Secondary Adv

Nesim

 

Përshkrimi

Nesim shpk, prej vitit 2001 operon në fushën e ndërtimeve, në perpunimin dhe montimin e produkteve të ALUMINIT dhe të PVC-se.

 

Aktiviteti shtrihet në të gjithë Shqiperinë, si rezultat i një bashkëpunimi të frytshëm të stafit drejtues dhe stafit teknik të përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë të departamentit të prodhimit dhe montimit.

 

Nivelet e larta estetike dhe teknike janë në bazë të kërkesave të kohës të certifikuara sipas standartit më prestigjoz të cilësisë dhe menaxhimit ambjental: ISO 9001:2015, duke i siguruar klientit cmim dhe cilësi maksimale.

Arritjet bashkohore teknologjike ne fushen e Rifiniturave te Jashtme aplikohen edhe nga Arkiteketet tane ne bashkepunim me Inxhinieret, te cilet jane te specializuar ne keto lloje fushash.

 

Me kete baze ne realizojme nje game te gjere prodhimi me Alumin, Panel Kompoziti dhe Xhama, duke siguruar izolim te mire termik dhe akustik sipas normave te kerkuara.

 

Gjithashtu i kushtohet nje kujdes maksimal anes estetike. Këto vite në treg kanë provuar garancinë dhe cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që ofron kompania si dhe përkushtimin maksimal ndaj klientit.

VLERAT TONA

QËNDRUESHMËRIA

Ne garantojmë suksesin afatgjatë të kompanisë duke ruajtur burimet natyrore nga të cilat varen gjeneratat.

 

INOVACION

Ne synojmë drejt inovacionit të vazhdueshëm teknologjik të produkteve dhe metodave të punës.

 

TRANSPARENCA

Besimi është baza për gjithçka që ne bëjmë dhe kushti paraprak për suksesin tonë.

Shërbime

Aksesore alumini
Aksesore alumini
Dritare PVC Aluplast
Dritare PVC Aluplast
Dritare plastike
Dritare plastike
Dyer dhe dritare PVC
Dyer dhe dritare PVC
Dyer dhe dritare termike
Dyer dhe dritare termike
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Dyer te jashtme
Dyer te jashtme
Fasade e vazhduar spider
Fasade e vazhduar spider
Freze automatike prerje alumini
Freze automatike prerje alumini
Freza per prerje alumini
Freza per prerje alumini
Ngjitese me dy kende per dritare
Ngjitese me dy kende per dritare
Pastruese automatike per kendet e dritareve
Pastruese automatike per kendet e dritareve
Profile PVC aluplast
Profile PVC aluplast
Sisteme M23000
Sisteme M23000
Sharre me 2 disqe per punim te imet te kendeve
Sharre me 2 disqe per punim te imet te kendeve
Fasada xhami izoluese
Fasada xhami izoluese
Fasada xhami gjysemstrukturale
Fasada xhami gjysemstrukturale
Dyer alumini
Dyer alumini
Grila ventiluese
Grila ventiluese
Ndertim godina banimi, sherbimi
Ndertim godina banimi, sherbimi
Fasada me panel kompozit
Fasada me panel kompozit
Fasada me terrakote
Fasada me terrakote
Fasada te ventiluara
Fasada te ventiluara
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami strukturale
Ndertime industriale
Ndertime industriale

Katalogu

Katalog Nesim
Katalog Nesim

Historiku

Nesim shpk është themeluar në vitin 2001 me aktivitet tregtar të lidhur me artikuj të ndryshëm të shtrirë në të gjithë Shqipërinë. Në vitin 2002 drejtimi ekonomik kryesor u kalua në fushën e ndërtimeve dhe sidomos në prodhimin dhe montimin e prodhimeve të aluminit dhe fasadave të vazhduara të xhamit. Këto 19 vite në treg kanë provuar garancinë dhe cilësinë e produkteve dhe shërbimeve që ofron kompania si dhe përkushtimin maksimal ndaj klientit.

