kabina tualeti per kantier ndertimi
Kabine tualeti per vend kampingu
Kabine tualeti per vend kampingu
Kabine tualeti portative per kapanon
Kabine tualeti portative per kapanon
Tualet portativ per rruge
Tualet portativ per rruge
Color Day Festival Tirane
Color Day Festival Tirane
Event Pallati i Brigadave
Event Pallati i Brigadave
Liqeni i Farkes
Liqeni i Farkes
Sheshi Skenderbej, Inagurimi i Xhamise Ethem Beut
Sheshi Skenderbej, Inagurimi i Xhamise Ethem Beut

Partnere

Gener 2ManetciSpiecapaglindneragnabessac