Secondary Adv

ADS Albania

 

Përshkrimi

A.D.S është një prej kompanive më me eksperiencë në sistemet mekanike dhe elektrike në Shqipëri dhe Kosovë dhe një pioner në përdorimin e teknologjive më të përparuara.

Që në fillimin e aktivitetit në vitin 2000, misioni ynë ishte përdorimi i teknologjisë më të avancuar duke u pozicionuar si lider në kualitet, profesionalizëm, besueshmëri dhe korrektësi.

Shërbimet tona mbulojne projektimin, implementimin, suportin tekniko-inxhinierik dhe mirëmbajtjen e të gjithë gamës së sistemeve ngrohje-ftohje, hidrosanitare, mbrojtjes ndaj zjarrit dhe automatizimit.

Çfarë ofron

SISTEME NGROHJE-FTOHJE

 

- Sisteme për apartamente dhe vila
- Kondicionerë  Inverter
- Multi split inverter
- Chiller inverter
- Mini VRF inverter
- Sisteme për biznese, hotele dhe industry
- VRF Inverter (12 - 224) Kw
- Chiller me ftohje me ajër (8 - 1682) kW
- Chiller me ftohje me ujë (29 - 5300) kW
- Absorption Chiller (352- 5274) kW
- Kaldaja (50 - 1500) kW
- Sisteme aspirimi, ventilimi dhe trajtimi ajri
- Sisteme për pishina, spa dhe ambjente relaksi
- Sisteme për qëndra shëndetsore, spitaloreÂ
- Sisteme për ambjente me higjenë të lartë

 

SISTEME TË MBROJTJES NDAJ ZJARRIT

- Mbrojtje automatike me sprinkler
- Mbrojtje me hidrante
- Mbrojtje me fikës të lëvizshëm
- Largimi i tymrave të djegies (Smoke extract)
- Presimi i zonave të mbrojtura (Pressurizing)

 

SISTEME TË FURNIZIMIT ME UJË TË NGROHTË DHE TË FTOHTË

SISTEME TË SHKARKIMEVE DHE KANALIZIMEVE

SISTEME TË FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE

SISTEME TË AUTOMATIZIMIT (BMS)

 

Shërbime

Projektim zbatim Apartamente, komplekse, Vila
Projektim zbatim Apartamente, komplekse, Vila
Projektim, zbatim bar, restorant, club, pub
Projektim, zbatim bar, restorant, club, pub
Projektim, zbatim hotele, pishina, spa
Projektim, zbatim hotele, pishina, spa
Projektim, zbatim zyra, qendra tregtare
Projektim, zbatim zyra, qendra tregtare
Projektimm zbatim spitale, vepra industriale
Projektimm zbatim spitale, vepra industriale
Impiante, ngrohje, ftohje, ventilim
Impiante, ngrohje, ftohje, ventilim
Split, multisplit, inverter
Split, multisplit, inverter
Chiller, kaldaja, vrf
Chiller, kaldaja, vrf
Rekuperator, ventilatore, ahu
Rekuperator, ventilatore, ahu
Ngrohje radiante nen dysheme
Ngrohje radiante nen dysheme
Impiante mbrojtje ndaj zjarrit
Impiante mbrojtje ndaj zjarrit
Mbrojtje automatike me sprinkler
Mbrojtje automatike me sprinkler
Mbrojtje me hidrante fikese portabel
Mbrojtje me hidrante fikese portabel
Largimi i tymit dhe oksigjenimi
Largimi i tymit dhe oksigjenimi
Presimi i zonave te sigurta
Presimi i zonave te sigurta
Impiante, furnizim me uje dhe shkarkime
Impiante, furnizim me uje dhe shkarkime
Pompa inverter, kolektore
Pompa inverter, kolektore
Boilera, panele diellore
Boilera, panele diellore
Sisteme, trajtimi  uji
Sisteme, trajtimi uji
Sisteme dekantimi kuzhinash
Sisteme dekantimi kuzhinash
Impiante furnizimi me energji elektrike
Impiante furnizimi me energji elektrike
Rrjeti elektrik, panele
Rrjeti elektrik, panele
Rrjeti tv, telefon, internet
Rrjeti tv, telefon, internet
Emergjenca, detektore sinjalizimi
Emergjenca, detektore sinjalizimi
Automatizimi i godines BMS
Automatizimi i godines BMS

Punë të kryera

Qendra Tregtare Univers (QTU)
Qendra Tregtare Univers (QTU)
Tirana East Gate (TEG)
Tirana East Gate (TEG)
Ambasada Amerikane
Ambasada Amerikane
Ministria e Mbrojtjes
Ministria e Mbrojtjes
Shtepia Qendrore e Ushtrise (SHQUP)
Shtepia Qendrore e Ushtrise (SHQUP)
Sky Tower
Sky Tower
TV Klan
TV Klan
Top Channel Studios
Top Channel Studios
Big Brother Albania
Big Brother Albania
Rrjeti i marketeve EUROMAX
Rrjeti i marketeve EUROMAX
Rrjeti Western Union
Rrjeti Western Union
Rrjeti Union Bank
Rrjeti Union Bank
Expo City
Expo City
Hekla Business Center
Hekla Business Center
Fabrika Kinder
Fabrika Kinder
Sharm Club
Sharm Club
Rrjeti Caesars Casino
Rrjeti Caesars Casino
Nobis Wellness Center
Nobis Wellness Center
Rrjeti i shkollave Kristal
Rrjeti i shkollave Kristal
Xheko Imperial Hotel
Xheko Imperial Hotel
Hotel Plaza Tirana
Hotel Plaza Tirana
Matrix Club
Matrix Club
Folie Terrace
Folie Terrace
Garage Pub Tirana
Garage Pub Tirana
Megatek
Megatek
Hilton Garden Inn Tirana
Hilton Garden Inn Tirana
Porcelanosa
Porcelanosa
Anoria
Anoria
Dyqanet Jumbo
Dyqanet Jumbo
Poliklinika Gjermane
Poliklinika Gjermane
Sistem aspirimi per ndertese industriale
Sistem aspirimi per ndertese industriale
Air albania
Air albania
Teatri i Korces
Teatri i Korces

Partnere

Galeria