Secondary Adv

Pro Gips

 

Përshkrimi

PRO-GIPS shpk operon në tregun shqipëtar prej vitesh, duke ju ofruar më të mirën në punimet e gipsit. PRO-GIPS shpk fillon si një kompani e vogël duke realizuar punime të thjeshta dhe objekte të vogla, pas një zgjerim të shpejte si në punet realizuara në të gjithë territorin e Shqipërisë, ashtu edhe në shërbimet që ofron, të cilat konsistojnë në marrjen përsipër të të gjitha punimeve interiere dhe trajtimin e fasadave. Përfshire këtu projektimin dhe zbatimin deri në përfundim të objektit.

Sot kjo kompani numëron mbi 30 specialistë dhe montues gipsi. Si dhe lidhen kontrata sezonale edhe me grupe punonjësish për shërbime të ngjashme si lyerje, patinime, korniza, instalime elektrike dhe hidraulike, shtrime dyshemeje me pllaka ose parkete, trajtim fasadash etalbondi dhe xhami etj.

Përmes punëve të saj kompania krijon ambjente harmonike, estetike dhe funksionale banimi ose pune, duke përdour materiale me kosto-efektive dhe ekologjike. Në stafin e saj numërohen 12 specialistë me arsim të lartë dhe kualifikime në art dhe në inxhinieri si arkitekture, ndërtim, ekonomi, etj.

Çfarë ofron

PRO-GIPS shpk ofron një gamë të gjërë produktesh si, materiale për ndërtimin e thatë, pllaka Knauf, pllaka akustike fibër minerale, pllakë fibër gipsi, suva e brendshme me bazë gipsi dhe suva e jashtme me bazë çimentoje, materiale termo-izoluese me bazë të leshit, gurit dhe të xhamit. Kompania ofron shërbime të ndryshme si lyerje, patinime, korniza, instalime elektrike dhe hidraulike, shtrime dyshemeje me pllaka ose parkete, trajtim fasadash etalbondi dhe xhami etj. Përmes punëve të saj kompania krijon ambjente harmonike, estetike dhe funksionale banimi duke përdour materiale me kosto-efektive dhe ekologjike. Në stafin e saj numërohen 12 specialistë me arsim të lartë dhe kualifikime në art dhe në inxhinieri si arkitekturë, ndërtim, ekonomi etj.

Shërbime

Aksesore Gipsi
Aksesore Gipsi
Dekore Gipsi,punime dekorative
Dekore Gipsi,punime dekorative
Fasade xhami dhe etalbondi
Fasade xhami dhe etalbondi
Instalime Hidraulike
Instalime Hidraulike
Korniza polisteroli
Korniza polisteroli
Materiale termike dhe akustike
Materiale termike dhe akustike
Ndricues per ambjente te brendshme
Ndricues per ambjente te brendshme
Pllaka gipsi
Pllaka gipsi
Pllake  cimentato aquapanel
Pllake cimentato aquapanel
Profile metalike
Profile metalike
Reklama Ndricuese LED
Reklama Ndricuese LED
Sisteme aspirimi dhe kondicionimi
Sisteme aspirimi dhe kondicionimi
Spote Led
Spote Led
Shtrim me parket
Shtrim me parket
Tavane dhe mure gipsi
Tavane dhe mure gipsi
Instalime hidraulike
Instalime hidraulike
Celesa dhe priza elektrike
Celesa dhe priza elektrike
Tavane dekorative
Tavane dekorative
Suva dekorative
Suva dekorative
Profile metalike Knauf
Profile metalike Knauf
Tregtim pllakash gipsi
Tregtim pllakash gipsi
Sisteme gipsi per tavane
Sisteme gipsi per tavane
Sisteme per ndarje muri
Sisteme per ndarje muri
Pllaka gipsi per perdorim te jashtem
Pllaka gipsi per perdorim te jashtem
Patinime muresh
Patinime muresh
Shtrime dyshemeje me pllake
Shtrime dyshemeje me pllake
Trajtime siperfaqesh me kolle
Trajtime siperfaqesh me kolle
Veshje me gure, mermer, tulle dekorative
Veshje me gure, mermer, tulle dekorative
Veshje me leter murale te ndryshme
Veshje me leter murale te ndryshme
Veshje per fasada
Veshje per fasada

Historiku

PRO-GIPS sh.p.k ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 2000 me qender ne Peshkopi, dhe filial kryesor ne Tirane. Qe ne krijimin e saj, PRO-GIPS behet partnere e pare ne Shqiperi e firmes Gjermane KNAUF - kompani gjigande e cila zoteron mbi 150 fabrika ne te gjithe boten per prodhimin e produkteve me baze gipsi me nje cilesi shume te larte. Pranë jush në cdo moment, me asistencë profesionale, me materiale origjinale, me grupe specialistësh të kualifikuar, me arkitekte dhe piktore. Në kohë rekord dhe me elegance  ju ofron shërbimet, për të krijuar rreth jush mjedise sa më të këndshme, ku në cdo skaj ndihet prania e artit. Bashkëpunon me kompani prestigjoze si Knauf Albania.

