Secondary Adv

Inter-Office

 

Përshkrimi

Inter-Office shpk që nga viti 1999, i jep zgjidhje me një gamë të gjërë produktesh, nevojave për pajisjen e vendit të  punës, në  zyra, institucione, spitale, shkolla etj. Me investime të vazhdueshme në burime njerëzore, produkte, ide dhe infrastrukturë, ajo synon plotësimin e të gjitha kërkesave të klientëve, që nga projektimi deri tek realizimi përfundimtar i tij duke përfshirë dhe garancinë pas shitjes. E mbështetur në objetiva të  qëndrueshme dhe në zgjedhje racionale të raportit cilësi-cmim të produkteve të saj, kompania gjatë 20 viteve aktivitet, ka zene një vend të rëndësishëm në tregun shqiptar të mobiljeve të zyrave.

Çfarë ofron

Shoqëria  Inter-Office ka krijuar pesë grupe të mëdha produktesh; “Working”, Managing, Relaxing, Conferencing dhe “Special Solutions”, duke synuar gjithmone tek funksionaliteti, ergonomia, ekologjia dhe dizajni modern. Të pesë grupet e mësipërme ofrojnë një zgjedhje të plotë të nevojave të klientëve duke ruajtur gjithmonë  individualitetin e biznesit të tyre. Inter-Office  nuk ofron thjesht një produkt por një zgjidhje optimale.

Shërbime

Kolltuqe per zyra
Kolltuqe per zyra
Tavolina mbledhjesh
Tavolina mbledhjesh
Tavolina per zyra
Tavolina per zyra
Tavolina recepsioni
Tavolina recepsioni
Arredim zyrash
Arredim zyrash
Mobilje per salla konferencash
Mobilje per salla konferencash
Tavolina pune per zyra
Tavolina pune per zyra
Stola per zyra
Stola per zyra
Rafte per zyra
Rafte per zyra
Mure ndarese per zyra
Mure ndarese per zyra
Dollap per dosje
Dollap per dosje
Karrige fikse per pritje
Karrige fikse per pritje
Karrige menaxheriale per zyra
Karrige menaxheriale per zyra
Karrige operative
Karrige operative
Karteloteke per zyra
Karteloteke per zyra
Kolltuqe per zyra
Kolltuqe per zyra
Rafte metalike per arkiva
Rafte metalike per arkiva
Sirtare per zyra
Sirtare per zyra
Tavolina direksionale
Tavolina direksionale
Tavolina vizitori per zyra
Tavolina vizitori per zyra

Punë të kryera

Procredit Bank (dega Piaca)
Procredit Bank (dega Piaca)
Universiteti LOGOS Tirane
Universiteti LOGOS Tirane
Arredim zyre menaxheriale
Arredim zyre menaxheriale
Arredim zyre te perbashket
Arredim zyre te perbashket
Banak recepsioni
Banak recepsioni
Dollap druri per dosje
Dollap druri per dosje
Kompletim  me tavolina operative
Kompletim me tavolina operative
Tavoline zyre me kembe te palosshme
Tavoline zyre me kembe te palosshme
Arredim tavolina dhe karrige operative
Arredim tavolina dhe karrige operative
Arredim zyre avokatie
Arredim zyre avokatie
Mobilje per  salle mbledhjesh
Mobilje per salle mbledhjesh
Mobilje per zyre direksionale
Mobilje per zyre direksionale
Komplet zyre tavoline dhe karrige
Komplet zyre tavoline dhe karrige
Raft me porosi sipas dimensioneve perkatese per zyre
Raft me porosi sipas dimensioneve perkatese per zyre
Tavoline e madhe per zyre
Tavoline e madhe per zyre
Tavoline druri me kend per kompani
Tavoline druri me kend per kompani
Raft zyre per ruajtje dosjesh dhe dokumentacioni
Raft zyre per ruajtje dosjesh dhe dokumentacioni
Tavoline per salle mbledhjesh
Tavoline per salle mbledhjesh