Secondary Adv

SBFD Frigo

 

Përshkrimi

SBFD Frigo shpk është një firmë shqiptare lider në sektorin e ftohjes industriale dhe në atë të atmosferes së kontrolluar që me shpejtesi u afirmua në tregun nacional dhe atë internacional.  Sot falë eksperiencës së gjërë në të tërë sektorin agroindustrial SBFD Frigo shpk përfaqeson një pikë të fortë referimi në sektorin e ftohjes dhe atmosferën e kontrolluar. Të zgjedhësh SBFD-FRIGO do të thotë të bësh një investim të sigurtë dhe me cilësi që do të zgjasi në kohë. Cdo gjë që  SBFD Frigo krijon dhe ndërton , e bën për të lehtësuar punën tuaj. Ju duhet të jeni të sigurtë që klienti juaj do të habitet nga puna juaj.

Çfarë ofron

Kompania SBFD FRIGO vepron në treg që nga viti 2007. Në fillim të saj kompania ofroi asistencë teknike për dhomat e ftohjes, dyert frigoriferike, shtojcën, shkëputjen, transfertat etj, gjë që i dha kompanisë mundësinë për të zgjeruar aktivitetet e saj në të gjitha fushat e ftohjes. Tani jo vetëm një objektiv por arritja e progresit të vazhdueshëm bën të mundur që kompania Frigo SBFD të realizojë punën e kërkuar nga klienti, duke qëndruar si një lider në fushën e teknologjisë së dhomës së ftohjes në Shqipëri dhe Ballkan. Profesionalizmi, besueshmëria dhe aftësia për të ofruar shërbime të cilësisë dhe performancës në treg, është filozofia themelore e kompanisë SBFD Frigo. Sot kompania SBFD FRIGO vepron në treg me gjithë kapacitetin e saj të kërkuar për fushën e ftohjes. Kompania ofron shërbime që shkojnë nga projektet frigoriferike, dhomat frigoriferike me përmasa dhe forma të të gjitha llojeve, projektimi dhe ndërtimi i dhomave industriale të ftohjes dhe ruajtja frigoriferike (projektet "nga A në Z"), mobilimi i dyqaneve dhe supermarketeve, prodhuesit e akullit, pjesë këmbimi etj. SBFD FRIGO përbëhet nga një staf të specializuar me objektivin për të ofruar gjithmonë shërbime cilësore dhe produkte të certifikuara nga KE. Kompania jonë me punën dhe korrektësinë e saj cilësore që ofron në treg, rrit kapacitetin e kërkesave edhe jashtë vendit si në Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni, Itali, Greqi.

Shërbime

Aksesore kompresori
Aksesore kompresori
Aksesore per dhoma frigoriferike
Aksesore per dhoma frigoriferike
Aksesore shtese per dhoma frigoriferike
Aksesore shtese per dhoma frigoriferike
Asistence teknike per frigorifere
Asistence teknike per frigorifere
Fryresa per dhoma frigoriferike
Fryresa per dhoma frigoriferike
Impiante gazi per dhoma frigoriferike
Impiante gazi per dhoma frigoriferike
Impiante ftohese per dhoma frigoriferike
Impiante ftohese per dhoma frigoriferike
Materiale dhomash frigoriferike
Materiale dhomash frigoriferike
Ndertim dhoma frigoriferike
Ndertim dhoma frigoriferike
Panele kontrolli per dhoma frigoriferike
Panele kontrolli per dhoma frigoriferike
Pjese kembimi per dhoma frigoriferike
Pjese kembimi per dhoma frigoriferike
Sisteme te linjave elektrike te dhomave frigoriferike
Sisteme te linjave elektrike te dhomave frigoriferike
Tregtim te impianteve frigoriferike
Tregtim te impianteve frigoriferike
Prodhim dhoma frigoriferike
Prodhim dhoma frigoriferike
Ndertim dhomash frigoriferike
Ndertim dhomash frigoriferike
Porta frigoriferike
Porta frigoriferike
Kondensatore per dhoma frigoriferike
Kondensatore per dhoma frigoriferike
Rafte per makineri ftohese
Rafte per makineri ftohese
Projektim dhoma frigoriferike
Projektim dhoma frigoriferike
Panele Frigoriferik
Panele Frigoriferik
Kompresore ajri frigoriferi
Kompresore ajri frigoriferi
Sisteme ftohes per kamiona
Sisteme ftohes per kamiona
Dhome frigoriferike per fruta perime
Dhome frigoriferike per fruta perime
Dhoma frigorifer per mish
Dhoma frigorifer per mish
Dyer per dhoma ftohjeje
Dyer per dhoma ftohjeje
Dhoma ftohje per restorante dhe supermarkete
Dhoma ftohje per restorante dhe supermarkete
Impiante frigoriferike
Impiante frigoriferike
Kompleks dhomash frigoriferike
Kompleks dhomash frigoriferike
Makineri per prodhimin e akullit
Makineri per prodhimin e akullit
Porta per dhoma frigoriferike me hapje dhe me rreshqitje
Porta per dhoma frigoriferike me hapje dhe me rreshqitje

