Secondary Adv

Arjeil

 

Përshkrimi

Arjeil sh.p.k eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e specializuar ne prodhimin e tubave te betonit, kesone betoni, etj te dimensioneve te ndryshme; te cilat perdoren per kanalizime.

 

Misioni i Arjeil shpk është që të shndërrohemi në kompaninë më të fuqishme të rajonit Shqiptar duke pasur një përhapje si në planin teritorial ashtu edhe në atë të investimeve në sektorë të ndryshëm për të synuar fitime të qëndrueshme dhe jetëgjatësi në treg.  Kompanitë e sotme gjenden para sfidave të shumta në rrugën drejt rritjes dhe përfitimit të qëndrueshëm. Tregu Shqiptar, si një ambjent dinamik i bën këto sfida edhe më të mëdha. Arjeil ka arritur të zhvillohet në këtë treg dhe synon që të arrijë të vazhdojë këtë rrugë suksesi edhe në të ardhmen. Për të arritur këtë objektiv, Arjeil do të vazhdojë të realizojë strategjitë e biznesit dhe të mbështetet në praktika fleksibël për tju përshtatur tregut të ndryshueshëm modern.

Strategjite tona kryesore te biznesit jane:

- Identifikimi i tregjeve me perspektive dhe me te pershtatshem per produktet dhe sherbimet e kompanise sone.

- Perzgjedhja dhe shfrytezimi efektiv i burimeve njerezore te kompanise.

- Gjetja e partnereve te duhur, vendas dhe te huaj, te cilet jane entuziaste dhe energjike ne perpjekjet e perbashketa te suksesit afatgjate.

- Alokimi i investimeve me efikasitet te larte ne menyre qe te sigurohet autonomia dhe te minimizohen efektet e zhvillimeve politike dhe ekonomike te identifikuara si faktoret me te paqendrueshem ne rajonin tone.

- Organizimi i proceseve te prodhimit, sherbimeve dhe marketingut me efikasitet me te larte.

- Ruajtja e nje situate te qendrueshme ekonomike te kompanise.

- Arritja e nje pozicionimi strategjik ne treg i cili do te ofroje fleksibilitet dhe pershtatje me te madhe ne situatat e ndryshimit te kushteve ne treg.

Çfarë ofron

Arjeil sh.p.k ofron prodhim dhe shitje: 

- Tuba Betoni

- Kesone Betoni 

- Bordura Betoni

- Puseta Betoni

 

Prodhimi i tubave bëhet me makineri të teknologjisë bashkëkohore dhe në përputhje të plotë me Standardin Shqiptar dhe Europian SSH EN 1916, i emërtuar “ Tubat dhe rakorderitë prej betoni jo të armuar, të përforcuar me fije çeliku dhe armaturë tradicionale (Concrete pipes and fittings, unreinforced, steel fibre and reinforced). Duke filluar nga viti 2000 shoqëria jonë ka furnizuar me tuba betoni të dimensioneve të ndryshme, mjaft shoqëri ndërtuese të cilat kanë punuar për realizimin e ndërtimit të disa objekteve të rëndësishme në Shqipëri.

Pervec prodhimit te tubave prej betoni, Arjeil eshte i specializuar ne ndertimin e kolektoreve te magazinimit dhe te ujerave të zeza. Arjeil sh.p.k siguron asistence teknike per klientet e saj, duke dhene staf teknik dhe pajisje per instalimin e produkteve te betonit. 

 

Arjeil ofron te gjitha mjetet dhe pajisjet per montimin e produkteve te betonit te parafabrikuara.

- Ekskavatore
- Vinça
- Pajisje montimi

 

Gjithashtu, Arjeil siguron nje transport te sigurt per te gjithe produktet e saj ne te gjithe Shqiperine. Kompania zoteron disa kamion-vinça te dedikuar per transportimin e elementeve te parafabrikuara te betonit.

Shërbime

Tubacione uji betoni
Tubacione uji betoni
Tubacione betoni per HEC
Tubacione betoni per HEC
Tuba betoni me Guarnicion te Inkorporuar
Tuba betoni me Guarnicion te Inkorporuar
Tuba betoni
Tuba betoni
Tuba betoni per ujesjelles
Tuba betoni per ujesjelles
Tuba betoni me gote
Tuba betoni me gote
Prodhim tubash betoni
Prodhim tubash betoni
Instalim tubacionesh uji prej betoni
Instalim tubacionesh uji prej betoni
Kanalizime betoni
Kanalizime betoni
Instalim tubash betoni
Instalim tubash betoni
Fabrike betoni
Fabrike betoni
Ndertime KUZ-KUB
Ndertime KUZ-KUB
Puseta betoni per rruge
Puseta betoni per rruge
Reduktore pusetash
Reduktore pusetash
Puseta betoni
Puseta betoni
Kesone betoni
Kesone betoni
Prodhim bordurash betoni
Prodhim bordurash betoni
Bordura betoni
Bordura betoni
Ulluqe skarpate
Ulluqe skarpate
Ulluqe skarpate prej betoni
Ulluqe skarpate prej betoni
Ndertim kolektore te ujrave te bardha
Ndertim kolektore te ujrave te bardha
Ndertim kolektore te ujrave te zeza
Ndertim kolektore te ujrave te zeza
Trafikndarese rrugore prej betoni
Trafikndarese rrugore prej betoni
Transport dhe montim tubacionesh betoni
Transport dhe montim tubacionesh betoni
Tuba betoni per HEC
Tuba betoni per HEC

