Secondary Adv

Edilcass VB

 

Përshkrimi

Edilcass VB ndodhet në Durrës, ne lagjen 13, Rr. Unaza e plazhit (rr. Shkozet - plepa). Objekti kryesor i shoqërisë është përpunimi dhe montimi i grilës "Edilcass". Quhet e tillë pasi elementi kryesor dhe i vecante i saj është kaseta "Edilcass" e importuar nga prodhuesi italian "Edilcass" spa Cisternino (BA) Itali. Ajo është tepër funksionale (i përgjigjet trashësisë së murit dhe shërben si arkitra) dhe është lehtësisht e montueshme. Te tre pjesët e grilës "Edilcass" dhe aksesorët kompletues të saj janë prodhime italiane nga më cilësoret në treg, të importuara nga prodhues të afirmuar në tregun Europian dhe të certifukuar me Sistemin ISO 9001-2000.

Vecoria dalluese e kësaj grile është se kasa e saj shërben si arkitra për dritaren apo derën ku montohet. Grila është termoizolante dhe mbushja me poliretan. Grila mund te komandohet me buton ose me anë të litarit apo kavos së celikut në vartësi të zgjedhjes tuaj. Kërkesa për produktet e Edilcass VB shpk janë vazhdimisht në rritje. Klientela ka pësuar rritje jo vetëm në Durrës dhe Tiranë, por edhe Shkodër, Vlorë, Korcë dhe Sarandë etj. Cilësia e produkteve dhe niveli i shërbimit kanë influencuar pozicionimin e shoqërisë Edilcass VB shpk në treg.

Çfarë ofron

Kompania Edilcass VB shpk ofron Import-eksport, prodhim, montim, tregtim, kaseta, grila, kaseta edilcass, dyer, dritare, vetrata, pajisje te tyre, saldime të ndryshme, etj. Grila Edilcass: Të tre pjesët e grilës Edilcass dhe aksesorët kompletues të saj janë prodhime italiane nga më cilesoret në treg, të importuara nga prodhues të afirmuar në tregun Europian dhe të certifukuar me Sistemin ISO 9001-2000.

1. Kaseta Edilcass (me monobllok termoizolant ose pa monobllok), vendoset në mur me trashësi "20", "25", "30", shërben si arkitra, është termoizolante, hidroizolante dhe e gatshme për suvatim, montohet lehtë dhe shpejt, nuk prek hapësiren e dritës të planifikuar.

2. Mbushja e griles (është duralumin e mbushur me poliretan, udhëzuesit e grilës janë duralumin, elementet e mbushjes janë si vijon, 45 x 9 e cila garanton gjërësi 2.6 m, 55m x 14 e cila garanton gjërësi 3 m, 5.5 x 14 e cila garanton gjërësi 3.2 m)

3. Mekanizmi funksionues avolxhator (me rrip të trashë dhe të fshehur në mur në një kuti të hapur) manivele (me kavo celiku në mur) motorr (me buton ose telekomandë) Në rastet kur grila planfikohet të vendoset me monobllok, përvec gjërësisë duhen përcaktuar paraprakisht edhe lartësia e hapsirës.

Edilcass VB ofron nje sere sherbimesh mbeshtetese per klientet e saj: Transport falas; Montim të grilës; Asistencë pas montimit dhe konsulencë në lidhje me përdorimin e grilës. Kompania përpiqet gjithmonë që klienti të jetë i sigurt për vendimin e tij për përzgjedhjen e griles Edilcass, e cila është e certifikuar sipas standarteve me të larta ISO 9001.

 

Shërbime

Grila te certifikuara, cilesore
Grila te certifikuara, cilesore
Pjese kembimi per grila
Pjese kembimi per grila
Aksesore per grila
Aksesore per grila
Grila me mekanizem litar ne mur
Grila me mekanizem litar ne mur
Grila me kasete si arkitra
Grila me kasete si arkitra
Grile e fshehur ne mur
Grile e fshehur ne mur
Grila me mekanizem
Grila me mekanizem
Grila me ngjyra te ndryshme
Grila me ngjyra te ndryshme
Prodhim grilash
Prodhim grilash
Montim grilash
Montim grilash
Grila elektrike, Grila mekanike
Grila elektrike, Grila mekanike
Grila duralumini
Grila duralumini
Grila monobllok
Grila monobllok
Grila inkaso
Grila inkaso
Grila me termoizolim, hidroizolim
Grila me termoizolim, hidroizolim

Punë të kryera

Park Construction
Park Construction
Concord Center
Concord Center
Don Bosko
Don Bosko
Kodra e Diellit Agikons
Kodra e Diellit Agikons
Edilcass VB1474990988
Rezidenca Penkova Radhime
Rezidenca Penkova Radhime
Systems orienta Plazh Durres
Systems orienta Plazh Durres
Edilcass VB1555666265
Edilcass VB1555666277
Edilcass VB1555666289
Edilcass VB1555666302
Edilcass VB1555666311
Edilcass VB1555666323
Edilcass VB1555666333
Edilcass VB1555666342
Edilcass VB1555666353
Edilcass VB1555666364
Edilcass VB1555666378
Edilcass VB1555666387
Edilcass VB1555666400
Edilcass VB1555666411
Edilcass VB1555666422
Edilcass VB1555666433
Grila Edilcass per pallate
Grila Edilcass per pallate
Grila inkaso per pallate
Grila inkaso per pallate
Grila kasonete per vila
Grila kasonete per vila
Prodhim grila inkaso per pallate
Prodhim grila inkaso per pallate
Prodhim grilash per dritare per pallate
Prodhim grilash per dritare per pallate
Vendosje grila kasonete per vila dhe pallate
Vendosje grila kasonete per vila dhe pallate
Vendosje grilash per pallate Edilcass
Vendosje grilash per pallate Edilcass

Partnere

Edil Cassexpalum

Certifikime

Arkitra dhe Grila kasete

  

Video