Secondary Adv

Fero Line

 

Përshkrimi

Fero Line operon në tregun shqipëtar prej më shumë se 20 vitesh në sektorin e ndërtimit me sisteme alumini dhe plastike, dyer, dritare, vetrata, grila, fasada xhami dhe kangjella alumini. Klientët e Fero Line përfitojnë nga një mbështetje kompetente, prej këshillave të produktit në ekspozitën e kompanisë si dhe të kuotimit të pranimit përfundimtar. Një person fiks kontakti kujdeset në një pikë teknike dhe komerciale për klientët. Ekipi i instalimit është i kualifikuar dhe stafi i shërbimit siguron se produktet e porositura në sallën ekspozitën do të bindin objektin e konsumatorit. 

 

Kompania është e përkushtuar për t’u bërë një lider në industrinë e ndërtimit, për të krijuar një të ardhme të qëndrueshme për brezat që do të vijnë. Çelësi i suksesit është angazhimi në cilësi, investime dhe trajnimi i vazhdueshëm në aplikimin e teknologjive të reja. Një nga prioritetet kryesore është ofrimi i kontributit në hapësirat ku ne jetojmë dhe punojmë. Vlerat e Fero Line e orientojnë kompaninë si një busull në veprimet e saja dhe e përshkruajnë si të sillet në botën e industrisë të ndërtimit.

 

Udhëheqja: Guximi për të krijuar një të ardhme më të mirë.

Bashkëpunimi: Niveli i lartë i komunikimt dhe bashkëpunimi në një ekip që merr përsipër përgjegjësi dhe vë në zbatim zgjidhje në situata urgjente.

Cilësia: Gjithçka bëhet me cilësinë më të mirë.

Synimi: Vëzhgimi dhe njohja e pritshmërive dhe të nevojave të klientëve.

Misioni i kompanisë Fero Linë është që të sigurojë një platformë të përshtatshme për të gjitha ndërtimet dhe shërbimet, duke ofruar “projektimin”, “zhvillimin” dhe “dorëzimin” përmes komunikimit dhe bashkëpunimit të suksesshëm.

Çfarë ofron

Kompania Fero Line paraqitet në treg me një cilësi brenda standardeve të BE-se si nga materiali që tregton, (fortësia, konstrukti dhe kolori) ashtu edhe nga përpunimi i tij, duke ruajtur parametrat teknike në ndërtimin e figurave pa abuzuar ne spesorin e profilit në cilësinë e aksesorit ashtu dhe të xhamit. Kjo shoqëri disponon pajisje dhe makineri profesionale të kohës për punimet e aluminit dhe PVC-se. Aktualisht arrin nje rendiment prej 1200 m²/muaj prodhim të përfunduar. Në vitet e fundit ofrohet variete të shumta produktesh, si në sistemet e aluminit ashtu dhe në sistemet termoizoluese në PVC me ngjyra të ndryshme dhe imitacione druri.

 

Tek Fero line do të gjeni produkte si: Dyer dhe Dritare; Fasada; Grila; Dyer te jashtme; Dyer te brendshme; Dyer e dritare me palosje; Kangjella; Xhama; -Mbulesa dhe tenda; Rrjeta kunder insekteve; Punime të ndryshme, etj

-Tek shërbimet e Fero Line mund të mbështetni në cdo fazë të projektit tuaj.
-Matjen e hapsirave në objekt
-Projektimin e fasadës suaj
-Përgatitjen vizuale të objektit
-Mbikqyrjen teknike të punëve
-Montimin e dritareve dhe fasadave
-Servise të mëtejshme

 

Kompania Fero Line me përvojë shumë vjecare kryen shërbimet me efikasitet dhe përpikmëri të lartë dhe për shumë vite me radhë garanton kualitetin e ofruar. Me kapacitet të lartë prodhimi dhe ekip të profesionalizuar kompania ofron shërbimet në kohë shumë të shpejtë. Edhe pas përfundimit të projektit kompania është ende në shërbimin tuaj duke ofruar shërbim personal për kujdesin e ndërtimit tuaj.