Punë të kryera

Administrata e Portit Durres
Administrata e Portit Durres
Ambient Sherbimi
Ambient Sherbimi
Godine Banimi
Godine Banimi
Peshkopi
Peshkopi
 Spitali Amerikan Tirana II
Spitali Amerikan Tirana II
Terminali Durres
Terminali Durres
 U.B.T
U.B.T
Godine sherbimi
Godine sherbimi
Godine banimi dhe sherbimi
Godine banimi dhe sherbimi
Godine banimi
Godine banimi
Fasade e ventiluar
Fasade e ventiluar
Bar Resorant Dajti
Bar Resorant Dajti
The Plaza Tirana
The Plaza Tirana
Bar Restorant Dajti
Bar Restorant Dajti
Data Com Kashar Tirane
Data Com Kashar Tirane
Godine banimesh dhe sherbimi T.I.D Liqeni
Godine banimesh dhe sherbimi T.I.D Liqeni
Godine Banimi dhe Sherbimesh Fier
Godine Banimi dhe Sherbimesh Fier
Godine Banimi dhe Sherbimesh pallati 3700
Godine Banimi dhe Sherbimesh pallati 3700
Godine Banimi dhe Sherbimesh Tirane
Godine Banimi dhe Sherbimesh Tirane
Pallati Fresku
Pallati Fresku
Spitali Amerikan Durres
Spitali Amerikan Durres
Universiteti Bujqesor i Tiranes
Universiteti Bujqesor i Tiranes
Fasade ARSIRE
Fasade ARSIRE
Depo e barnave, AKBPM
Depo e barnave, AKBPM
Select Hill Resort
Select Hill Resort
Miamar Hotel
Miamar Hotel
Fasade xhami, Fusha
Fasade xhami, Fusha
Fiori Di Bosco
Fiori Di Bosco
Fasade xhami  Aku Tirane
Fasade xhami Aku Tirane
Fasade e ventiluar me kompozit, Rradhime
Fasade e ventiluar me kompozit, Rradhime
Godine banimi dhe sherbimi, Elbasan
Godine banimi dhe sherbimi, Elbasan
Hotel Amare, Shengjin
Hotel Amare, Shengjin
Hotel Karpen (Umami Beach Resort), Kavaje
Hotel Karpen (Umami Beach Resort), Kavaje
Kantine Vere me elemente terracotte, Itali
Kantine Vere me elemente terracotte, Itali
Klinika Dentare Biodent
Klinika Dentare Biodent
Objekt banimi Qerret, Kavaje
Objekt banimi Qerret, Kavaje
Objekti Ermir Star, Veshje me pllake tarrakote dhe dritare PVC
Objekti Ermir Star, Veshje me pllake tarrakote dhe dritare PVC
Projekti i banimit Zirkon, Tirane
Projekti i banimit Zirkon, Tirane
Fasada, Hotel Fieri
Fasada, Hotel Fieri
Fasade e ventiluar dhe fasade xhami, Sistem Schuco, University of New York Tirana
Fasade e ventiluar dhe fasade xhami, Sistem Schuco, University of New York Tirana
Furnizim me dyer, dritare ne pallat banimi
Furnizim me dyer, dritare ne pallat banimi
Godine e re banimi dhe sherbimesh, Furnizim me dyer dritare
Godine e re banimi dhe sherbimesh, Furnizim me dyer dritare
Golden Park Residence
Golden Park Residence
Klima Teknika,Tirane
Klima Teknika,Tirane
Objekt, Rruga e Arbrit
Objekt, Rruga e Arbrit
Objekti Superklima
Objekti Superklima
Punime me S700 dhe M13800 me koke termike, Vile private ne Qerret
Punime me S700 dhe M13800 me koke termike, Vile private ne Qerret
Spar Albania
Spar Albania
Vile, punuar me sistemet Supreme M630 dhe S67
Vile, punuar me sistemet Supreme M630 dhe S67
Belvedere, Korce
Belvedere, Korce
Clover Residence Realizim fasade, Godine banimi Tirane
Clover Residence Realizim fasade, Godine banimi Tirane
Dyrrakium Construction
Dyrrakium Construction
Kompletim me dyer dritare, Clover Residence
Kompletim me dyer dritare, Clover Residence
Punime fasade e ventiluar dhe fasade xhami
Punime fasade e ventiluar dhe fasade xhami
Fasade strukturale xhami dhe e ventiluar, godine biznesi
Fasade strukturale xhami dhe e ventiluar, godine biznesi
Fasade xhami e ventiluar, kompleks banimi
Fasade xhami e ventiluar, kompleks banimi
Vetrate me hapje dhe rreshqitje, hotel
Vetrate me hapje dhe rreshqitje, hotel

Partnere

Nesim-alumilNesim-aluplastNesim-elumatecNesim-GEZENesim-HiltiNesim-Kristal

Video

Certifikime

 

Export dyer dhe dritare ne Zvicer

Filiali 2 ne Rr. Sulejman Delvina

 Adresa Rr. Sulejman Delvina; Cel+355 68 90 93 222