Katalogu

Katalog SBFD Frigo
Katalog SBFD Frigo
Katalog SBFD Frigo

Historiku

SBFD Frigo shpk operon në tregun shqipëtar me një eksperiencë të gjatë në sektorin e ftohjes industriale  dhe impianteve ftohëse. Shoqeria ka objekt të përgjithshëm të veprimtarise së saj, pra mund të kryeje cdo veprimtari apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e krijuar në bazë të legjislacionit shqiptar dhe në vecanti si më poshtë: Studim, projektim, ndërtim, montim, zbatim, tregtim dhe mirëmbajtje sistemesh e pajisjesh ftohese, ngrohëse, aspiruese, dhoma frigoriferike, ftohese etj. Import-eksport paisjesh e pjesë këmbim për sisteme ftohëse, ngrohëse, aspiruese etj.  Falë eksperiencës së gjërë, SBFD Frigo shpk është kthyer sot në një pikë të fortë referimi në sektorin e ftohjes dhe atmosferën e kontrolluar në zona industriale.

Punë të kryera

SBFD Frigo1412589844
SBFD Frigo1412589852
SBFD Frigo1412589861
SBFD Frigo1412589868
SBFD Frigo1412589875
SBFD Frigo1412589882
Dhome frigoriferike per thertore
Dhome frigoriferike per thertore
Porti i ri Durres
Porti i ri Durres
Dyer per dhoma frigoriferike
Dyer per dhoma frigoriferike
Dhoma frigoriferike per produkte peshku
Dhoma frigoriferike per produkte peshku
Dhoma frigoriferike per produkte deti
Dhoma frigoriferike per produkte deti
Dhoma frigorifer per thertore
Dhoma frigorifer per thertore
Dhoma per konservim
Dhoma per konservim
Frigo Food
Frigo Food
Frigo Food 2
Frigo Food 2
Albadriatica
Albadriatica
Albadriatica Vlore
Albadriatica Vlore
SBFD Frigo1507903644
City fish, Labinot, Elbasan
City fish, Labinot, Elbasan
Dyqan mishi, Kombinat Tirane
Dyqan mishi, Kombinat Tirane
Hallall, Bathore
Hallall, Bathore
Magazine ushqimore, Burrel
Magazine ushqimore, Burrel
Qender tregtare ne Fier
Qender tregtare ne Fier
Stabiliment peshku, Durres
Stabiliment peshku, Durres
Citypark Albania - Shopping Mall
Citypark Albania - Shopping Mall
Fier County
Fier County
Lushnje
Lushnje
Orikum, Vlore, Albania
Orikum, Vlore, Albania
Peshkarexha Geraldo
Peshkarexha Geraldo
Montim dhomash frigoriferike ne magazine
Montim dhomash frigoriferike ne magazine
Ibe E Poshtme, Tirane, Albania
Ibe E Poshtme, Tirane, Albania
Dhoma frigoriferike, Rozafa Fish city
Dhoma frigoriferike, Rozafa Fish city
Dhoma frigoriferike per fruta, Korce
Dhoma frigoriferike per fruta, Korce
Montim imjanteve frigoriferik per temperature 0 C dhe -20 C
Montim imjanteve frigoriferik per temperature 0 C dhe -20 C
Porta frigoriferike, Gjermani
Porta frigoriferike, Gjermani
Projekt ne uren Vajgurore, Natural
Projekt ne uren Vajgurore, Natural
Conad, Tirane
Conad, Tirane
Dhoma frigoriferike Tepelene
Dhoma frigoriferike Tepelene
Dhome frigoriferike, Fier
Dhome frigoriferike, Fier
Ekspozitor, Tirane
Ekspozitor, Tirane
Dhoma frigoriferike
Dhoma frigoriferike
IUMENTIS Tepelene 1
IUMENTIS Tepelene 1
IUMENTIS Tepelene 2
IUMENTIS Tepelene 2
IUMENTIS Tepelene 3
IUMENTIS Tepelene 3
IUMENTIS Tepelene 4
IUMENTIS Tepelene 4
Dhome Frigoriferike +5 grade celcius, Lushnje
Dhome Frigoriferike +5 grade celcius, Lushnje
Dhome frigoriferike per depo farmaceutike
Dhome frigoriferike per depo farmaceutike
Dhome frigoriferike, Sarande
Dhome frigoriferike, Sarande
Dhome Frigoriferike, Tirane Albania
Dhome Frigoriferike, Tirane Albania
Kantina Arberi, Dhoma Figoriferike
Kantina Arberi, Dhoma Figoriferike
Riparimi i makinerise se akullit per ekspozitor
Riparimi i makinerise se akullit per ekspozitor
Tirana International Airport,KFC Albania
Tirana International Airport,KFC Albania

Partnere

sbfd-partnere-01sbfd-partnere-02sbfd-partnere-03sbfd-partnere-04sbfd-partnere-05sbfd-partnere-06sbfd-partnere-07sbfd-partnere-08sbfd-partnere-09sbfd-partnere-10sbfd-partnere-11sbfd-partnere-12sbfd-danfusssbfd-eliwellsbfd-embracosbfd-frascoldsbfd-wigamsbfd-ziehl-abegg

Certifikime

           

Video