Shërbime

Dyer xhami
Dyer xhami
Dyer dhe vetrata alumini me xham
Dyer dhe vetrata alumini me xham
Dyer dhe dritare plastike
Dyer dhe dritare plastike
Dyer dhe dritare alumini te ftohte
Dyer dhe dritare alumini te ftohte
Dyer dhe dritare alumini me dru
Dyer dhe dritare alumini me dru
Xhama te temperuar
Xhama te temperuar
Xhama me ngjyre dhe me dekor
Xhama me ngjyre dhe me dekor
Veshje termoizoluese me kompozit panel
Veshje termoizoluese me kompozit panel
Veshje me flete alumini per siperfaqe te ndryshme
Veshje me flete alumini per siperfaqe te ndryshme
Veshje me alukobond me fuge dhe forma te ndryshme
Veshje me alukobond me fuge dhe forma te ndryshme
Veshje konstruksionesh metalike me kompozit panel
Veshje konstruksionesh metalike me kompozit panel
Thyerse dielli me profile alumini
Thyerse dielli me profile alumini
Thyerese dielli brisole
Thyerese dielli brisole
Kangjella alumini inoxi dhe xhami
Kangjella alumini inoxi dhe xhami
Grila te motorrizuara
Grila te motorrizuara
Grila persiane imitacion druri
Grila persiane imitacion druri
Grila role alumini dhe plastike
Grila role alumini dhe plastike
Fasada strukturale
Fasada strukturale
Fasada gjysem strukturale
Fasada gjysem strukturale
Dritare plastike Salamander
Dritare plastike Salamander
Dyer dritare alumini termoizoluese
Dyer dritare alumini termoizoluese
Dyer dritare alumini termike
Dyer dritare alumini termike
Veshje me alukobond
Veshje me alukobond
Veshje me flete alumini
Veshje me flete alumini
Fasada me alumin
Fasada me alumin
Mbulese xhami per ambjente te jashtme
Mbulese xhami per ambjente te jashtme
Hijezues dielli
Hijezues dielli
Strehe xhami me aksesor inoksi
Strehe xhami me aksesor inoksi
Mbulesa xhami
Mbulesa xhami
Tenda dielli
Tenda dielli
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi me porosi
Aksesore inoksi per punime xhami
Aksesore inoksi per punime xhami
Dyer druri, tamburato te brendshme
Dyer druri, tamburato te brendshme
Grila veneciane te jashtme dhe te brendshme
Grila veneciane te jashtme dhe te brendshme
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Fasada me kapje spider
Fasada me kapje spider
Grila veneciane te brendshme
Grila veneciane te brendshme
Qepena per garazhe, dyqane dhe bare
Qepena per garazhe, dyqane dhe bare
Sisteme alumili
Sisteme alumili
Veshje me kompozit panel
Veshje me kompozit panel

Katalogu

Katalog Fero Line

Historiku

Shoqeria FERO LINE është themeluar në vitin 1995 dhe ka filluar veprimtarine e saj si nje dyqan i vogel per prodhimin e dyerve dhe dritareve alumini ne Tirane nga një grup profesionistësh të kualifikuar. Në vitet 2000 “FERO LINE” në bashkëpunim me partnerë të huaj fillon importin e profileve te aluminit duke qenë kështu një nga distributorët më të fuqishëm në vend. Me rritjen e kerkeses se tregut si ne sasi dhe cilesi “FERO LINE” beri te mundur ngritjen e nje fabrike me makineri te teknologjise se fundit duke zgjeruar kështu aktivitetin dhe duke ofruar shërbime në të gjithë qytetet kryesore të Shqipërisë.

Punë të kryera

Fakulteti i Drejtesise Tirane
Fakulteti i Drejtesise Tirane
Gjykata e Durresit
Gjykata e Durresit
Condor Center
Condor Center
Kompleksi Lugano
Kompleksi Lugano
Qendra Spitalore Nene Tereza
Qendra Spitalore Nene Tereza
Porti Durres
Porti Durres
Akademia e rendit Sauk Tirane
Akademia e rendit Sauk Tirane
Fakulteti i Ekonomise Korce
Fakulteti i Ekonomise Korce
Fakulteti i Shkencave Mjekesore Tirane
Fakulteti i Shkencave Mjekesore Tirane
Objekt ne ish bllokun udheheqes Durres
Objekt ne ish bllokun udheheqes Durres
Pallat ne Linze Tirane
Pallat ne Linze Tirane
Pallat te Liqeni Tirane
Pallat te Liqeni Tirane
Papafingo ne shtepi private Berat
Papafingo ne shtepi private Berat
Vetrata te Liqeni i Thate Tirane
Vetrata te Liqeni i Thate Tirane
Vile ne Selite Tirane
Vile ne Selite Tirane
Mbyllje tavanore me kupole xhami 320 m2. Bussines Center PAJTON
Mbyllje tavanore me kupole xhami 320 m2. Bussines Center PAJTON
Pajtoni center Dyer xhami automatike
Pajtoni center Dyer xhami automatike
Pvc Salamander dhe grila Persiane
Pvc Salamander dhe grila Persiane
Restorant Detari
Restorant Detari
Punime Green Coast
Punime Green Coast
Godine 21 dhjetori
Godine 21 dhjetori

Projekte

Green Coast
Green Coast

Partnere

alumilGuardian bluM SoraAlusenOzdilsalamandersistem aluminyumWintechhoppe_Inesroto new

Video