Secondary Adv

HYSKO

 

Përshkrimi

Hysko shpk operon në tregun vendas pothuajse prej 20 vitesh me aktivitet në fushën e materialeve të ndërtimit si: Lende e parë metalike, panele, profile, lendë për stukim, bojra të cilësisë së parë, vegla, pajisje të nevojshme për makineri, etj. Kompania bashkëpunon me partnerët më të mirë ndërkombëtarë si: Materis Paints Italia, Atria s.r.l, Pennelli Rex, Rasta, Molital Abrasivi, Saint-Gobain, Lattonedil s.p.a, Esarc s.p.a. Air Liquide Group Salzgitter AG, Heboe Maschinen Industrie, Raccorederia mechanicce Besser, Fassa Bortolo, Nettuno Pasta Lavamani, Styer Group. Firmat më me zë të Europës dhe jo vetëm për materiale konstruksioni do ti gjeni ekskluzivisht dhe vetëm tek Hysko shpk.

Ndër të tjera kompania ofron dhe një sërë punimesh hekuri dekorative duke nisur nga kangjella, porta hekuri, mobilje hekuri etj, të gjitha këto me porosi sipas deshirës tuaj. Me stafin e kualifikuar si edhe me shërbimin cilësor, porosite tuaja janë të shpejta dhe të sigurta, prandaj dhe motoja e kompanisë është që cdo gjë ta filloni dhe ta mbaroni me Hysko shpk, që nga themelet dhe panelet mbajtese e deri tek lyerja me bojrat me cilësore në treg.

Çfarë ofron

Kompania Hysko shpk ka ekskluzivitetin e këtyre firmave gjigande Europiane.

Baldini - Bojrat më të mira Italiane me gamën më të gjërë të llojeve dhe ngjyrave për lyerje të brëndshme të dhe të jashtme.
Lattonedil - Panele izoluese të të gjitha llojeve ku përfshihen isocopre, eurocopre dhe isopar.
Marcegaglia - Tubat dhe cdo gjë tjeter përsa i përket përpunimit të metaleve ta forta.
Salzgitter-ag - Firma me famë boterore gjermane vjen në shqiperi përmes Hysko shpk me gamën më të gjërë të saj.
MaxMeyer - Bojra italiane cilesore.

- Konstruksione Metalike

- Punime hekuri me porosi

- Profile, Llamarina, Lama

- Kalandrime, Saldime, Punime me Kovac

- Prerje me Lazer

- Lyerje

 

Produktet që do të gjeni tek kompania Hysko janë nga me të ndryshmet, pothuajse cfardo që kërkoni: Bojra (Bojra per fasade, bojra muri per brenda, smalto, linja industriale, linja dekorative); Punime Hekuri (kangjella hekuri, porta hekuri, vazo lulesh, mobilje hekuri, prerje me lazer, arredime hotelesh, restorantesh, butike etj,); Materiale Izoluese (Janë gomë e lëngëshme e cilësisë së lartë izoluese që perdoret për cati, taraca, mure dhe i izolon këto nga lagështira); Furca; Profile metalike; Panele Isocopre që shërbejnë për mbulesa catish, të përbërë nga një llamarine me gjashtë kreshta që është ideale për izolimin termik, e lirë në kosto për tu montuar dhe ka një rezultat shumë të mirë estetik; Paneli Eurocopre shërben për mbulesa catish dhe është i përbërë nga një llamarinë me gjashtë kreshta dhe është ideale për izolimin termik, i lirë në kosto për tu montuar dhe me një rezultat shumë të mirë estetik; Isopar është një panel i rafshët anësor me kater versione "dogato", "rigato", goffrato" dhe "liscio"; Gure abraziv; Gure diamanti. Makineri; Elektroda; Leter smerile; Llamarina; Tuba; Aksesore kangjellash; Linja e bombulave spray, etj. Stafi i kompanisë Hysko shpk punon sipas të gjithave standarteve për të pasur dhe ofruar atë që cdo klient kerkon.

