Secondary Adv

Aermek Albania

 

Përshkrimi

Aermek Albania është një kompani e angazhuar në importin dhe shitjen me shumicë dhe pakicë të pajisjeve për klimatizim, ngrohje, ventilim si dhe sistemeve të kondicionimit. Aermek Albania bashkëpunon me klientë nga të gjitha sektoret e ndërtimit  si investitorë, firma ndërtimi, zyra projektimi, supermarkete, shumë dyqane, restorante, bare si dhe të gjithë ata të cilët kanë nevojë për një ambient me ajër të pastërt. Kompania Aermek Albania bashkpunon, mbështet dhe ofron zgjidhjen e duhur gjatë përzgjedhjës së pajisjeve të duhura për klientët. Oferta e Aermek Albania është e bazuar në cilësinë e produkteve dhe furnizimin me produkteve në kohën më të shkurtër  të mundshëm.

Me njohuritë teknike dhe inxhinierike, motivimin dhe idete inovatore që ofron stafi i kompanisë është në gjendje të zgjidhë problemet më të komplikuara në projektimin dhe instalimin e sistemeve të aspirimit dhe kondicionimit. Është pikërisht korrektësia me klientin, cilësia e produkteve, mbështetja teknike, dhe natyrisht cmimet konkuruese që e sjellin kompaninë  Aermek Albania më afër me klientin duke plotësuar në mënyrë të vazhdueshme cdo kërkesë në mënyrë të përsosur.

Çfarë ofron

Kompania  Aermek Albania ofron sisteme të avancuara të kondicionerëve që janë zgjidhje për kontrollin e temperaturës (ftohje dhe ngrohje), rekupuratorëve apo aspiratoreve për pastrimin e ajrit, lagështuesve për të arritur lagështinë optimale të ajrit, perde për rregullimin e thithjes/furnizimin të ajrit, materiale termoizoluese për kanalet e ajrit dhë të gjitha pajisjet përcjellëse të nevojshme gjatë ekzekutimit të këtyre punimeve. Këto sisteme, duke marrë parasysh higjienën e ajrit ofrojnë rehati në zonat e banuara dhe sigurisht ndikojnë në aftësinë e punës në qendrat e biznesit.

Aermek ofron një gamë të gjërë të produkteve për ajër të kondicionuar, si për ambientet rezidenciale, komperciale, etj.Kondicionere komercial; Kondicionere rezidencial; Kondicionere industriale; chiller; Kondicionere Kanalore; Sisteme kondicionimi; Kondicionere dyshemeje; Kondicionere dyshemeje console monoblok;  Kondicionere me sistem split me kondensues ajri; Kanale ajrimi TS; Kondicionere tavanor Fan Coil; Kondicionere portabel;  Kondicionere tavanor dopio; Njesi kondicionimi per cati; Kondicionere muri; Fan Coil, etj. Të gjitha produktet e Armek janë me efikasit të lartë në kursimin e energjisë. Gama e re e modeleve është e pajisur me teknologji inverter. Si dhe tw gjitha produktet e Armek Albania janë të pajisura me vulën e cilësisë.

Shërbime

Projektime sistemesh aspirimi
Projektime sistemesh aspirimi
Sisteme aspirimi
Sisteme aspirimi
Sisteme klimatizimi per qendra tregtare
Sisteme klimatizimi per qendra tregtare
Sisteme klimatizimi per shtepi
Sisteme klimatizimi per shtepi
Sisteme klimatizimi per zyra
Sisteme klimatizimi per zyra
Sisteme kondicionimi per magazina
Sisteme kondicionimi per magazina
Shitje kondicioneresh
Shitje kondicioneresh
Asistence teknike per sisteme kondicionimi
Asistence teknike per sisteme kondicionimi
Montim kondicioneresh
Montim kondicioneresh
Projektim sisteme kondicionimi
Projektim sisteme kondicionimi
Kondicionere portative
Kondicionere portative
Kondicionere per shtepi
Kondicionere per shtepi
Kondicionere per dysheme
Kondicionere per dysheme
Kondicionere kanalore per ambjente te ndryshme
Kondicionere kanalore per ambjente te ndryshme
Kondicionere industriale
Kondicionere industriale
Sisteme kondicionimi per ambjente komerciale
Sisteme kondicionimi per ambjente komerciale
Kondicionere tavanor Fan Coil
Kondicionere tavanor Fan Coil
Kondicionere rezidencial
Kondicionere rezidencial
Kondicionere me sistem split dhe multisplit
Kondicionere me sistem split dhe multisplit
Chiller uji me sistem te pavarur
Chiller uji me sistem te pavarur
Aspiratore per pastrimin e ajrit
Aspiratore per pastrimin e ajrit
Instalime te sistemeve te aspirimit
Instalime te sistemeve te aspirimit
Shitje me shumice dhe pakice te sistemeve te kondicionimit
Shitje me shumice dhe pakice te sistemeve te kondicionimit
Sisteme kondicionimi per fabrika industriale
Sisteme kondicionimi per fabrika industriale
Sisteme per te arritur lageshtine optimale te ajrit
Sisteme per te arritur lageshtine optimale te ajrit

Katalogu

Katalog Aermek Albania
Katalog Aermek Albania
Katalog Aermek Albania
Katalog Aermek Albania

Historiku

Aermek Albania është një Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar në 01/04/2004 me seli në Bulevardin "Zhan D Ark", Tiranë. Objekt i veprimtarisë së kompanisë është eksporti dhe tregëtimi me shumicë dhe pakicë i artikujve të ndryshëm industriale në fushën e kondicionimit. Gjithashtu kompania ofron projektime, montime, zbatime, supervizione dhe sisteme kondicionimi.  Aermek Albania për një periudhë të shkurtë ka bërë hyrje të suksesshëm në këtë fushë dhe në mënyrë konstante vazhdon të zgjerojë programet e veta paralelisht me kërkestat e klientëve. Aermek Albania është flial i kompanisë Italianë Aermec me mbi 50 vjet përvojë në fushën e kondicionimit dhe me një portofol produktesh prej mbi 300 njësishë të ndryshme. Kompania Aermek Albania ju ofron në këtë mënyrë klientëve të saj zgjidhjet e duhura të klimatizimit. Kompania ofron shërbim të kualifikuar edhe pas shitjes dhe është e gatshme të veprojë kudo dhe në cdo kohë. Produktet e kompanisë Aermec në Itali, sot janë markë e referencës në Evropë për ajërin e kondicionuar dhe kontrollin e klimës.

Punë të kryera

Spitali Nene Tereza
Spitali Nene Tereza
Hotel Tirana
Hotel Tirana
Hotel Rinas Shijaku shpk
Hotel Rinas Shijaku shpk
ETC
ETC
Condor Center
Condor Center
Torre Drin
Torre Drin
Spitali i Durresit
Spitali i Durresit
Porti i Durresit
Porti i Durresit
Kristal Center
Kristal Center
Aermek Albania1627385439
Aermek Albania1627385479
Aermek Albania1627385501
Aermek Albania1627385523
Aermek Albania1627385567
Aermek Albania1627385592
Aermek Albania1627385618
Aermek Albania1627385641
Aermek Albania1627385660

Partnere

aermec

Certifikime

                                          

                                          

Video