Secondary Adv

Super Pool Kimya

 

Përshkrimi

Super Pool Kimya operon në tregun shqipëtar si një ndër kompanite lider në sektorin e trajtimit të ujit dhe ndërtimit të pishinave, me kimikatet dhe aksësorët për to. Bashkëpunimi më kompani ndërkombëtare ka rritur interesin në treg duke bërë që kjo kompani të jetë pikë referimi për një pjesë të madhe të resorteve në shqipëri. Super Pool ofron projektim, zbatim dhe kosnsulence. Cdo produkt ose sherbim i ofruar ofrohet me certifikate perkatese sigurie ISO 9001-2000. Bashkepunimi i gjate me firmen qendrore Super Pool Products e shtrire ne Europe dhe trajnimi i stafit tone me specialiste te huaj ka arritur suksesin ne Shqiperi duke bere qe kjo firme te kete kontrate fikse me pjesen me te madhe te resorteve qe jane ne Shqiperi.

Qëllimi i Super Pool Kimya është të kënaqë kërkesat e klientëve duke i sjellë cilësinë më të lartë në punimet e saj. Mallra me cilësi të lartë dhe kënaqësi të konsumatorëve, çmime konkurruese dhe mënyrë të shpejtë për të përmbushur çdo nevojë tuajën. Realizimin me shpejtësi dhe saktësi të projekteve tuaja me produktet dhe stafin e kualifikuar. Super Pool i sherben 47 pishinave ne Shqiperi me mirembajtje dhe solucione pastruese. Superpool ofron cilesine me te mire te produkteve te pishinave ne tregun shqptar. Partneritteti me shoqerine e mirenjohur ne arenen nderkombetare Gemas, ka bere te barabarte me cilesine maksimale. Superpool ofron cilesine me te mire per te siguruar nje investim afatgjate per pishinen tuaj. Te gjitha pishinat e klienteve tane mirmbahen nga Superpool qe nga viti 2004 deri me sot, me produktet tona kimike me te mirat ne treg dhe qe prodhohen eksluzivisht per Superpool.

Çfarë ofron

Super Pool Kimya ju ofron produktet më cilësore për trajtimin e ujit, produkte të cilat ulin së tepërmi koston e shërbimit në sajë të efektit në sasi të vogla që ato kanë. Kompania plotëson të gjitha nevojat e klientëve duke ju ofruar një gamë të gjerë të produkteve per pishina, pompa, filtra, ndriçues, shkallë, trampolina, solucione dhe kimikate pastruese cilësorë. Kompania eksporton më shumë se 30 vende dhe ka për qëllim që të përmbushë kërkesat e konsumatorëve me mentalitetin e saj të prodhimit me cilësi të lartë dhe duke i dhënë prioritet kënaqësinë së konsumatorëve me çmimet më konkurruese.

Tek Super Pool Kimya do te gjeni:

Pompa per pishina; Filtra per pishina; Pajisje per pishinat; Materiale te brendshme pishinash; Pajisje elektrike; Sisteme dizinfektimi; Dizinfektues uji; Telescopic Handles; Sisteme ngrohese dhe kundra lageshtires; Aksesore zbukurues uji; Mbulesa pishinash; Valvula dhe pjese hidraulike; Aksesore per pishina olimpike; Turbina masazhi; Pajisje shatervani; Materiale perberese per pishina; hidrosanitare pishinash; Pishina porcelani dhe antirreshqites, etj.

Produktet janë të shoqëruara më certifikatat përkatëse të cilësisë ISO 9001-2000. Projekton dhe zbaton punimet e saj deri në përfundimin total të projektit. 

Sherbim 24 ore

Shërbime

Aksesore Pishinash
Aksesore Pishinash
Aksesore Tubacionesh
Aksesore Tubacionesh
Mirembajtje pishinash
Mirembajtje pishinash
Ndertime pishinash
Ndertime pishinash
Ndricim per pishina
Ndricim per pishina
Panele kontrolli per pishina
Panele kontrolli per pishina
Pompa per pishina
Pompa per pishina
Pompe Pishine GEMAS
Pompe Pishine GEMAS
Solucione kunder algave
Solucione kunder algave
Shatervan per pishina
Shatervan per pishina
Robot pastrues per pishina
Robot pastrues per pishina
Pishina porcelani dhe antirreshqitje
Pishina porcelani dhe antirreshqitje
Disifektues uji pishine
Disifektues uji pishine
Aksesor per pishina olimpike
Aksesor per pishina olimpike
Pajisje shatervani
Pajisje shatervani
Ndertim Jakuzzi
Ndertim Jakuzzi
Ndertim Saune
Ndertim Saune
Rikonstruksione pishine
Rikonstruksione pishine
Delageshtues
Delageshtues
Pishina te mbyllura
Pishina te mbyllura
Drita nenujore per pishina
Drita nenujore per pishina
Filtra rere per pishina
Filtra rere per pishina
Mure anesore per pishina
Mure anesore per pishina
Pajisje PVC
Pajisje PVC
Sistem klorimi automatik
Sistem klorimi automatik

