Secondary Adv

Real A&B

 

Përshkrimi

Objekti i aktivitetit të shoqërisë REAL AB shpk, përbëhet nga një shesh i madh industrial me sipërfaqe rreth 9,000 m2 dhe me sipërfaqe ndërtimi prej rreth 3,750 m2. Brenda objektit janë të instaluara këto linja prodhimi:

 

- Linja e prerjes së llamarinës,
- Dy linja të avalzhimit të llamarinës,
- Dy linja të profilimit,
- Dy linja të paketimit të tubave,
- Linjë  për prodhimin e qepenave (automatike digitale).

Disa nga pikat e forta të firmës REAL A&B  për të përballuar konkurencën mund të përmendim:

 

- Linjat e prodhimit është me një teknologji të re të përparuar.

- Prodhim cilësor i garantuar me normativa CE, kontroll rigoroz i cilësisë.

- Dalja në treg me cmim shumë konkurues.

- Eksperiencë të gjatë pune në prodhim dhe tregëtim.

- Njohje e mirë e tregut të produkteve metalike përkatës.

- Krijimin e një rrjeti të fuqishëm shpërndarje.

- Korrektësi dhe reagim të shpejtë përsa i përket vërejtjeve për shërbimin dhe kushteve të pagesës së partnerëve në këtë lloj biznesi.

- Firmë e njohur dhe me një imazh shumë të mirë në tërë tregun vendas.

- Fleksibiliteti i gjërë në prodhim.

Çfarë ofron

Me nje eksperiencë 25 vjeçare, Real A&B është e specializuar në: 

 

- Prodhime Metalike Tubo & Profile

- Prodhim Konstruksione Metalike

- Projektim & Zbatim projektesh të ndryshme

- Prodhim Montim të QepenaVE & Aksesore 

- Prodhim Montim të Portave Industriale dhe Rezidenciale

- Prodhim të Dyerve të Blinduara 

- Prodhim Montim Serash Diellore dhe aksesorëve të tyre

- Prerje ne Plazma punimesh te ndryshme

- Punime ne Punsonatrice

Kompania Real AB shpk realizon prodhimin e profileve të ndryshme metalike, të lyera e të mbushura me poliuretan që përdoren për garazhe vilash, shtëpish e dyqanesh. Produktet e firmës Real A&B kanë një përdorim mjaft të gjërë, ato përdoren kryesisht në ndërtimin e: Garazheve te makinave, Garazhe vilash, Garazhe shtepish, Garazhe dyqanesh, ne Garazhet e supermerkatove, Prodhimin e grilave te ndryshme. Theksojmë këtu se ato do të përdoren gjërësisht edhe për ndërtimin e grilave për garazhet ekzistuese. Produktet kryesore të fabrikes do të jenë profilet metalike të mbushura me poliuretan, shumë cilësore dhe që përmbushin standartet e BE-së. Tregëtimi i këtyre produkteve do të bëhet i shoqëruar edhe me aksesorët përkatës të domosdoshëm për prodhimin e grilave metalike. 

Shërbime

Profile te ndryshme per porta dhe qepena
Profile te ndryshme per porta dhe qepena
Konteniera modular me panele sanduic
Konteniera modular me panele sanduic
Qepena per dyqane
Qepena per dyqane
Aksesore per qepena
Aksesore per qepena
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Dyer emergjence
Dyer emergjence
Motorra per porta automatike
Motorra per porta automatike
Porte garazhi
Porte garazhi
Sherbime lyerje elektrostatike me furre per prodhime metalike
Sherbime lyerje elektrostatike me furre per prodhime metalike
Transport te materialeve
Transport te materialeve
Impiante vadites
Impiante vadites
Kapanone  per grumbullim te fruta perimeve
Kapanone per grumbullim te fruta perimeve
Kapanone industrial te dimensioneve te ndryshme
Kapanone industrial te dimensioneve te ndryshme
Kapanone me mbulesa llamarine dhe panelesh
Kapanone me mbulesa llamarine dhe panelesh
Konstruksione metalike per sera
Konstruksione metalike per sera
Ndertim dhoma frigoriferike
Ndertim dhoma frigoriferike
Porta baskulante
Porta baskulante
Porta industriale
Porta industriale
Porta rezidenciale
Porta rezidenciale
Porta skorrevole
Porta skorrevole
Projektim dhe zbatim serash te dimensionve te ndryshme
Projektim dhe zbatim serash te dimensionve te ndryshme
Qepena bombato
Qepena bombato
Qepena kancelato
Qepena kancelato
Qepena me vrima
Qepena me vrima
Qepena poliutaran
Qepena poliutaran
Qepena te thjeshta
Qepena te thjeshta
Qepena tubolar
Qepena tubolar
Sisteme automatike serash
Sisteme automatike serash
Tubo metalike
Tubo metalike
Prodhim, furnizim,ndertim serash diellore
Prodhim, furnizim,ndertim serash diellore
Tuba per sera diellore
Tuba per sera diellore
Porta industriale me palosje
Porta industriale me palosje
Porta industriale me mentesha per kapanone dhe magazina
Porta industriale me mentesha per kapanone dhe magazina
Ndertim serash medicinale
Ndertim serash medicinale
Aksesore per sera diellore, medicinale, fidanesh
Aksesore per sera diellore, medicinale, fidanesh
Aksesore serash diellore
Aksesore serash diellore
Frezime ne Freze CNC
Frezime ne Freze CNC
Hapje vrima te kordinuara ne punsonatrice per aksesore sipas kerkeses
Hapje vrima te kordinuara ne punsonatrice per aksesore sipas kerkeses
Radifikime te ndryshme
Radifikime te ndryshme
Tornime ne Torno CNC
Tornime ne Torno CNC

