Secondary Adv

Trajtim Cimentosh

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Firma Trajtim Cimentosh shpk lindi nga një eksperiencë 10-vjecare në fushën e trajtimit të cimentos në Itali.  Kompania u themelua nga nevoja për të aplikuar tashmë edhe në Shqipëri  këtë profesion si dhe për të bashkëpunuar e ofruar teknologji bashkëkohore dhe punime të ndryshme. Gjatë veprimtarisë stafi i kompanisë përdor pajisje të teknologjisë së fundit. Njëkohësisht, Trajtime Cimentosh shpk është specializuar edhe për t’u dhënë zgjidhje problemeve që kanë të bëjnë me ruajtjen e strukturave apo dyshemesë suaj. Siguria për kompaninë  Trajtime Cimentosh shpk është e rëndësishme në cdo aspekt profesional dhe ambiental. Prioritetet kryesore të kompanise janë: Cilësia, dhe shpejtesia. Shërbimet që  Trajtime Cimentosh shpk ofron janë konfort rregullave ambientale te UE, duke rrespektuar ambientin e punës dhe mjedisin përreth.

Çfarë ofron

Kompania Trajtim Cementosh shpk ofron punime të ndryshme si: Palinature; Levigature; Lucidime; Skarifika; Frezature;  Bocardatur; Sabiatur; Prerje betoni; Shpime betoni; Prerje asfalti.

Levigatura: Është  një tjetër proces për trajtimin e sipërfaqes, molimin dhe ashpërsimin e sipërfaqes, për aplikime (me spesor të vogel) të ndryshme, heqjen e bojrave, kollave, mastic. Heqjen e shkëlqimit të pllakave, gres, klinke etj.
Shpime në beton: Falë makinerive të shumta si 220 kë, 380 kw dhe diametër 10 mm – 500 mm. Dhe në thellesi të ndryshme bën që kompania të plotësojë cdo kërkesë të klientëve.

Prerje betoni: Hapje dritaresh dhe dyersh për modifikime të ndryshme në projekte me spesor deri në 50 cm.

Prerje betoni & asfalti: Për demolime të kontrolluara me spesor të ndryshëm dhe punime speciale dhe të vecanta sipas kërkesave të klientëve.

Palinatura: Palinatura prezanton 1 nga tiplogjitë e përgatitjes së cimentove, është ideale në ndërhyrje në dysheme të forta, për aplikimin e autolivellanti, multistato me spesor të mesëm. Kjo teknologji premton një sipërfaqe perfekte e trajtuar dhe në krisje, giunti dhe diznivele. Makineria e ruan sipërfaqen edhe pas trajtimit, falë sistemit me rreth të mbyllur, që rekuperon në bidon materialet e hequra gjatë punës. Ky sistem lë sipërfaqen gati për aplikimin dhe garanton siguri, sipërfaqe të pastër dhe pa pluhur.

Scarificatura: Është një tjetër proces për trajtimin e sipërfaqeve e cila shërben për heqjen e autonivelanteve, kollave, kuarcit dhe multistrato (rezina), modifikimin e niveleve dhe uljen e dyshemeve. Gjatë punimeve në bazë të fortësise të dyshemese për cdo kalim heq nga 3mm-6mm për kalim.

