Secondary Adv

Cara-08

 

Përshkrimi

Cara-08 shpk është themeluar në 18/01/2008 si Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar dhe aktivitet në import, eksport, tregti me shumicë dhe pakicë të  materialeve hidraulike për sisteme ngrohje- ftohje, kondicionere, kaldaja, etj. Firma  Cara-08 shpk ofron për të gjithë ju një gamë të gjërë zgjidhjesh për cdo problem që mund të hasni gjatë projektimit, instalimit apo dhe të mirëmbajtjes së sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes në shtëpitë tuaja .

Cara-08 shpk sjell për ju materiale nga më të ndryshmet, duke filluar nga një rekorderi e thjeshtë e deri tek sistemet më të ndërlikuara të ngrohje-ftohjes. Sot firma bashkëpunon me shumë firma të njohura kombëtare, duke ju dhënë garanci për atë që kërkojnë. Produktet e ofruara janë të cilësisë më të mirë dhe me cmimet më të arsyeshme në treg.  Cara-08 shpk është gjithmonë e gatshme në përmbushjen e nevojave të klientëve.

Çfarë ofron

Kompania Cara-08 shpk ofron një gamë të gjerë produktesh, materiale hidraulike per kondicionere, sisteme ngrohje-ftohje, kaldaja, kondicionere, rakorderi gazi, materiale hidraulike, rakorderi bakri, rakorderi bronzi, panele diellore, rakorderi celiku, rakorderi inoksi, aksesore hidraulike, aksesore kondicioneresh, aksesore per sisteme kondicionimi, brryla, grupe kolektore shperndarjeje, kaldaja elektrike, kaldaje per ngrohje, kasete shkarkimi inkaso, kolektore gazi, kolektore uji per panel diellor, kondicioner, pajisje hidraulike, panel diellor, rakorderi bronxi Tee, rakorderi per sisteme kondicionimi, raracineska tubacionesh, shitje materiale hidraulike dhe kondicionimi, sistem pompimi uji, tuba konalizimesh PVC, tuba kondicioneri, tuba uji polietileni, tuba xingato, tuba gazi, etj. Të gjitha materialet hidraulike që ofron Cara-08 shpk janë të certifikuara sipas standardeve Europiane. Cara-08  ju ofron standardin që secili prej jush e kërkon në treg, në dispozicion të cdo klienti.

Shërbime

Chiller (Immergas, Daikin, Midea) AUDAX 16 kW
Chiller (Immergas, Daikin, Midea) AUDAX 16 kW
Kondicioner GENERAL
Kondicioner GENERAL
Kondicioner MIDEA
Kondicioner MIDEA
Chiller Midea
Chiller Midea
Djeges nafte dhe gazi per kaldaja
Djeges nafte dhe gazi per kaldaja
Kaldaja gazi Victrix TERA Immergaz Italiane
Kaldaja gazi Victrix TERA Immergaz Italiane
Kaldaja me dru dhe Pellet
Kaldaja me dru dhe Pellet
Kaldaja me pelet
Kaldaja me pelet
Kaldaja me nafte
Kaldaja me nafte
Soba me pellet
Soba me pellet
Bolier per ngrohje uji
Bolier per ngrohje uji
Panele diellor MALTEZOS
Panele diellor MALTEZOS
Sisteme ngrohje ftohje
Sisteme ngrohje ftohje
Tuba multistrade PLASTIKA ALFA
Tuba multistrade PLASTIKA ALFA
Tuba dhe rekorderi shkarkimesh COESCLIMA
Tuba dhe rekorderi shkarkimesh COESCLIMA
Tuba bakri (kondicioneri ,gazi , sistem ngrohje)
Tuba bakri (kondicioneri ,gazi , sistem ngrohje)
Sinjalizues gazi
Sinjalizues gazi
Rregullator Gazi
Rregullator Gazi
Rezistenca Dushi,Paneli diellor
Rezistenca Dushi,Paneli diellor
Rekorderi xingato GF
Rekorderi xingato GF
Rekorderi inoxi
Rekorderi inoxi
Rekorderi celiku GF
Rekorderi celiku GF
Rekorderi bakri
Rekorderi bakri
Rekorderi Bronxi
Rekorderi Bronxi
Kolektor IVAR
Kolektor IVAR
Grupe kolektore shperndarjeje,per sistem ngrohje dyshemeje
Grupe kolektore shperndarjeje,per sistem ngrohje dyshemeje
Fleksibel gazi inoxi
Fleksibel gazi inoxi
Filtra uji
Filtra uji
Filtra gazi
Filtra gazi
Elekrovalvula gazi
Elekrovalvula gazi
Centralina Gazi
Centralina Gazi
Pellet
Pellet
Pompa uji Pedrollo
Pompa uji Pedrollo
Grupe dushi inkaso dhe aksesore
Grupe dushi inkaso dhe aksesore
Mishelator banjo, rubineteri
Mishelator banjo, rubineteri
Kaldaja Konvencionale
Kaldaja Konvencionale
Kaldaja me Kondensim
Kaldaja me Kondensim
Pjese kembimi per kaldaja
Pjese kembimi per kaldaja
Pompa diellore
Pompa diellore
Sisteme diellore te lidhura me kaldaje
Sisteme diellore te lidhura me kaldaje

