Secondary Adv

EMSH

 

Përshkrimi

 

EMSH është një emër që vjen si produkt i EuroMetal Shkëmbi. Në bazë të kulturës artizanale dhe angazhimit të familjes Shkëmbi, kjo kompani ka kontribuar në transformimin prej një koncepti artizanal në një produkt industrial. E krijuar në vitin 1995, EMSH është një kompani lider në tregun Shqiptar në prodhimin e dyerve të sigurisë dhe lider në prodhimin & shitjen e dyerve për aplikime në ambiente të jashtme. Kompania harton, prodhon dhe teston dyert e saj në Shqipëri dhe në të gjitha hapësirat që i orienton tregu.

Tregu shqiptar e njeh EMSH si një lider në një gamë të gjerë produktesh kualitative. EMSH prodhon dyer të përshtatura me standardet më të larta të cilësisë. Të gjitha produktet bazë të përdorura nga Emsh janë të certifikuara: Fortësia (Klasi 1,2, 3 & 4), izolimi akustik, izolimin termik, uji dhe era. Të gjitha fazat e prodhimit kryhen në kompani, kjo është forca që lejon krijimin e një produkti unik me nje dizajn të përzgjedhur. Qëllimi i EMSH është që të ofrojë zgjidhje për arkitektë dhe projektues të brendshëm përmes një shumëllojshmërie të gjerë të propozimeve teknike dhe estetike.

Karakteristikat që na dallojnë janë: Siguria, Dizajn, Komforti dhe Besueshmëria. EMSH mbron mjedisin, puna e kompanisë është realisht e orientuar në konceptet e qëndrueshmërisë dhe bashkëjetesës mjedisore, siç është konfirmuar nga certifikata në pronësi të saj. EMSH zbaton një politikë respektimi ndaj vendit ku ajo u lind dhe vazhdon të punojë, përmes përdorimit të materialeve të reja dhe të riciklueshme. Të gjitha vendimet e biznesit, nga strategjik tek ai operativ, janë bërë duke vendosur ne vëmendje primare përgjegjësinë sociale ndaj mbrojtjes së mjedisit, si një tipar i lartë i nje detyrimi qytetar & shoqëror. EMSH ka qenë gjithmonë e angazhuar për zhvillimin e qelizave sociale në të cilat qëndron dhe promovimi kulturor.

Çfarë ofron

Kompania EMSH ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh në treg me punime hekuri dhe konstruksione metalike nga më cilësoret. Cilësia i mundëson kësaj kompanie të jetë pjesë e partneritetit të suksesshem dhe objekteve me vlera të mëdha. Disa prej produkteve që Eurometal Shkëmbi tregton janë: Dyer të blinduara, hekur i përpunuar, konstruksione metalike, tavolina hekuri, karrige hekuri, porta hekuri, tenda hekuri dekorative, grila antizjarri, kabinë elektrike sigurie, hekur i rrahur dhe farkëtuar, produkte hekuri, kangjella hekuri, prodhime metalike. 

 

 - Dyer sigurie me veshje druri
 - Dyer sigurie kunder lageshtires
 - Dyer metalike dhe dere per ambiente teknike
 - Dere antizjarr Rei 30,60,120
 - Porta hekuri
 - Kangjella dhe punime hekuri te farketuar
 - Konstruksione metalike te lehta
 - Konstruksione metalike te renda
 - Mure sigurie
 - Dyer të binduara
 - Hekur i përpunuar

 

Teknologjia dhe aftesitë njerëzore janë bashkuar për t'i dhënë jetë hekurit duke krijuar kompozime që i bëjnë ndërtesat më të mira se çdo formë tjetër arti. Këto kompozime që i quajmë porta, kangjella, paraportë etj. Jane forma të artit ku shpirti njerëzor takon elementin hekur, duke u përkulur, kompozuar, goditur, salduar derisa i jep jetë në vepër të kompletuar dhe harmonike.

Shërbime

Dyer metalike
Dyer metalike
Dyer per kabina elektrike
Dyer per kabina elektrike
Kangjella hekuri
Kangjella hekuri
Konstruksione metalike per ndertesa
Konstruksione metalike per ndertesa
Porta te jashtme hekuri
Porta te jashtme hekuri
Shkalle metalike
Shkalle metalike
Dyer sigurie kunder lageshtires
Dyer sigurie kunder lageshtires
Dyer te binduara per shtepi
Dyer te binduara per shtepi
Dyer te blinduara me veshje llamarine kundra zhumes
Dyer te blinduara me veshje llamarine kundra zhumes
Cilindra elektronik ISEO
Cilindra elektronik ISEO
Dyer sigurie me veshje druri
Dyer sigurie me veshje druri
Dyer kundra zjarrit
Dyer kundra zjarrit
Lexues dhe Validator per akses kontroll
Lexues dhe Validator per akses kontroll
Dyer teknike
Dyer teknike
Grila sigurie
Grila sigurie
Dyer emergjence
Dyer emergjence
Kasaforta sigurie, kunder zjarrit dhe vjedhjes
Kasaforta sigurie, kunder zjarrit dhe vjedhjes
Pistoleta automatike per lyerje me boje
Pistoleta automatike per lyerje me boje
Kangjella xhami me strukture inoksi
Kangjella xhami me strukture inoksi
Dyer zjarri antipanik
Dyer zjarri antipanik
Impiante dhe sisteme lyerje me puder
Impiante dhe sisteme lyerje me puder
Impjante dhe sisteme lyerje me likuid
Impjante dhe sisteme lyerje me likuid
Cilindra megatronik ISEO
Cilindra megatronik ISEO
Dyer per zyra dhe kompani
Dyer per zyra dhe kompani
Dyer me kangjella dekorative
Dyer me kangjella dekorative
Dyer xhami automatike
Dyer xhami automatike
Dyer dhe porta metalike
Dyer dhe porta metalike
Dyer antipanik me 2 hapje
Dyer antipanik me 2 hapje
Parmake shkallesh
Parmake shkallesh
Dyer te brendshme per shkolla, zyra, qendra
Dyer te brendshme per shkolla, zyra, qendra
Dyer REI rezistente ndaj zjarrit
Dyer REI rezistente ndaj zjarrit
Dyer sherbimi
Dyer sherbimi

