Secondary Adv

Hafele Tirana

 

Përshkrimi

Geraal shpk është kompani e cila operon në treg nga viti 2009 në sektorin e aksesorëve të ndryshëm të mobilierisë, dyerve, dritareve etj. Kompania Geraal ka përfaqësinë e kompanisë Hafele, lider në nivel botëror për pajisjet për mobilje, ndërtesa, sistemet e mbylljes elektronike dhe për konsulencën teknike. Në më shumë se 160 vende prezente me më shumë se 6000 punonjës dhe diku rreth 160000 klientë në tërë botën, me 46 shoqëri në 5 kontinente dhe me 11 zyra të shitjes në tregun Gjerman.Tani në Shqipëri dhe kosovë, me tre pika të shitjes Hafele.

Çfarë ofron

Kompania Geraal ofron në treg cilësi të lartë të produkteve si: Mentesha, Shina Sirtari, Mekanizëm Kanatash, Pajisje Orendi, Pajisje Arkitektonike dhe Dialock, Një sistem elektronik mbyllje,dhe produkte të tjera të lidhura me sektorin e mobilierisë. Produktet janë sipas të gjithave standarteve ndërkombëtare.

Shërbime

Doreza per dyer dhe dritare
Doreza per dyer dhe dritare
Doreza per mobilje
Doreza per mobilje
Mentesha dhe mekanizma kanatash
Mentesha dhe mekanizma kanatash
Ndricues dhe aksesore
Ndricues dhe aksesore
Ndricues halogjene
Ndricues halogjene
Profile alumini Led
Profile alumini Led
Aksesore dushi
Aksesore dushi
Aksesore zyrash
Aksesore zyrash
Kasa mbajtese lekesh
Kasa mbajtese lekesh
Bashkues per mobilje
Bashkues per mobilje
Brava per mobilje
Brava per mobilje
Brava elektronike
Brava elektronike
Kasaforta
Kasaforta
Aksesore Kuzhine
Aksesore Kuzhine
Minibare
Minibare
Aksesore Garderobe
Aksesore Garderobe
Mekanizma per TV
Mekanizma per TV
Mekanizma rreshqites
Mekanizma rreshqites
Aksesore farmacie
Aksesore farmacie
Aksesore hotelerie
Aksesore hotelerie

Katalogu

Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana
Katalog Hafele Tirana

Punë të kryera

Hotel iliria Internacional Durres
Hotel iliria Internacional Durres
Hotel Butique Koton
Hotel Butique Koton
Senator Hotel
Senator Hotel
Aksesore farmacie, Pharma-Org
Aksesore farmacie, Pharma-Org
Aksesore garderobe montuar ne lavanteri
Aksesore garderobe montuar ne lavanteri
Mekanizem rreshqites Slido 100 T, ne ambient lokali
Mekanizem rreshqites Slido 100 T, ne ambient lokali
Hotel Premium Finese, Durres
Hotel Premium Finese, Durres
Ndricim led dhe aksesore ne garderobe, Dresscode
Ndricim led dhe aksesore ne garderobe, Dresscode
Ndricim led ne argjendari
Ndricim led ne argjendari
Ndricim led ne argjendari
Ndricim led ne argjendari

Partnere

Hafele

Video