Historiku

Eshtë kënaqësi e madhe t'ju tregojmë panoramën e vërtetë të Arjeil, aktivitetit, produkteve dhe klientëve që u shërbejmë ashtu sikurse duam t'ju tregojmë edhe projektet që kemi marrë pjesë në mënyrë të suksesshme. Arjeil është një kompani me përgjegjësi të kufizuar e specializuar në prodhimin e tubave të betonit dhe “box culverts”, të dimensioneve të ndryshme; për këtë jemi certifikuar nga “Bureau Veritas” me certifikatën  ISO 9001:2008.Kompania jonë është themeluar në vitin 2000 nga z.Arjan Latifi dhe qe prej asaj periudhe ne kemi qenë shumë të fokusuar si në cilësi ashtu dhe në tipin e produkteve. Për këtë arsye ne kemi investuar shumë në teknologjinë që na lejon të prodhojme tuba betoni të madhësisë dhe llojeve të ndryshme. Ne kemi disa linja prodhimi për dimensione të varjueshme të tubave të betonit. Gjithashtu kemi makineri që prodhojne tuba drejtkëndore, puseta dhe “curbstones”.

 


Të gjitha këto linja prodhimi janë të mundura falë vendndodhjes që ka një kapacitet prej 16000 km katror. Të gjitha produktet tona përputhen me standardet e kërkuara në Shqipëri dhe sipas standardeve europiane SSH EN 1916. Të gjitha produktet tona janë të shoqëruara me certificatë cilësie.


Ne ju ofrojmë edhe shpërndarjen e produkteve tona pasi disponojmë një flote të tërë me kamione transporti që janë të dedikuar në transportimin e tubave të betonit dhe instalimin e tyre gjithashtu.

Punë të kryera

Arjeil1507721784
Arjeil1507721792
Arjeil1507721802
Arjeil1507721812
Arjeil1507721821
Arjeil1507721836
Arjeil1507721848
Arjeil1507721859
Arjeil1507721869
Arjeil1507721883
Arjeil1507721894
Arjeil1507721907
Arjeil1507721918
Arjeil1507721928
Arjeil1507721940
DN 2000 mm Kashar
DN 2000 mm Kashar
HEC Krasta 1200 mm
HEC Krasta 1200 mm
Impiant pastrimi te ujrave te zeza ne Tirane
Impiant pastrimi te ujrave te zeza ne Tirane
Kthesa Kamzes
Kthesa Kamzes
KUZ Koplik
KUZ Koplik
Rruga e Kombit Segmenti Kalimash-Morine
Rruga e Kombit Segmenti Kalimash-Morine
Rruga Tirane-Elbasan
Rruga Tirane-Elbasan
Rruga e Arbrit
Rruga e Arbrit
Unaza e madhe e Tiranes
Unaza e madhe e Tiranes
HEC Krasta DN 1600 mm
HEC Krasta DN 1600 mm
Ndertimi i kolektoreve te kanalizimeve me box culverts 2000x2000mm ne Bashkine Farke
Ndertimi i kolektoreve te kanalizimeve me box culverts 2000x2000mm ne Bashkine Farke
Rruga Lin-Pogradec
Rruga Lin-Pogradec
Segmenti Rreshen-Kalimash, Rruga e Kombit
Segmenti Rreshen-Kalimash, Rruga e Kombit
Rruga Mamurras-Milot
Rruga Mamurras-Milot
Ndertimi i kolektoreve te kanalizimeve me box culverts 1600x1600mm ne Don Bosko, Tirane
Ndertimi i kolektoreve te kanalizimeve me box culverts 1600x1600mm ne Don Bosko, Tirane

Certifikime

Arjeil sh.p.k, te certifikuar nga “Bureau Veritas” me certifikatë ISO 9001:2008. Qe ne fillim te aktivitetit tone kemi qene shume te fokusuar ne cilesine si dhe ne llojin e produkteve. Prodhimet tona plotesojne Kerkesat e Standardeve te Shqiperise dhe standardet Europiane. Ato jane te shoqeruara te gjitha me Certifikate Cilesie.

Projekte

Aeroporti “Nënë Tereza”
Trema Engineeryng


Mbikalimi "Kthesa Kamëz"
Alpine


Segmenti rrugës "Kalimash-Morinë"
GjOKA Konstruksion, ANK, Albbuilding, Delia Group,
Kischberger, Delia Group, Kischberger


KUZ Dibër dhe Fushë Krujë
GINTASH


Rruga Mamurras-Milot, KUZ Fushë Krujë & Mamurras
GENER 2


Sistemimi Laprakë
SAVINI Albania


Unaza e Re Shkodër dhe KUZ Koplik
ALBAVIA


Hyrja e Shkodrës
CURRI dhe SMO Union


Rruga "Xhabiej Shkodër"
GJOKA Konstruksion


Rruga dytësore "Tiranë- Vorë"
SALILLARI


Rruga "Elbasan-Librazhd "
Mapa (MNG)


KUZ Kashar
Karl Gega


Blloku "Vasil Shanto"
FUSHA SHPK


Rreshen Kalimash
BECHTEL ENKA