Shërbime

Shtylle dekorative per kangjella
Shtylle dekorative per kangjella
Shtylla dekorative per kangjella
Shtylla dekorative per kangjella
Punime artistike per kangjella
Punime artistike per kangjella
Punime artistike metalike
Punime artistike metalike
Punime artistike kangjellash
Punime artistike kangjellash
Punim klasik per kangjella
Punim klasik per kangjella
Punim dekorativ per kangjella
Punim dekorativ per kangjella
Pjese spirale per kangjella
Pjese spirale per kangjella
Pjese dekoruese per kangjella
Pjese dekoruese per kangjella
Pjese dekorative per kangjella
Pjese dekorative per kangjella
Kangjella te thjeshta
Kangjella te thjeshta
Aksesore per kangjella
Aksesore per kangjella
Aksesore modern per kangjella
Aksesore modern per kangjella
Aksesore klasik per kangjella
Aksesore klasik per kangjella
Aksesore dekorativ per porta
Aksesore dekorativ per porta
Aksesore dekorativ per kangjella
Aksesore dekorativ per kangjella
Koka kangjellash metalike
Koka kangjellash metalike
Bojra imitacion mermeri
Bojra imitacion mermeri
Bombula spry
Bombula spry
Stuko veneciane
Stuko veneciane
Furca per lyerje
Furca per lyerje
Leter zmerile
Leter zmerile
Tregtim profilesh metalike
Tregtim profilesh metalike
Profile metalike
Profile metalike
Elektroda saldimi
Elektroda saldimi
Makineri plazme CNC
Makineri plazme CNC
Prerje llamarine ne forma dhe diametre te ndryshme
Prerje llamarine ne forma dhe diametre te ndryshme
Bojra antike MaxMeyer
Bojra antike MaxMeyer
Bojra hekuri MaxMeyer
Bojra hekuri MaxMeyer
Bojra me efekt dekorativ MaxMeyer
Bojra me efekt dekorativ MaxMeyer
Bojra per jashte MaxMeyer
Bojra per jashte MaxMeyer
Bojra per lyerje druri MaxMeyer
Bojra per lyerje druri MaxMeyer
Bojra per lyerje hekuri MaxMeyer
Bojra per lyerje hekuri MaxMeyer
Bojra profesionale MaxMeyer
Bojra profesionale MaxMeyer
Stuko veneciane MaxMeyer
Stuko veneciane MaxMeyer
Kangjella hekuri per shkalle
Kangjella hekuri per shkalle
Kangjella rrethuese per vile
Kangjella rrethuese per vile
Mbajtese vazosh dekorative
Mbajtese vazosh dekorative
Punime hekuri dekorative
Punime hekuri dekorative
Punime prerje me lazer per porta te jashtme
Punime prerje me lazer per porta te jashtme
Kalandrim profile hekuri
Kalandrim profile hekuri
Prerje me lazer
Prerje me lazer
Punime hekuri me porosi
Punime hekuri me porosi
Punime me kovac
Punime me kovac
Saldime
Saldime

Katalogu

Katalog HYSKO
Katalog HYSKO

Historiku

Hysko shpk u formua në vitin 1995 si një biznes familjar dhe aktualisht është një nga ndërmarrjet më të sukseshme në tregun e materialeve të ndërtimit. Hysko është një ndër kompanitë lider në tregun e materialeve të ndërtimit e cila konkurron në treg me ofertën më të mirë të raportit cilësi-cmim. Më shumë se 200 punonjës, 3 ambjente prodhimi, magazinimi dhe tregëtimi si dhe me zyrën e kontaktit, kompania është akoma më pranë klientit. Hysko shpk operon në tregun Shqiptar me 4 filiale të shpërndara në qytetin e Tiranës.

Punë të kryera

HYSKO1411462447
HYSKO1411462457
HYSKO1411462468
2 Kitarat Hotel
2 Kitarat Hotel
Antigone Boutique Hotel
Antigone Boutique Hotel
Arredim butiku
Arredim butiku
Hotel Boka
Hotel Boka
Porta Kavalja Resort
Porta Kavalja Resort
Tirana International Hotel
Tirana International Hotel
Punime hekuri me porosi
Punime hekuri me porosi
Dekor me lazer
Dekor me lazer
Dere e jashtme prej hekuri, punim artizanal hekuri
Dere e jashtme prej hekuri, punim artizanal hekuri
Dere hekuri me porosi
Dere hekuri me porosi
Dere kryesore vile, dekor me lazer
Dere kryesore vile, dekor me lazer
Ndenjese dekorative hekuri
Ndenjese dekorative hekuri
Pema e jetes, Punim me lazer
Pema e jetes, Punim me lazer
Porte e jashtme me dekor
Porte e jashtme me dekor
Punim lazer me porosi
Punim lazer me porosi
Punim porte hekuri ne vile
Punim porte hekuri ne vile
Rrethim oborri vile, punim me porosi
Rrethim oborri vile, punim me porosi
Tavolina dhe karrige me porosi
Tavolina dhe karrige me porosi

Partnere

AtriaBaldiniLattonedilSalzgitter-agCromologyMaxmeyerhysko-zvezdahysko-beorol

Filiale

Filiali 1: Rruga e Barrikadave, Tirane, Albania

Makinerite