Katalogu

Katalog Real A&B
Katalog Real A&B
Katalog Real A&B
Katalog Real A&B

Historiku

Shoqëria REAL AB shpk është një shoqëri tërësisht private e formës ligjore shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e krijuar në vitin 1994 me vendim të Gjykatës së Rrethit të Tiranës Nr. 7826, datë 29.12.1994 si person juridik dhe si Shoqëri me Përgjegjësi të kufizuar. Shoqëria ka dy ortake me pjesë të barabarta dhe konkretisht Z.Bujar SANXHAKU dhe Albert SANXHAKU. Administrator i shoqërisë është Z. Bujar SANXHAKU. Fillimisht aktiviteti kryesor i kompanisë ka qënë prodhimi i produkteve të përpunimit të duralumineve. Me kalimin e viteve, me mjetet financiare të vetë firmës, kreu investime të ndryshme për blerjen e makinerive e paisjeve për prodhimin e produkteve metalike prej llamarine të zezë e të zinkuar. Sot ajo është e përqëndruar kryesisht në prodhimin dhe tregëtimin e tubave dhe profileve prej xingato dhe celiku, prodhimin e llamarinave të zeza dhe zingato të prerë në dimensione të ndryshme, llamarinave trapezoidale si dhe aksesorëve të zinguar të formave e dimensioneve të ndryshme.

Punë të kryera

Tregu Ushqimor Tirane
Tregu Ushqimor Tirane
Porti i Durresit
Porti i Durresit
Kompleksi Lura Gjiri i Lalzit
Kompleksi Lura Gjiri i Lalzit
SGS Vore
SGS Vore
Real A&B1415884994
Real A&B1415885004
Real A&B1415885012
Real A&B1415885020
Real A&B1415885027
Real A&B1523958660
Vodafone albania
Vodafone albania
Porte automatike per fabrike
Porte automatike per fabrike
porte automatike per garazh
porte automatike per garazh
Porte automatike per parkim nentokesor
Porte automatike per parkim nentokesor
Sera diellore
Sera diellore
Sera per kanabis Medicinal
Sera per kanabis Medicinal
Porta industriale, Mal i zi
Porta industriale, Mal i zi
Porta industriale
Porta industriale
Kapanon industrial, Fier
Kapanon industrial, Fier
Konstruksion metalik sipas projektit, Kukes
Konstruksion metalik sipas projektit, Kukes
Mbajtese prej hekuri per bicikleta, Kalaja e Tiranes
Mbajtese prej hekuri per bicikleta, Kalaja e Tiranes
Ndertim kapanoni dhe vendosje qepeni, Gjirokaster
Ndertim kapanoni dhe vendosje qepeni, Gjirokaster
Ndertim strukture metalike, Vore
Ndertim strukture metalike, Vore
Rrethim oborri ne vile private
Rrethim oborri ne vile private
Vendosje qepenash ne objekt industrial, Kavaje
Vendosje qepenash ne objekt industrial, Kavaje
Hapje vrimash te kordinuara ne punsonatrice
Hapje vrimash te kordinuara ne punsonatrice
Tornim, frezim dhe radifikim sipas kerkeses
Tornim, frezim dhe radifikim sipas kerkeses
Dere automatike magazine
Dere automatike magazine
Montim ne magazine i portes automatike
Montim ne magazine i portes automatike
Montim porte automatike, Tregu Agro Industrial
Montim porte automatike, Tregu Agro Industrial
Montim porte industriale sipas porosise
Montim porte industriale sipas porosise
Porta automatike ne vend parkimi
Porta automatike ne vend parkimi
Porte automatike me dekor
Porte automatike me dekor
Porte automatike me panel imitim druri
Porte automatike me panel imitim druri
Porte automatike ne garazh vile
Porte automatike ne garazh vile
Porte industriale me palosje
Porte industriale me palosje
Porte me plasoje, montim ne kapanon
Porte me plasoje, montim ne kapanon
Qepen me dere ne kapanon industrial
Qepen me dere ne kapanon industrial
Vendosje porte automatike
Vendosje porte automatike

Partnere

sidmaitalpannelliinterstockgaposaautomatismosbitroselastromflexiforceduna-corradinif.i.a.slampreMeccanica RossiMetallurgica Luiginovoferm

Teknologjia

       
     
   

Certifikime

      

Filiale

Adresa: Ish shkolla e partise,Tirana,Albania
Mob: +355684060051
Tel: +355 42256567
Fax: +355 42235276
E-mail: realab.info@gmail.com

 

Fabrika Real AB Lushnje
Adresa: Zona Industriale Lushnje, Rruga Mihal Grameno, Ndertesa Nr.6 ,  9001, Lushnje  
Cel: +355 68 20 49 312
E-mail: realmetaltube@gmail.com


Video