Secondary Adv

Top Standart

 

Përshkrimi

Hidrosanitare Top Standart operon në tregun Shqiptar që nga viti 1999 në fushën e hidrosanitareve. Është përfaqësues ekskluziv i markave te mirënjohura si:

 

  • CATALANO Ceramica – WC, Bide, Lavamane, Pllaka dhe Kabina dushi.
  • Remer Rubinetterie – Rubineta, Mishelatore, Koka dushi, Salishent, Grupe dushi etj.
  • Arblu – Mobilje banjo
  • I.B.B Accesories – Aksesorë tualeti
  • Kariba – Kaseta tualeti inkaso
  • Tressee – Vaska
  • General Fittings – Rakorderi
  • Progetto Idea Stella – Mobilje banjo
  • Flexitaly – Tuba fresibel

 Të gjitha këto me shumicë dhe pakicë. Hidrosanitare TOP STANDART, standarti më i lartë për qendrat tregtare, hotele, restorante, vila dhe shtëpi. Gjithmonë pranë jush me produkte cilësore.

Çfarë ofron

Kompania Top Standart, me përvojen e saj shumëvjecare ju ofron një sërë produktesh hidrosanitare dhe hidraulike.

 

Top Standart ofron produktet e mëposhtme:
Hidrosanitare për banjo, Mobilje për banjo, Aksesorë dhe produkte hidraulike, Lavamane, Vaska Banjoje, Rubineteri, Aksesorë të ndryshëm, Import eksport të produkteve hidrosanitare. Stafi  profesional i kompanisë është në dispozicionin tuaj për konsulenca të vazhdueshme falas për çdo projekt tuajin.

Shërbime

Tualete klasike
Tualete klasike
Grupe Dushi inkaso dhe jashte murit Remer
Grupe Dushi inkaso dhe jashte murit Remer
Dyqan hidrosanitaresh
Dyqan hidrosanitaresh
Kaseta, Butona shkarkimi per tualet
Kaseta, Butona shkarkimi per tualet
Lavaman per banjo
Lavaman per banjo
Mobilje moderne tualeti
Mobilje moderne tualeti
Set Hidrosanitare
Set Hidrosanitare
Lavamane me kapje ne mur
Lavamane me kapje ne mur
Tuba fleksibel te dimensioneve te ndryshme
Tuba fleksibel te dimensioneve te ndryshme
Hidrosanitare per tualete publike
Hidrosanitare per tualete publike
Aksesore per banjo
Aksesore per banjo
Aksesore mbajtes per tualete
Aksesore mbajtes per tualete
WC dhe Bide tualeti
WC dhe Bide tualeti
Vaska te thjeshta dhe hidromasazh
Vaska te thjeshta dhe hidromasazh
Rubineteri dhe Mishelatore Remer
Rubineteri dhe Mishelatore Remer
Pllaka dushi
Pllaka dushi
Pasqyra per tualete
Pasqyra per tualete
Mobilje per banjo
Mobilje per banjo
Kabina dushi
Kabina dushi
Lavamane per tualete
Lavamane per tualete
Rubineta lavamani
Rubineta lavamani
Mishelatore per lavaman
Mishelatore per lavaman
Mishelatore dushi
Mishelatore dushi
Hidrosanitare moderne
Hidrosanitare moderne
Grup dushi inkaso
Grup dushi inkaso

Katalogu

Katalog Top Standart
Katalog Top Standart
Katalog Top Standart
Katalog Top Standart
Katalog Top Standart
Katalog Top Standart

Punë të kryera

Boutique Hotel Muzaka, Berat
Boutique Hotel Muzaka, Berat
Boutique Hotel Vila Alba
Boutique Hotel Vila Alba
Hotel Bologna, Vlore
Hotel Bologna, Vlore
Hotel Boutique LAS, Tirane
Hotel Boutique LAS, Tirane
Hotel Europa Park
Hotel Europa Park
Hotel Mondial
Hotel Mondial
Hotel Palace
Hotel Palace
Hotel Rogner, Tirane
Hotel Rogner, Tirane
Hotel Sokrat, Tirane
Hotel Sokrat, Tirane
Hotel Town House, Tirane
Hotel Town House, Tirane
Kompleksi i vilave Colombo 2, Tirane
Kompleksi i vilave Colombo 2, Tirane
Santa Quaranta Hotel
Santa Quaranta Hotel
Sar Hotel
Sar Hotel
Arberia Palace
Arberia Palace
Hotel Austria
Hotel Austria
Hotel Bonita, Durres
Hotel Bonita, Durres
Hotel Denta, Vlore
Hotel Denta, Vlore
Hotel Jems
Hotel Jems
Morina Palace
Morina Palace
Supreme Spa and Hotel, Kavaje
Supreme Spa and Hotel, Kavaje
Unik Hotel, Tirane
Unik Hotel, Tirane

Video

 

Showroom 2