Punë të kryera

Megatek
Megatek
Noel-bar
Noel-bar
Punime ne Ambasaden Amerikane
Punime ne Ambasaden Amerikane
Punime QTU Fier
Punime QTU Fier
Restaurimi i kolegjit Turk Ozal
Restaurimi i kolegjit Turk Ozal
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Zyrat e gazsjellesit TAP te ndertuara me pllakat Cleaneo
Zyrat e gazsjellesit TAP te ndertuara me pllakat Cleaneo
Pllaka Diamant ne zyrat e kompanise Salillari
Pllaka Diamant ne zyrat e kompanise Salillari
Fasade e lyer me bojen DaxoCry
Fasade e lyer me bojen DaxoCry
Dyqani Pierre Cardin ne Ring Center
Dyqani Pierre Cardin ne Ring Center
Punimet interiere ne dyqanin NetWork
Punimet interiere ne dyqanin NetWork
Punime interiere, Dyqani IT Style
Punime interiere, Dyqani IT Style
Bee
Bee
City Walk
City Walk
Defacto
Defacto
Docker
Docker
Elle
Elle
Flor
Flor
LTB
LTB
Luca Bertelli
Luca Bertelli
Must B
Must B
Penti
Penti
US Polo
US Polo
Kuvendi i Shqiperise
Kuvendi i Shqiperise
Punime Bulqize
Punime Bulqize
Ndricime te fshehta
Ndricime te fshehta
Patinime, Lyerje
Patinime, Lyerje
Punime me mure gipsi, Tirane
Punime me mure gipsi, Tirane
Punime tavane me ndricim per apartament
Punime tavane me ndricim per apartament
Tavane, ndricime te fshehta, patinime, lyerje, korniza, veshje me tulle dekorative
Tavane, ndricime te fshehta, patinime, lyerje, korniza, veshje me tulle dekorative
Furnizim me materiale KNAUF per spitalin e ri ne ish-Universitetit Kristal
Furnizim me materiale KNAUF per spitalin e ri ne ish-Universitetit Kristal
Veshje fasade me Pllake Cimentato Knauf Aquapanel Outdoor, American Fitnes
Veshje fasade me Pllake Cimentato Knauf Aquapanel Outdoor, American Fitnes
Punime ne proces Klinike Dentare
Punime ne proces Klinike Dentare
Hotel ne Korce
Hotel ne Korce
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Tavane te varura Knauf D112
Tavane te varura Knauf D112
Punime me KNAUF UA-150 MM Profiles - Liqeni Artificial Tirane
Punime me KNAUF UA-150 MM Profiles - Liqeni Artificial Tirane
Vala Mar Residences Hamallaj
Vala Mar Residences Hamallaj
Materiale Knauf, shkolla 9 vjecare Ramazan Subashi ne Marikaj
Materiale Knauf, shkolla 9 vjecare Ramazan Subashi ne Marikaj
Mert Hotel Korce
Mert Hotel Korce
Pizza Hut punime gipsi Teg
Pizza Hut punime gipsi Teg
Pallati i Kultures, Durres
Pallati i Kultures, Durres
Punime gipsi ne ambientet e brendshme te QTU
Punime gipsi ne ambientet e brendshme te QTU
Punime gipsi, patinime, lyerje, BILLA
Punime gipsi, patinime, lyerje, BILLA
Punime hotel restorant Eklipsi
Punime hotel restorant Eklipsi
Punime ne Bashkine Durres
Punime ne Bashkine Durres
Restaurime zyrash dhe sallash, Bashkia Kamez
Restaurime zyrash dhe sallash, Bashkia Kamez
Rikonstruktim i Postes Shqiptare
Rikonstruktim i Postes Shqiptare

Partnere

AMF Sistema de TechosBovelacciECO ColorFondi BesaKles TiraneKnauf InsulationKnaufPAS+PR&T Groupdaxarol

Certifikime