Historiku

Super Pool ka nje eksperience te gjate ne tregun shqiptar ne mirembajtjen, trajtimin e ujit te pishinave si dhe projektimin dhe zbatimin e e sistemeve te filtrimit. Ne kemi ne treg qe qe nga viti 2003. Ne fillimet tona ne i kemi kushtuar mirembajtjes dhe trajtimit te ujerave te rreth 57 pishinave me kimikate te standarteve te BE. Ne kemi partnere ne pika te ndryshme te Shqiperise, nder ta mund te permendim Tropikal Resort, Laguna Blu, Panto Resort, Hera Resort, Kompleksi, Marea, Palma Nova, Eklips Pool Bar, Alb Golem, Bleart, Stela Resort, Nobel, e shume te tjere. Ne vitin 2008 kompania jone e zgjeroi aktivitetin e saj duke futur dhe sherbime te tjera si projektimet dhe zbatimet e sistemeve te filtrimit e te gjithe aksesoreve te nevojshem duke perfshire dhe sistemet elektrike.

Punë të kryera

Laguna Blu
Laguna Blu
Hera resort
Hera resort
Kompleksi Kiljani Sarand
Kompleksi Kiljani Sarand
Muza park
Muza park
Palma Nova
Palma Nova
Panto resort
Panto resort
Stela Resort
Stela Resort
Bistro Pishina
Bistro Pishina
Sauna
Sauna
Pishina Publike ne Durres
Pishina Publike ne Durres
Pishine per gara
Pishine per gara
Tropikal Resort
Tropikal Resort
Splendor HOTEL SPA
Splendor HOTEL SPA
Sunborn Residence
Sunborn Residence
Jakuzzi
Jakuzzi
Kompleksi Gold
Kompleksi Gold
Las Palmas
Las Palmas
Sheraton Tirana
Sheraton Tirana
Kompleksi Golden
Kompleksi Golden
Bougainville Bay Resort
Bougainville Bay Resort
Select Hill Resort
Select Hill Resort
FAFA Hotels Resorts
FAFA Hotels Resorts
EQUOS Resort Albania
EQUOS Resort Albania
Ambjent biznesi, Tirane
Ambjent biznesi, Tirane
Impiante per pishina
Impiante per pishina
Ndricim Led per pishine private
Ndricim Led per pishine private
Pishine e perfunduar per biznes
Pishine e perfunduar per biznes
Pishine per resort privat
Pishine per resort privat
Akropoli, Durres
Akropoli, Durres
Dajti Park
Dajti Park
Eden Park, Elbasan
Eden Park, Elbasan
Hotel New York, Vlore
Hotel New York, Vlore
Kompleksi Ajek, Elbasan
Kompleksi Ajek, Elbasan
Kompleksi Eklips
Kompleksi Eklips
National Park
National Park
Sofra e Pashait, Dhermi
Sofra e Pashait, Dhermi

Projekte

Super Pool Kimya1459514659
Super Pool Kimya1459514659
Super Pool Kimya1459514687
Super Pool Kimya1459514687
Super Pool Kimya1459514703
Super Pool Kimya1459514703
Super Pool Kimya1459514729
Super Pool Kimya1459514729
Super Pool Kimya1459514755
Super Pool Kimya1459514755
Super Pool Kimya1459514773
Super Pool Kimya1459514773
Super Pool Kimya1459514792
Super Pool Kimya1459514792
Super Pool Kimya1459514812
Super Pool Kimya1459514812
Super Pool Kimya1459514832
Super Pool Kimya1459514832

Partnere

FitvalfFlooderHydrodifRainbowRavelliStreamerStropoolValvex

Referenca

Sheraton Hotel, Tropikal Resort, Hera Resort, Stela Resort, Panto Resort, Palma nova dhe plot 67 pishina te tjera.

Certifikime

   

Video