Shërbime

Levigatura dyshemesh betoni
Levigatura dyshemesh betoni
Levigatura dyshemesh
Levigatura dyshemesh
Frezature (mulli grryres )
Frezature (mulli grryres )
Levigature per heqjen e kolles
Levigature per heqjen e kolles
Luicidime trotuaresh
Luicidime trotuaresh
Luicidime hapsirash te brendshme
Luicidime hapsirash te brendshme
Palinature asfalti
Palinature asfalti
Palinatura betoni dhe asfalti
Palinatura betoni dhe asfalti
Prerje asfalti
Prerje asfalti
Prerje betoni
Prerje betoni
Shpime betoni
Shpime betoni
Luicidim dyshemesh industriale
Luicidim dyshemesh industriale
Prerje betonesh
Prerje betonesh
Prerje dhe shpime asfalti
Prerje dhe shpime asfalti
Shpime ne mure
Shpime ne mure
Vrima ne beton
Vrima ne beton
Shpime muri
Shpime muri
Shpime me diameter per aspirime
Shpime me diameter per aspirime
Shpime dhe mbjellje prizhonerve
Shpime dhe mbjellje prizhonerve
Prerje te betonit
Prerje te betonit
Lyerje me rezine trasparente
Lyerje me rezine trasparente
Luicidime dyshemeje
Luicidime dyshemeje
Heqje zifti per tarraca
Heqje zifti per tarraca
Hapje dere ne kapano parafabrikat
Hapje dere ne kapano parafabrikat
Frezim dyshemeje
Frezim dyshemeje
Punime ne asfalt per sinjalet e nates
Punime ne asfalt per sinjalet e nates
Vrima ne mure  per kalimin e tubacioneve
Vrima ne mure per kalimin e tubacioneve
Shpime ne beton per montimin ndricuesve
Shpime ne beton per montimin ndricuesve
Shpime ne mure per kullimin e ujrave
Shpime ne mure per kullimin e ujrave
Shpime ne cimento
Shpime ne cimento
Frezature
Frezature
Shpime betoni
Shpime betoni
Prerje ne beton
Prerje ne beton
Palinatura
Palinatura
Levigature
Levigature

Katalogu

Katalog Trajtim Cimentosh

Punë të kryera

Karburanti Gruppo API, prane mbikalimit  te Fllakes
Karburanti Gruppo API, prane mbikalimit te Fllakes
Luicidim dyshemeje, Energy Air, Shkozet
Luicidim dyshemeje, Energy Air, Shkozet
Frezature ne TEG
Frezature ne TEG
Dysheme me rezine trasparente
Dysheme me rezine trasparente
Heqje zifti per tarraca, Kavaje
Heqje zifti per tarraca, Kavaje
Larje dhe lyerje me rezine trasparente
Larje dhe lyerje me rezine trasparente
Prerje dhe shpime ne Lezhe
Prerje dhe shpime ne Lezhe
Punime, prerje, Tirana Business Park
Punime, prerje, Tirana Business Park
Shpime dhe mbjellje prizhonerve per piastrave per kostruksione metalike
Shpime dhe mbjellje prizhonerve per piastrave per kostruksione metalike
Ulje dyshemeje , Fier
Ulje dyshemeje , Fier
YKK Verceli
YKK Verceli
Lucidime
Lucidime
Sistem per mbylljen e mikro vrimave
Sistem per mbylljen e mikro vrimave
Prerje me Sharre elektrike 50cm
Prerje me Sharre elektrike 50cm
Gjate pergatitjes me Palinatrice
Gjate pergatitjes me Palinatrice
Shpime diametri 500 mm me spesore 80cm, DURRES
Shpime diametri 500 mm me spesore 80cm, DURRES
Punime ne aeroport per montimin e dritave te nates
Punime ne aeroport per montimin e dritave te nates
Hapje kanali ne asfalt per kalim kabulli
Hapje kanali ne asfalt per kalim kabulli
Shtrim dyshemeje me rezine
Shtrim dyshemeje me rezine
Trajtim Cimentosh1504006777
Trajtim Cimentosh1504006787
Trajtim Cimentosh1504006796
Trajtim Cimentosh1504006808
Levigature, Loro Borici Shkoder
Levigature, Loro Borici Shkoder
Prerje-shpime stadiumi Loro Borici Shkoder
Prerje-shpime stadiumi Loro Borici Shkoder
Plazh Hotel Durres
Plazh Hotel Durres
Prerje betoni, kulla TID Tirane
Prerje betoni, kulla TID Tirane
Lucidim dyshemeje industriale
Lucidim dyshemeje industriale

Certifikime

Alsper_Certifikim_ Iso_9001

Video

Video 2