Punë të kryera

Cara-081504947640
Cara-081504947650
Cara-081504947660
Cara-081504947670
Cara-081504947681
Cara-081504947694
Cara-081504947706
Cara-081504947743
Cara-081504947754
Astir, Tirane
Astir, Tirane
Babrru Tirane
Babrru Tirane
Don Bosko
Don Bosko
Durres
Durres
Gjiri i Lalzit
Gjiri i Lalzit
Kamez
Kamez
Laprake
Laprake
Lezhe
Lezhe
Prince Adriatik Resort
Prince Adriatik Resort
Qytet Studenti
Qytet Studenti
Restorant Gjahtari Librazhd
Restorant Gjahtari Librazhd
Shengjergj
Shengjergj
Shkoder
Shkoder
Tirane tek Fresku
Tirane tek Fresku
Kompleksi Deliorgji
Kompleksi Deliorgji
Kaldaje me avull, montuar tek klienti
Kaldaje me avull, montuar tek klienti
Radiatore, montim ne vile private
Radiatore, montim ne vile private
Montim, ngrohje ne dysheme
Montim, ngrohje ne dysheme
Instalim sistem chiller tek klienti
Instalim sistem chiller tek klienti
Montim i paneleve diellore ne struktujre hotelerie
Montim i paneleve diellore ne struktujre hotelerie
Montim kondicioneri tek Klienti
Montim kondicioneri tek Klienti
Montimi i panelit Maltezos(porcelan) ne cati
Montimi i panelit Maltezos(porcelan) ne cati
Njesi e jashtme General, montim tek klienti
Njesi e jashtme General, montim tek klienti
Bolitor per furnzimin e ujit sanitar, Instalim ne hotel
Bolitor per furnzimin e ujit sanitar, Instalim ne hotel
Instalim i perfunduar per klientin
Instalim i perfunduar per klientin
Instalim multisplit per klientin
Instalim multisplit per klientin
Instalimi i paneleve diellore per uje sanitar
Instalimi i paneleve diellore per uje sanitar
Kondicioner mural, sistem multisplit ne apartament
Kondicioner mural, sistem multisplit ne apartament
Kondicioner tokesor instalim ne apartament, sistem multisplit
Kondicioner tokesor instalim ne apartament, sistem multisplit
Montim panelesh per klientin
Montim panelesh per klientin
Proces instalimi multisplit
Proces instalimi multisplit
Sistem multi split te markes General
Sistem multi split te markes General

Partnere

cavagnacoprim italygnali bociamadasbrasformgecaloctiteviospiralgenebredaikingeneralidea-climaimmergasmaltezos

Filiali

Adresa: Rruga Teodor Keko, Unaza e re, Prane Alpha Bank, Tirane, Albania

 

Certifikate