Katalogu

Katalog EMSH
Katalog EMSH
Katalog EMSH
Katalog EMSH
Katalog EMSH
Katalog EMSH
Katalog EMSH
Katalog EMSH

Historiku

1995 Robert dhe Helidon Shkëmbi krijuan kompaninë e parë: EuroMetal Shkembi. Kompania Emsh lindi në 1996. Fokusi kryesor ishte prodhimi i kangjellave të farketuara & konstruksioneve metalike.

2008- Numri i punonjësve arriti rreth 30 dhe kompania lancoi në treg një produkt të ri. Prodhimi industrial i dyerve të sigurisë u levrua në treg. Xhiro vjetore ishte rreth (700 Mijë Euro). Synimi për prodhimin e 1000 dyerve në vit ishte arritur dhe numri i punonjësve kishte arritur në 45. Fabrika e dytë e prodhimit të dyerve të sigurisë filloi të ndërtohet në zonën industriale pranë lokalitetit Vorë.

2009- U konceptua shërbimi teknik professional, dy projekte të reja u shtuan për të përmirësuar shërbimin dhe zgjerimin e rrjetin në territorin Shqiptar. Muret e Sigurisë filluan të konceptoheshin si produkt i së ardhmes.

2010 - Numri i punëtorëve arriti pothuajse 50 dhe prodhimi arriti 1500 dyer në vit. Zyra e re u hap në Tiranë së bashku me pikën ekskluzive të shitjeve.

2011 - Logo e re Emsh u ridizenjua, duke u ndjekur nga një slogan i ri: Vlerat që bëjnë diferencën.

2012- Xhiro vjetore arriti rreth (1.5 Milion Euro). Synimi prej 2000 dyer të prodhuara në vit ishte rritur dhe numri i punëtorëve shkoi në 60.

2014- Emsh ishte një prej kompanive të para Shqiptare që u pajis me Certifikaten CSI për dyert e sigurisë & dyert antizjarr. Zgjerimi i saj në tregun e jashtëm u konkretizua: Emsh hyn në tregun Kosovar, falë një bashkëpunimi me partnerët lokal. Emsh u pajis me Certifikaten ISO 9001.

Punë të kryera

Albstar Building
Albstar Building
Ambasador 3
Ambasador 3
Casa Italia
Casa Italia
Citypark Tirana
Citypark Tirana
Coin
Coin
Concord Center
Concord Center
Hotel 7 Xheko Imperial Tirana
Hotel 7 Xheko Imperial Tirana
Intermedica
Intermedica
Lungo Mare
Lungo Mare
Mercedez Benz Albania
Mercedez Benz Albania
Monarc Hotel
Monarc Hotel
Morina Palace
Morina Palace
Pajtoni Business Center
Pajtoni Business Center
Palace Hotel SPA
Palace Hotel SPA
Park Gate
Park Gate
Plazza Tirana Hotel
Plazza Tirana Hotel
Prestige Hotel
Prestige Hotel
QSUT
QSUT
QTU
QTU
Ring Center
Ring Center
Rogner Hotel Tirana
Rogner Hotel Tirana
Rolling Hills
Rolling Hills
Santa Quaranta
Santa Quaranta
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Teg
Teg
Tirana International  Hotel
Tirana International Hotel
Toptani Shopping Center Tirana Albania
Toptani Shopping Center Tirana Albania
Valamar hotel
Valamar hotel
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Ambasador 1
Ambasador 1
Ambasador 2
Ambasador 2
Dere dhe grile sigurie, parmak ballkoni, Vile private
Dere dhe grile sigurie, parmak ballkoni, Vile private
Lollipop Club, Tirane
Lollipop Club, Tirane
Lunder Residence
Lunder Residence
Ulliri Restaurant
Ulliri Restaurant
ADA Mont Construction
ADA Mont Construction
Baza Ajrore e Natos, Kucove
Baza Ajrore e Natos, Kucove
Lake View Residences
Lake View Residences
Spitali i ri Infektiv, Tirane
Spitali i ri Infektiv, Tirane
Vertical Forest, Tirane
Vertical Forest, Tirane

Partnere

Video