Secondary Adv

Erzeni & Fratelli Gruppomobili Albania

 

Përshkrimi

Erzeni & Fratelli GM me qendër në Shkodër është kompania lider në prodhimet e mobiljeve. Që nga krijimi e kompanisë sonë në 1998, ne kemi përdorur teknologjitë më të përparuara në mënyrë që t'u ofrojmë klientëve tanë produkte me cilësi, të standarteve europiane. Kompania sheh e projekton të ardhmen në plotësimin maksimal të kërkesave, shijeve, modeleve klasike e moderne të produkteve, përdorimin efikas dhe prioritar të lëndëve të para dhe aksesoreve sa më cilësor.

Motoja e punës së Fratelli GM është cmim dhe cilësi, me synim ekonomizimin maksimal të investimit të klientit. Fratelli GM është ndër kompanitë e para zotëruese të certifikatave më prestigjoze ndërkombëtare të cilësisë dhe menaxhimit ambiental ISO 9001 - 2008 dhe ISO 14001- 2004. Fratelli Gruppomobili dhe stafi i saj, ecën me synimin e lidershipit rajonal të kompanive prodhuese të furniturave me bazë druri.

Çfarë ofron

Kompania Erzeni & Fratelli Gruppomobili është e fokusuar në prodhimin e mobiljeve per bare, restorante, hotele. Këto produkte përbëjnë prodhimet bazë të kompanisë dhe realizohen falë një pune dhe eksperiencë 22 vjecare.  Tek Erzeni & Fratelli Gruppomobili do të gjeni një gamë të gjërë produktesh te prodhuara nga punonjës të kualifikuar, zbatim të teknologjive më moderne dhe investimeve të kryera në linjat teknologjike me makineri të standarteve më të larta. Kompani gjithashtu ofron projekte arredimi per ambientet tuaja me arkitekt te kualifikuar. Në Erzeni & Fratelli gruppomobili gjeni zgjidhje për cdo nevojë tuajën.

Shërbime

Karrige me dru dhe cope
Karrige me dru dhe cope
Karrige me ngjyra per ambjente te jashtme
Karrige me ngjyra per ambjente te jashtme
Karrige me porosi
Karrige me porosi
Karrige metalike
Karrige metalike
Karrige plastike imitim druri
Karrige plastike imitim druri
Karrige plastike
Karrige plastike
Karrige prej metali dhe ndenjese me cope
Karrige prej metali dhe ndenjese me cope
Kolltuqe per bare
Kolltuqe per bare
Prodhim karrigesh druri
Prodhim karrigesh druri
Prodhim karrigesh metalike
Prodhim karrigesh metalike
Prodhim karrigesh
Prodhim karrigesh
Tavolina me rrjete per bare
Tavolina me rrjete per bare
Tavolina per lokale
Tavolina per lokale
Tavoline bari me syprine druri
Tavoline bari me syprine druri
Tregti karrigesh me shumice
Tregti karrigesh me shumice
Dyer kryesore blindato
Dyer kryesore blindato
Dyer me dru natyral
Dyer me dru natyral
Dyer me porosi
Dyer me porosi
Dyer per shtepi
Dyer per shtepi
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme me porosi
Dyer te brendshme me porosi
Dyer te brendshme me xham dhe dru
Dyer te brendshme me xham dhe dru
Prodhim dyersh te brendshme
Prodhim dyersh te brendshme
Prodhim dyersh te jashtme
Prodhim dyersh te jashtme

Katalogu

Katalog Erzeni & Fratelli Gruppomobili Albania

Historiku

Erzeni & Fratelli Gruppomobili u themelua në Shkodër. Me një eksperience prej më shumë se 22 vitesh projekton dhe realizon prodhimet në ambjente prodhuese dhe ndihmëse në një territor që zë 19250 m2, ku janë të angazhuar 130 punonjës të kualifikuar dhe një staf inxhiniero menaxherial.

Punë të kryera

Bar Ardea
Bar Ardea
Brooklyn Vlore
Brooklyn Vlore
Crossway lounge
Crossway lounge
Grand Coffee
Grand Coffee
Ottos snack bar
Ottos snack bar
Shoket bar restorant
Shoket bar restorant
Soho lounge
Soho lounge
Varka pool bar
Varka pool bar
Aler Grand Hotel
Aler Grand Hotel
Bar piceri Taraca
Bar piceri Taraca
Global Snack and Bar
Global Snack and Bar
Hotel Liss
Hotel Liss
Kompleksi Univers
Kompleksi Univers
Rafaelo Resort
Rafaelo Resort
Stockholm coffee lounge
Stockholm coffee lounge
Arredim ambjent hoteli
Arredim ambjent hoteli
Arredim i jashtem per lokal
Arredim i jashtem per lokal
Arredim restoranti stil minimalist
Arredim restoranti stil minimalist
Bar Kafe Kropka
Bar Kafe Kropka
Flaer food and drink
Flaer food and drink
The Blind Pig Bar
The Blind Pig Bar
ARIA Karpen Resort and SPA
ARIA Karpen Resort and SPA
Brooklyn Vlore, Restorant dhe Piceri
Brooklyn Vlore, Restorant dhe Piceri
Dyer te blinduara ne kompleksin TBM Construction
Dyer te blinduara ne kompleksin TBM Construction
Hotel Chicago, Shkoder
Hotel Chicago, Shkoder
Lounge Shisha Angel
Lounge Shisha Angel
Merci Bistro Bar
Merci Bistro Bar
Sense Resto Lounge
Sense Resto Lounge
Universiteti Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Arredim ambient i brendshem ne lounge bar
Arredim ambient i brendshem ne lounge bar
Fast Food Pizza Nato, Sarande
Fast Food Pizza Nato, Sarande
Friend's Book House
Friend's Book House
Stazh Lounge
Stazh Lounge
Ambient i jashtem restoranti, furnizim tavolina karrige
Ambient i jashtem restoranti, furnizim tavolina karrige
Ambient restoranti, arredim total
Ambient restoranti, arredim total
Arredim holl hoteli
Arredim holl hoteli
Bar, Montenegro
Bar, Montenegro
Furnizim me tavolina, karrige ne lokal
Furnizim me tavolina, karrige ne lokal
Hotel Veranda Botique, Mobilim hoteli
Hotel Veranda Botique, Mobilim hoteli
Kronos Louge Bar
Kronos Louge Bar
LTC Tirane
LTC Tirane
Namos, Shkoder
Namos, Shkoder
Opera Lounge
Opera Lounge
Zyre e arreduar nga Fratelli Gruppomobili
Zyre e arreduar nga Fratelli Gruppomobili

Video

Certifikime

    

Teknologjia