Secondary Adv

NK Furniture

 

Përshkrimi

NK Furniture filloi udhëtimin e saj në vitin 2008 me qëllim që të bëhet një pikë referimi në lidhje me dekorimin e brendshëm të mobiljeve të ndryshme. Kjo ide na udhëhoqi që të arrijmë drejt suksesit , duke bërë që të jemi pjesë e tregut në mënyrë që të plotësojmë atë pjesë shërbimi që mungonte në tregun shqiptar. Nk furniture ka sjellë markat më të njohura ndërkombëtare në Shqipëri. Në ditët e sotme, Nk Furniture numëron 3 showroom-e, në Tiranë duke u ofruar klientëve një gamë të gjerë produktesh si: mekanizma për hapjen e kapakëve të mobiljeve, doreza dyersh, doreza kuzhinash, shina për sirtarët, sistem skorevel për dollapët, mentesha,ashensorë dollapi,vida lih lin, bazamente tavolinash ,syprina tavolinash, profile te ndryshme ,aspirator, xogla+alzatina, borde, rimeso, kosha vaji në disa përmasa, kosha plerash, këmbë të masave të ndryshme,piston,varse portmontoje,mbajtëse sergjeni, mbajte-se xhamash,brava xhamash e plot aksesorë ndihmës për krijimin e mobiljeve tuaja. Gjithashtu disponojmë edhe një repart prodhimi  Hapja e parë e ekspozitës tonë solli në tregun shqiptar markat e mirënjohura si Salice, Tece, Etir, Nobel, Zavinna, etj  te importuara nga vendet me te zhvilluara si Italia, Kina, Turqia, Gjermania ej.

 

Dëshira për të ecur dhe treguar që ne jemi me ju vazhdon.
Misioni ynë, është shtëpia juaj.Udhëtoni me ne për një mobilim perfekt të mobiljes tuaj!


Filiali 1: Rr. Siri Kodra (ish frigoriferi metalik); Tel: +355 67 20 30 167
Filiali 2: Rruga Muhamed Gjollesha ; Tel: +355 67 20 30 168

Çfarë ofron

Disponojmë 3000 artikuj të ndryshëm qe ju vijnë në ndihmë për të krijuar dhe arreduar mobiljet tuaja .Por puna e nisur në vitin 2008 nuk do të ndalet atje, pasi tregu po kërkon shembullin që ne sjellim në treg jetëgjatësi dhe cilësi. Vit pas viti Nk Furniture vetem është zgjeruar e konsoliduar dhe jemi bërë një nga bizneset me veprimtarinë më të kërkuar në treg. Etika e biznesit, përgjegjësia sociale dhe ndërpersonale , integriteti dhe menaxhimi i integruar e kanë bërë që Nk furniture të jetë një lider në tregun e sotëm, duke u bërë si destinacioni më i kërkuar nga klientë tanë.

 

Nk Furniture ka si fokus parësor klientët e saj duke u ofruar atyre një shërbim të nivelit të lartë, të kombinuar me konsulentët e shitjes ku japin të gjith vemëndjen e duhur që ata të jenë sa më të kompletuar për të arritur idetë e tyre. Fokusi i këtyre dy komponentëve  është në shërbimin e klientit. Ne dëgjojmë atë që dëshirojnë klientët tanë, bazuar në atë cka ne ofrojmë. Konsulentët e shitjes janë gjithmonë duke u përpjekur për të përmbushur idenë fillestare të klientëve me aksesorë më të fundit për mjedisin në të cilin jetojnë. Ne duam të bëjmë çdo klient të lumtur kështu që ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh duke filluar nga kosto të ulët në produktet më cilësore.

Shërbime

Aksesore per kapake
Aksesore per kapake
Shina SALICE
Shina SALICE
Sisteme bortoluzzi
Sisteme bortoluzzi
Kembe metalike per mobilje
Kembe metalike per mobilje
Doreza moderne
Doreza moderne
Doreza klasike
Doreza klasike
Doreza dyersh
Doreza dyersh
Doreza mobilerie per femije
Doreza mobilerie per femije
Brava sirtaresh
Brava sirtaresh
Aksesore tavolinash
Aksesore tavolinash
Aksesore SALICE per mobileri
Aksesore SALICE per mobileri
Aksesore per xhama
Aksesore per xhama
Mentesha SALICE
Mentesha SALICE
Aksesore per mobilje kuzhine
Aksesore per mobilje kuzhine
Aksesore krevati
Aksesore krevati
Aksesore dollapi
Aksesore dollapi
Vida per mobilje
Vida per mobilje
Varese rrobash per mobilje
Varese rrobash per mobilje
Tenie rimeso
Tenie rimeso
Shina per tavolina me hapje
Shina per tavolina me hapje
Profile alumini per mobileri
Profile alumini per mobileri
Pistona per mentesha
Pistona per mentesha
Mentesha per mobileri
Mentesha per mobileri
Mentesha kapakesh
Mentesha kapakesh
Kembe plastike mobiljesh
Kembe plastike mobiljesh
Doreza metalike me shkelqim per sirtare
Doreza metalike me shkelqim per sirtare
Doreza per kuzhina gatimi klasike
Doreza per kuzhina gatimi klasike
Doreza per mobilje klasike
Doreza per mobilje klasike
Doreza te personalizuara per mobilje
Doreza te personalizuara per mobilje
Varese peshqiri per tualete
Varese peshqiri per tualete

Katalogu

Katalog NK Furniture
Katalog NK Furniture

Partnere

nobeletirbartoluccilih linmarcatecezavinnaSalice-1

Video