Secondary Adv

UNI-KLIMA

 

Përshkrimi

Sot, më shumë se kurrë, për mirëqënien tuaj, zgjidhni kualitetin, pastërtinë e ajrit dhe komfortin që vetëm kondicionerët MITSUBISHI ELECTRIC ofrojnë.

Kjo falë eficiences së lartë energjitike, teknologjisë së avancuar DC INVERTER dhe qetësisë me të cilën kondicionerët tanë punojnë.

 

MITSUBISHI ELECTRIC mbush plot 100 Vite që nga krijimi!

Themeluar në 2003, UNI-KLIMA operon në tregun vendas në sistemet e ngrohjes - ftohjes, vendilimit dhe kondicionimit.

Ne ofrojmë produktet e teknologjisë së padiskutueshme japoneze, profesionalizëm dhe kualitet duke ju qëndruar pranë dhe ofruar konsulencë, projektim, implementim, asistencë teknike dhe mirëmbajtje.

 

Besueshmëria dhe korrektësia janë asete shumë të rëndësishme për kompaninë tonë.

Çfarë ofron


Mitsubishi Electric ofron zgjidhje të plotë për çdo aplikim të mundshëm: nga sistemet e thjeshta (për apartamente; vila; zyra); tek ato më komplekse për: hotele, restorante, banka, muze apo qëndra shëndetësore dhe tregtare.

 Sistemet e kondicionimit dhe produktet e ofruara jane:

- Sisteme Kondicionimi Monosplit

- Sisteme Kondicionimi MULTI-INVERTER

- Sisteme për zona të ftohta (-25 °C)

- Sisteme Kondicionimi per Ambiente Tregtare

- Sistemet VRF 

- Sisteme HYBRID- VRF

- ECODAN Sistem Ngrohje - Ftohje dhe Uji të ngrohtë sanitar

- Tharese lageshtie

- Sisteme Ventilimi

- Tharëse duarsh JET TOWEL 

- Sisteme ftohje për Server

- Sisteme Kontrolli të avancuara

 

Fushata ME

Shërbime

Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e kuqe
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e kuqe
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre gri
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre gri
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-LN, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-AP
Kondicioner Mural MSZ-AP
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e zeze
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre e bardhe
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre gri
Kondicioner Mural MSZ-EF, ngjyre gri
 Kondicioner Mural MSZ-HR
Kondicioner Mural MSZ-HR
Kondicioner Mural MSZ-SF
Kondicioner Mural MSZ-SF
Kondicioner Mural MSZ-DM
Kondicioner Mural MSZ-DM
Kondicioner Mural MSZ-HJ
Kondicioner Mural MSZ-HJ
Kondicioner dysheme MFZ-KT
Kondicioner dysheme MFZ-KT
Kondicioner Kasete me nje drejtim MLZ-KP
Kondicioner Kasete me nje drejtim MLZ-KP
Kondicioner Kasete me 4 drejtime SLZ-M
Kondicioner Kasete me 4 drejtime SLZ-M
Kondicioner Kanalor SEZ-M
Kondicioner Kanalor SEZ-M
Kondicioner Kasete me 4 drejtime PLA
Kondicioner Kasete me 4 drejtime PLA
Kondicioner Kanalor PEAD
Kondicioner Kanalor PEAD
Kondicioner Mural PKA
Kondicioner Mural PKA
Kondicioner Tavanor PCA-KA
Kondicioner Tavanor PCA-KA
Kondicioner Tavanor PCA-HA vetem per kuzhina
Kondicioner Tavanor PCA-HA vetem per kuzhina
Kondicioner Kanalore PEA
Kondicioner Kanalore PEA
Kondicioner Kollone PSA-HA
Kondicioner Kollone PSA-HA
Sistem Multi-split INVERTER me 2-6 dalje MXZ
Sistem Multi-split INVERTER me 2-6 dalje MXZ
Sistem Multi-split INVERTER me 2-3 dalje MXZ-HA
Sistem Multi-split INVERTER me 2-3 dalje MXZ-HA
Sistem Multi-split INVERTER me 2-11 dalje PUMY
Sistem Multi-split INVERTER me 2-11 dalje PUMY
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) ZUBADAN
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) ZUBADAN
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) MXZ-VFHZ
Sistem Multi-split per zona te ftohta (-25°C) MXZ-VFHZ
ECODAN HYDROBOX
ECODAN HYDROBOX
ECODAN HYDROTANK
ECODAN HYDROTANK
Sistem Ngrohje-Ftohje dhe Uji te ngrohte sanitar
Sistem Ngrohje-Ftohje dhe Uji te ngrohte sanitar
Filter per pastrimin e ajrit - Plasma Quad Connect
Filter per pastrimin e ajrit - Plasma Quad Connect
Pompe nxehtesie i-BX-N
Pompe nxehtesie i-BX-N
Fan Coil i-LIFE2 Slim
Fan Coil i-LIFE2 Slim

Katalogu

Katalog UNI-KLIMA
Katalog UNI-KLIMA
Katalog UNI-KLIMA
Katalog UNI-KLIMA
Katalog UNI-KLIMA
Katalog UNI-KLIMA

Punë të kryera

Derrigal
Derrigal
Pallati i Kultures Durres
Pallati i Kultures Durres
Hotel Xhoi Shengjin
Hotel Xhoi Shengjin
Hotel Privilege
Hotel Privilege
Hotel Prestige
Hotel Prestige
Shkolla e Larte Jo Publike Luarasi
Shkolla e Larte Jo Publike Luarasi
Ashel Market
Ashel Market
Hotel Britania
Hotel Britania
Hotel Soleo
Hotel Soleo
Te Stela
Te Stela
Hotel Delta
Hotel Delta
Hotel Eler
Hotel Eler
Royal Hill
Royal Hill
Hotel Mustang
Hotel Mustang
Devolli Hidropower
Devolli Hidropower
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Black Diamond Hotel
Black Diamond Hotel
Spitali Covid 4 (Ish-qendra Kristal)
Spitali Covid 4 (Ish-qendra Kristal)
Ambasada Greke
Ambasada Greke
Hotel Ylli
Hotel Ylli
Gral Medical
Gral Medical
Residencat Prestige
Residencat Prestige
Tridal
Tridal
Xhamia e Namazgjase
Xhamia e Namazgjase
Shkolla Tes
Shkolla Tes
ALBTelecom Data Center
ALBTelecom Data Center
Big Market
Big Market
Hotel Bonita
Hotel Bonita
Hotel Xhoi
Hotel Xhoi
Hysenbelliu Group
Hysenbelliu Group
News24
News24
Palma Fruta te thata
Palma Fruta te thata
Prestige Resort
Prestige Resort
Qendra fetare dhe kulturore Korce
Qendra fetare dhe kulturore Korce
Resort Lura 1 dhe Lura 2
Resort Lura 1 dhe Lura 2
Resortet PRIVE
Resortet PRIVE
Stadiumi Loro Borici
Stadiumi Loro Borici
Tirana Cach and Carry
Tirana Cach and Carry
Tirana Ring Center
Tirana Ring Center

Partnere

mitsubishimehits socialclimavenetarc